Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody veselé vánoce! aneb jako bramborový salát... | monoLOG

veselé vánoce! aneb jako bramborový salát... | monoLOG

21. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Štěnice v bytě? Můžete si je přivézt z cest, nebo se mohou ukrývat v nábytku z druhé ruky

Štěnice v bytě? Můžete si je přivézt z cest, nebo se mohou ukrývat v nábytku z druhé ruky

21. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody Alex a host: Pavel Trávníček: Salto s ovečkou v pohádce Třetí princ jsem skočil opravdu sám

Alex a host: Pavel Trávníček: Salto s ovečkou v pohádce Třetí princ jsem skočil opravdu sám

21. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Nestíhám, nestačím: Dárky na poslední chvíli vždycky v Luxoru!

Nestíhám, nestačím: Dárky na poslední chvíli vždycky v Luxoru!

21. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Krajina mladých: Pohoda nielen počas sviatkov

Krajina mladých: Pohoda nielen počas sviatkov

21. 12. 2023

47 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 21.12.2023.

České slovo (češki) - 21.12.2023.

21. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Redneck #96: Trumpovi zatopil Nejvyšší soud v Coloradu. Co to ale znamená?

Redneck #96: Trumpovi zatopil Nejvyšší soud v Coloradu. Co to ale znamená?

21. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Miroslav Hanuš: Konferování mám slabý. Ale ptali se z dechovky, jestli bych s nimi nejezdil kšefty

Blízká setkání: Miroslav Hanuš: Konferování mám slabý. Ale ptali se z dechovky, jestli bych s nimi nejezdil kšefty

21. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Miroslav Hanuš: Konferování mám slabý. Ale ptali se z dechovky, jestli bych s nimi nejezdil kšefty

Blízká setkání: Miroslav Hanuš: Konferování mám slabý. Ale ptali se z dechovky, jestli bych s nimi nejezdil kšefty

21. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rada vinaře: Při volbě vína se zaměřte na teritorium, odkud pochází. My jsme Češi, pijme naše vína!

Radioporadna: Rada vinaře: Při volbě vína se zaměřte na teritorium, odkud pochází. My jsme Češi, pijme naše vína!

21. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Vševěd: Pokus, omyl. Nejlepší způsob, jak se něco naučit

Vševěd: Pokus, omyl. Nejlepší způsob, jak se něco naučit

21. 12. 2023

47 min

Obrázek epizody Holiday Extra: A City on Mars

Holiday Extra: A City on Mars

21. 12. 2023

53 min

Obrázek epizody Šárka Kabátová: Ne znamená ne. No konečně!

Šárka Kabátová: Ne znamená ne. No konečně!

21. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Miroslav Hanuš: Konferování mám slabý. Ale ptali se z dechovky, jestli bych s nimi nejezdil kšefty

Miroslav Hanuš: Konferování mám slabý. Ale ptali se z dechovky, jestli bych s nimi nejezdil kšefty

21. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kde se bere včelí vosk? K čemu ho včely potřebují? Ptali jsme se včelaře Evžena Báchora

Radioporadna: Kde se bere včelí vosk? K čemu ho včely potřebují? Ptali jsme se včelaře Evžena Báchora

21. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody Kateřina Brožová: Úklidem dětem budujeme rutinu, která jim usnadní život.

Kateřina Brožová: Úklidem dětem budujeme rutinu, která jim usnadní život.

21. 12. 2023

15 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Milostný film o lásce Maestro je poctou hudebnímu skladateli Leonardu Bernsteinovi, popisuje kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Milostný film o lásce Maestro je poctou hudebnímu skladateli Leonardu Bernsteinovi, popisuje kritik

21. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Mozaika: S Divadlem Archa se rozloučil Min Tanaka: Tanec je pro mě vyjádřením unikátního přítomného okamžiku

Mozaika: S Divadlem Archa se rozloučil Min Tanaka: Tanec je pro mě vyjádřením unikátního přítomného okamžiku

21. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Volá dnešní doba po Woody Allenovi? Americký komediální autor opět na scéně

Mozaika: Volá dnešní doba po Woody Allenovi? Americký komediální autor opět na scéně

21. 12. 2023

12 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Rekonstrukce katedrály Notre-Dame postupuje, příští rok by měla být dokončena, potvrzuje zpravodaj

Host Lucie Výborné: Rekonstrukce katedrály Notre-Dame postupuje, příští rok by měla být dokončena, potvrzuje zpravodaj

21. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Rekonstrukce katedrály Notre-Dame postupuje, příští rok by měla být dokončena, potvrzuje zpravodaj

Host Lucie Výborné: Rekonstrukce katedrály Notre-Dame postupuje, příští rok by měla být dokončena, potvrzuje zpravodaj

21. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klára Vlasáková, spisovatelka

Osobnost Plus: Klára Vlasáková, spisovatelka

21. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klára Vlasáková, spisovatelka

Osobnost Plus: Klára Vlasáková, spisovatelka

21. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kolář: Podle Kanceláře prověrku nepotřebuji. Za těchto okolností končím jako poradce na dohodu

Interview Plus: Kolář: Podle Kanceláře prověrku nepotřebuji. Za těchto okolností končím jako poradce na dohodu

21. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Michael Bublé: "I Will NEVER Be Carefree Again!", Cancer Diagnosis, Dealing With Rejection & Being Mr Christmas!

Michael Bublé: "I Will NEVER Be Carefree Again!", Cancer Diagnosis, Dealing With Rejection & Being Mr Christmas!

21. 12. 2023

1 hod 28 min