Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S3 Ep29: Mikuláš, Vánoce a jiné erotické povídky

S3 Ep29: Mikuláš, Vánoce a jiné erotické povídky

10. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Kavárna: Zpěvačka Jitka Charvátová se v Budějovicích přidala k projektu, který spojuje hudbu s obrazy

Kavárna: Zpěvačka Jitka Charvátová se v Budějovicích přidala k projektu, který spojuje hudbu s obrazy

10. 12. 2023

20 min

Obrázek epizody SEN ČÍNSKEHO CHLAPA

SEN ČÍNSKEHO CHLAPA

10. 12. 2023

45 min

Obrázek epizody Markéta Vaňková nevládne Brnu jako primátorka, ale jako vzteklá ředitelka základní školy

Markéta Vaňková nevládne Brnu jako primátorka, ale jako vzteklá ředitelka základní školy

10. 12. 2023

15 min

Obrázek epizody Petr Kozlík: “Vánoce zbožňuji”

Petr Kozlík: “Vánoce zbožňuji”

10. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Šulovi: Bůh mi snesl to největší štěstí na světě, říká Čestmír po 50 letech s Květoslavou

Zlatá láska: Manželé Šulovi: Bůh mi snesl to největší štěstí na světě, říká Čestmír po 50 letech s Květoslavou

10. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Bohuška

Bohuška

10. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody JIŘÍ HOMOLÁČ: NECHOĎTE PŘES LIMITY TĚLA! – Osobní Prostor Tomáše Arsova #10

JIŘÍ HOMOLÁČ: NECHOĎTE PŘES LIMITY TĚLA! – Osobní Prostor Tomáše Arsova #10

10. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Bohuška

Bohuška

10. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody Když k vám běží nepříjemný pes, otočte se, nebo napřaženou dlaní ukažte stop, radí cvičitelka

Když k vám běží nepříjemný pes, otočte se, nebo napřaženou dlaní ukažte stop, radí cvičitelka

10. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Když k nám běží agresivní pes, měli bychom se otočit zády a roztáhnout na něj prsty, radí cvičitelka

Host Radiožurnálu: Když k nám běží agresivní pes, měli bychom se otočit zády a roztáhnout na něj prsty, radí cvičitelka

10. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak správně psát akademické tituly

O češtině od A do Z: Jak správně psát akademické tituly

10. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Evangelický kostel v Kežmarku stojí už víc než 300 let, postavili ho přitom na močálu a bez hřebíků

Reportáže zahraničních zpravodajů: Evangelický kostel v Kežmarku stojí už víc než 300 let, postavili ho přitom na močálu a bez hřebíků

10. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody #1 Spřádáme plány

#1 Spřádáme plány

10. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Už nejsem jenom ta motorová myš, zpomalil jsem a čas s rodinou si užívám, vypráví Vojtěch Bernatský

Už nejsem jenom ta motorová myš, zpomalil jsem a čas s rodinou si užívám, vypráví Vojtěch Bernatský

10. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Už nejsem jenom ta motorová myš, zpomalil jsem a čas s rodinou si užívám, vypráví Vojtěch Bernatský

Až na dřeň: Už nejsem jenom ta motorová myš, zpomalil jsem a čas s rodinou si užívám, vypráví Vojtěch Bernatský

10. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 51: Co chybí vládě? S Marií Jílkovou o schopnosti číst symboly a nabízet naději

Týden bez filtru 51: Co chybí vládě? S Marií Jílkovou o schopnosti číst symboly a nabízet naději

10. 12. 2023

36 min

Obrázek epizody Ve Skutči vyrobili boty pro Věru Čáslavskou i Jiřího Rašku, dnes je vystavují v muzeu

Ve Skutči vyrobili boty pro Věru Čáslavskou i Jiřího Rašku, dnes je vystavují v muzeu

10. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Vianoce Doriana Graya

Nedeľná nekázeň: Vianoce Doriana Graya

10. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody Jana Krausová: Na natáčení seriálu Velké sedlo se mi líbilo

Jana Krausová: Na natáčení seriálu Velké sedlo se mi líbilo

10. 12. 2023

6 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Milota, předseda spolku Přátelé Mouřence. Čím si ho získal kostelík uprostřed šumavských lesů?

Jak to vidí...: Lukáš Milota, předseda spolku Přátelé Mouřence. Čím si ho získal kostelík uprostřed šumavských lesů?

10. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Milota, předseda spolku Přátelé Mouřence. Čím si ho získal kostelík uprostřed šumavských lesů?

Jak to vidí...: Lukáš Milota, předseda spolku Přátelé Mouřence. Čím si ho získal kostelík uprostřed šumavských lesů?

10. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Zapomenutý hrdina z Marseille. Zachránil tisíce životů, místo uznání ho čekalo komunistické vězení

Zapomenutý hrdina z Marseille. Zachránil tisíce životů, místo uznání ho čekalo komunistické vězení

10. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zapomenutý hrdina z Marseille. Zachránil tisíce životů, místo uznání ho čekalo komunistické vězení

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zapomenutý hrdina z Marseille. Zachránil tisíce životů, místo uznání ho čekalo komunistické vězení

10. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Vánoce u Kodetů? Podobné jako v Pelíšcích, směje se Bára Kodetová

Vánoce u Kodetů? Podobné jako v Pelíšcích, směje se Bára Kodetová

10. 12. 2023

28 min