Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zachrání „ztracený syn z Bruselu” polské ženy? A změnila homofobní vražda dvou lidí Slovensko?

Zachrání „ztracený syn z Bruselu” polské ženy? A změnila homofobní vražda dvou lidí Slovensko?

20. 12. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody Hovory: Baví mě, že Open House dává lidem možnost ztotožnit se s místem, kde žijí, říká jeho ředitelka

Hovory: Baví mě, že Open House dává lidem možnost ztotožnit se s místem, kde žijí, říká jeho ředitelka

20. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Bizarně vánoční

Bizarně vánoční

20. 12. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody #144 Vánoční dárky, svetry a hádky

#144 Vánoční dárky, svetry a hádky

20. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Chemie v kuchyni: Jablkem zrychlíte zrání banánů a minerálka roztančí rozinky

Klub Rádia Junior: Chemie v kuchyni: Jablkem zrychlíte zrání banánů a minerálka roztančí rozinky

20. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody #8 Karel Šimek - Výšlap na Grossglockner bylo větší dobrodružství než na Kilimanjaro.

#8 Karel Šimek - Výšlap na Grossglockner bylo větší dobrodružství než na Kilimanjaro.

20. 12. 2023

1 hod 25 min

Obrázek epizody Houpačky: Čerstvá matka je na internetu lovná laň, kterou jdou ostatní matky sejmout, myslí si Lucie Zelinková

Houpačky: Čerstvá matka je na internetu lovná laň, kterou jdou ostatní matky sejmout, myslí si Lucie Zelinková

20. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody When AI can fake reality, who can you trust? | Sam Gregory

When AI can fake reality, who can you trust? | Sam Gregory

20. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody 4/4 Věčný génius Mozart: Pětkrát v Praze. Figarova svatba, Giovanni a Requiem s odchodem na věčnost

4/4 Věčný génius Mozart: Pětkrát v Praze. Figarova svatba, Giovanni a Requiem s odchodem na věčnost

20. 12. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Tomáš Valášek: Jsem rád, že Robert Fico v otázce Ukrajiny nekoná tak, jak slíbil. Podvedl ale voliče

Dvacet minut Radiožurnálu: Tomáš Valášek: Jsem rád, že Robert Fico v otázce Ukrajiny nekoná tak, jak slíbil. Podvedl ale voliče

20. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Tomáš Valášek: Jsem rád, že Robert Fico v otázce Ukrajiny nekoná tak, jak slíbil. Podvedl ale voliče

Dvacet minut Radiožurnálu: Tomáš Valášek: Jsem rád, že Robert Fico v otázce Ukrajiny nekoná tak, jak slíbil. Podvedl ale voliče

20. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Mám přání

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Mám přání

20. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody 11. díl - Onlyfans a hromada keců

11. díl - Onlyfans a hromada keců

20. 12. 2023

37 min

Obrázek epizody Houpačky: Čerstvá matka je na internetu lovná laň, kterou jdou ostatní matky sejmout, myslí si Lucie Zelinková

Houpačky: Čerstvá matka je na internetu lovná laň, kterou jdou ostatní matky sejmout, myslí si Lucie Zelinková

20. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Moshpit #03: Víra v barvách duhy vyvrací předsudky a mýty té nejhlasitější větve církve

Moshpit #03: Víra v barvách duhy vyvrací předsudky a mýty té nejhlasitější větve církve

20. 12. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Petr Tluchoř: Unii hrozí rozpad. Musí se vydat jiným směrem

Petr Tluchoř: Unii hrozí rozpad. Musí se vydat jiným směrem

20. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody David Böhm: Vzrušuje mě, že všechno se děje jenom teď

David Böhm: Vzrušuje mě, že všechno se děje jenom teď

20. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Ladislav Zibura: Týden v naprosté tmě byl děsivý zážitek. Možná už nikdy nenapíšu cestopis

Ladislav Zibura: Týden v naprosté tmě byl děsivý zážitek. Možná už nikdy nenapíšu cestopis

20. 12. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody 5 největších chyb v B2B obchodě

5 největších chyb v B2B obchodě

20. 12. 2023

11 min

Obrázek epizody Víra v barvách duhy vyvrací předsudky a mýty té nejhlasitější větve církve

Víra v barvách duhy vyvrací předsudky a mýty té nejhlasitější větve církve

20. 12. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Poradce hlavy státu pro zahraniční otázky, konzultant a bývalý diplomat Petr Kolář podle prezidentské kanceláře nepotřebuje přísnější prověrku od Národního bezpečnostního úřadu, o kterou sám požádal

Pro a proti: Poradce hlavy státu pro zahraniční otázky, konzultant a bývalý diplomat Petr Kolář podle prezidentské kanceláře nepotřebuje přísnější prověrku od Národního bezpečnostního úřadu, o kterou sám požádal

20. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Otevírá se obchvat Bludova na Šumpersku. V čem všem tato stavba nejen řidičům pomůže?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Otevírá se obchvat Bludova na Šumpersku. V čem všem tato stavba nejen řidičům pomůže?

20. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Host ve středu: Hygienici nejsou jenom zlá kontrola, často provozovatelům restaurací i radí

Host ve středu: Hygienici nejsou jenom zlá kontrola, často provozovatelům restaurací i radí

20. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Bourání: Jaké světlo má být doma a jaké ve městě? Studio Visualove si umí posvítit na vše

Bourání: Jaké světlo má být doma a jaké ve městě? Studio Visualove si umí posvítit na vše

20. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Proč jsem se nestal očním lékařem?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Proč jsem se nestal očním lékařem?

20. 12. 2023

26 min