Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Karel Heřmánek mladší: Nepodědit divadlo? Hrozně bych si to vyčítal

Karel Heřmánek mladší: Nepodědit divadlo? Hrozně bych si to vyčítal

17. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Karel Heřmánek mladší: Nepodědit divadlo? Hrozně bych si to vyčítal

Zálety Aleny Zárybnické: Karel Heřmánek mladší: Nepodědit divadlo? Hrozně bych si to vyčítal

17. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Karel Heřmánek mladší: Nepodědit divadlo? Hrozně bych si to vyčítal

Zálety Aleny Zárybnické: Karel Heřmánek mladší: Nepodědit divadlo? Hrozně bych si to vyčítal

17. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody #115 – Fiu fiu fiú, silný vietor fúka, postrašíme Ficuliaka, že raz skončí v putách!

#115 – Fiu fiu fiú, silný vietor fúka, postrašíme Ficuliaka, že raz skončí v putách!

17. 12. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Tomáš Sláma podle Ivana Rösslera

Úžasné životy: Tomáš Sláma podle Ivana Rösslera

17. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Občas se mě zmocní zádiv

Marie Tomsová: Občas se mě zmocní zádiv

17. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hana Potměšilová z organizace Revenium. S jakými předsudky se lidé s handicapem setkávají?

Jak to vidí...: Hana Potměšilová z organizace Revenium. S jakými předsudky se lidé s handicapem setkávají?

17. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hana Potměšilová z organizace Revenium. S jakými předsudky se lidé s handicapem setkávají?

Jak to vidí...: Hana Potměšilová z organizace Revenium. S jakými předsudky se lidé s handicapem setkávají?

17. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Tomáš Sláma podle Ivana Rösslera

Tomáš Sláma podle Ivana Rösslera

17. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody 17. 12. Vánoce v Singapuru a futuristický park Gardens by the Bay jakožto nejúžasnější stromový komplex na světě

17. 12. Vánoce v Singapuru a futuristický park Gardens by the Bay jakožto nejúžasnější stromový komplex na světě

17. 12. 2023

7 min

Obrázek epizody Dělat, co mě baví, to je pro mě největší životní vítězství | Patrik Jahoda o závodech na handbiku a přípravě na paralympiádu

Dělat, co mě baví, to je pro mě největší životní vítězství | Patrik Jahoda o závodech na handbiku a přípravě na paralympiádu

17. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody 163 - Balíček z ČR, zábavný park Ghibli, davy v obchodě (16. prosince 2023)

163 - Balíček z ČR, zábavný park Ghibli, davy v obchodě (16. prosince 2023)

17. 12. 2023

7 min

Obrázek epizody Mikýř. Scientologie jako nebezpečná sekta, manipulace a strach, příprava na žaloby

Mikýř. Scientologie jako nebezpečná sekta, manipulace a strach, příprava na žaloby

17. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O vzdělávání se Štěkánkou the Učitelkou

Studio Svobodného přístavu: O vzdělávání se Štěkánkou the Učitelkou

17. 12. 2023

1 hod 50 min

Obrázek epizody Šarm: „Měkouš“, kterým uděláte radost! Jaký módní vánoční dárek koupit ženě či muži a neudělat chybu?

Šarm: „Měkouš“, kterým uděláte radost! Jaký módní vánoční dárek koupit ženě či muži a neudělat chybu?

16. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Šarm: „Měkouš“, kterým uděláte radost! Jaký módní vánoční dárek koupit ženě či muži a neudělat chybu?

Šarm: „Měkouš“, kterým uděláte radost! Jaký módní vánoční dárek koupit ženě či muži a neudělat chybu?

16. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Adventní trhy v dolnorakouském Krumbachu jsou esence vánoční pohody. A voní po borových šiškách

Zápisník zahraničních zpravodajů: Adventní trhy v dolnorakouském Krumbachu jsou esence vánoční pohody. A voní po borových šiškách

16. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Adventní trhy v dolnorakouském Krumbachu jsou esence vánoční pohody. A voní po borových šiškách

Adventní trhy v dolnorakouském Krumbachu jsou esence vánoční pohody. A voní po borových šiškách

16. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody DFC Prag: 20. století v kopačkách

DFC Prag: 20. století v kopačkách

16. 12. 2023

45 min

Obrázek epizody Kuba - Návrat v čase

Kuba - Návrat v čase

16. 12. 2023

37 min

Obrázek epizody Trenduj: Sváteční speciál podcastu Trenduj o vánočních filmech, tradicích a oslavách Silvestra

Trenduj: Sváteční speciál podcastu Trenduj o vánočních filmech, tradicích a oslavách Silvestra

16. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Místa v srdci produkční písecké Sladovny Kláry Mathieu

Místa v srdci produkční písecké Sladovny Kláry Mathieu

16. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Dagmar Sabelová s manželem jsou pěstouny na přechodnou dobu

Odpolední interview: Dagmar Sabelová s manželem jsou pěstouny na přechodnou dobu

16. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Libora Kukala s uznávaným ruským publicistou a profesorem Sergejem Medveděvem

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Libora Kukala s uznávaným ruským publicistou a profesorem Sergejem Medveděvem

16. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Jan Bendig o nové knize: Je to moje svatá zpověď. Popisuji i dobu, kdy jsem chtěl se životem skončit

Jan Bendig o nové knize: Je to moje svatá zpověď. Popisuji i dobu, kdy jsem chtěl se životem skončit

16. 12. 2023

28 min