Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody České slovo (češki) - 07.12.2023.

České slovo (češki) - 07.12.2023.

7. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Nahé fotky z internetu už nikdo nesmaže. Dospívající to často podceňují, varuje kriminalista

Nahé fotky z internetu už nikdo nesmaže. Dospívající to často podceňují, varuje kriminalista

7. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Vlna: Český komiks zalila růžová vlna. Srdcovka Štěpánky Jislové je událost roku

Vlna: Český komiks zalila růžová vlna. Srdcovka Štěpánky Jislové je událost roku

7. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Filip Titlbach VS. manželství pro všechny // RANT Prostoru #14

Filip Titlbach VS. manželství pro všechny // RANT Prostoru #14

7. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody Co Izrael věděl o plánech Hamásu

Co Izrael věděl o plánech Hamásu

7. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Biometeoroložka Dagmar Honsová: Kvůli bouřkám a náledím jsem schopna nespat. Moji blízcí si zvykli

Alex a host: Biometeoroložka Dagmar Honsová: Kvůli bouřkám a náledím jsem schopna nespat. Moji blízcí si zvykli

7. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody E95 | Monika Klimentová: „Synoda je o tom, jak do života církve zapojit všechny lidi.“

E95 | Monika Klimentová: „Synoda je o tom, jak do života církve zapojit všechny lidi.“

7. 12. 2023

50 min

Obrázek epizody Radioporadna: Medicína je dnes už schopna vybrat takovou antikoncepci, která je doslova ušitá na míru každé ženě

Radioporadna: Medicína je dnes už schopna vybrat takovou antikoncepci, která je doslova ušitá na míru každé ženě

7. 12. 2023

19 min

Obrázek epizody Mentorka Denisa Dědičová: Porovnávání s ostatními máme v krvi. Probuďme v sobě hrdost

Mentorka Denisa Dědičová: Porovnávání s ostatními máme v krvi. Probuďme v sobě hrdost

7. 12. 2023

38 min

Obrázek epizody 7. 12. Kambodža: Vánoce slaví jen kvůli turistům, sami oslavují Khmérský Nový rok

7. 12. Kambodža: Vánoce slaví jen kvůli turistům, sami oslavují Khmérský Nový rok

7. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pohádkový adventní kalendář je takové mé další dítě, směje se učitelka ve školce Monika Chalupová

Host ve studiu: Pohádkový adventní kalendář je takové mé další dítě, směje se učitelka ve školce Monika Chalupová

7. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody Herec, zpěvák, pedagog a také bývalý fotbalista za TJ Sokol Hošťálkovice – Michal Sedláček

Herec, zpěvák, pedagog a také bývalý fotbalista za TJ Sokol Hošťálkovice – Michal Sedláček

7. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Bitva pěti armád - bitva, ve které se střetly síly trpaslíků, elfů a lidí proti skřetům a vrrkům

Bitva pěti armád - bitva, ve které se střetly síly trpaslíků, elfů a lidí proti skřetům a vrrkům

7. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody EP.152 Zuzka Durcová - Všetko o behaní v zime / Q & A

EP.152 Zuzka Durcová - Všetko o behaní v zime / Q & A

7. 12. 2023

50 min

Obrázek epizody Petr Holub: Jak pojedou vlaky. S novým jízdním řádem přijíždí zdražení

Petr Holub: Jak pojedou vlaky. S novým jízdním řádem přijíždí zdražení

7. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nad rolí ve filmu Tancuj Matyldo jsem neváhala, přiznává herečka Rázlová. V čem ji inspiruje Roden?

Host Lucie Výborné: Nad rolí ve filmu Tancuj Matyldo jsem neváhala, přiznává herečka Rázlová. V čem ji inspiruje Roden?

7. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nad rolí ve filmu Tancuj Matyldo jsem neváhala, přiznává herečka Rázlová. V čem ji inspiruje Roden?

Host Lucie Výborné: Nad rolí ve filmu Tancuj Matyldo jsem neváhala, přiznává herečka Rázlová. V čem ji inspiruje Roden?

7. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Režisér Lukáš Trpišovský představuje nové nastudování Shakespearova Hamleta v Národním divadle v Praze

Režisér Lukáš Trpišovský představuje nové nastudování Shakespearova Hamleta v Národním divadle v Praze

7. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody #14_Dostupnost kultury: Proč by neměli chybět rodiče s malými dětmi v  kulturních institucích

#14_Dostupnost kultury: Proč by neměli chybět rodiče s malými dětmi v kulturních institucích

7. 12. 2023

44 min

Obrázek epizody Radioporadna: Betlémáři z Litomyšlska vyzdobili piaristický chrám desítkami betlémů. Jsou mezi nimi rarity

Radioporadna: Betlémáři z Litomyšlska vyzdobili piaristický chrám desítkami betlémů. Jsou mezi nimi rarity

7. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jitka Schneiderová: S věkem se mi některé věci zvládají lehčeji. Není to ale automatické

Blízká setkání: Herečka Jitka Schneiderová: S věkem se mi některé věci zvládají lehčeji. Není to ale automatické

7. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jitka Schneiderová: S věkem se mi některé věci zvládají lehčeji. Není to ale automatické

Blízká setkání: Herečka Jitka Schneiderová: S věkem se mi některé věci zvládají lehčeji. Není to ale automatické

7. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Radek Banga: Štěstí začíná ve vlastní hlavě

Radek Banga: Štěstí začíná ve vlastní hlavě

7. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Francouzské válečné drama Otec a syn kolísá mezi televizním průměrem a dramatem, myslí si kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Francouzské válečné drama Otec a syn kolísá mezi televizním průměrem a dramatem, myslí si kritik

7. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Mičánek: Válku nerozhodnou technologie, ale množství. Náš válečný průmysl ale neběží na plné obrátky

Interview Plus: Mičánek: Válku nerozhodnou technologie, ale množství. Náš válečný průmysl ale neběží na plné obrátky

7. 12. 2023

26 min