Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Episode #192 ... Should we overthrow the government tomorrow? - Anarchism pt. 1 (Chomsky, Malatesta)

Episode #192 ... Should we overthrow the government tomorrow? - Anarchism pt. 1 (Chomsky, Malatesta)

26. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Episode #192 ... Should we overthrow the government tomorrow? - Anarchism pt. 1 (Chomsky, Malatesta)

Episode #192 ... Should we overthrow the government tomorrow? - Anarchism pt. 1 (Chomsky, Malatesta)

26. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Primátorka Pavlína Springerová: Všem přeji hodně zdraví, protože od něj se odvíjí pohoda a vše další

Host ve studiu: Primátorka Pavlína Springerová: Všem přeji hodně zdraví, protože od něj se odvíjí pohoda a vše další

25. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Hovory: Lažanský: Půjčit si v roce 1996 deset milionů na zchátralý zámek bylo horší než si půjčit na hospodu

Hovory: Lažanský: Půjčit si v roce 1996 deset milionů na zchátralý zámek bylo horší než si půjčit na hospodu

25. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Borytem a zero waste střihy zpět k hodnotám našich předků | Fashion performance  v TheaterArche

Borytem a zero waste střihy zpět k hodnotám našich předků | Fashion performance v TheaterArche

25. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody 28. OBŽIVA biopotravinami - Petr Lesák

28. OBŽIVA biopotravinami - Petr Lesák

25. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody O adventu, Vánocích a betlémech s františkánem Bernardem

O adventu, Vánocích a betlémech s františkánem Bernardem

25. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vítěz MasterChefa: Vařil jsem vědomě. K vítězství mi dopomohly babiččiny kedlubny a dědův králík

Host Radiožurnálu: Vítěz MasterChefa: Vařil jsem vědomě. K vítězství mi dopomohly babiččiny kedlubny a dědův králík

25. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Vítěz MasterChefa: Vařil jsem vědomě. K vítězství mi dopomohly babiččiny kedlubny a dědův králík

Vítěz MasterChefa: Vařil jsem vědomě. K vítězství mi dopomohly babiččiny kedlubny a dědův králík

25. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Kvízový speciál 19: Vánoční vánočniálové 🎄

Kvízový speciál 19: Vánoční vánočniálové 🎄

25. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Speciál Týdne bez filtru: Střípky vánoční naděje

Speciál Týdne bez filtru: Střípky vánoční naděje

25. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Kunderova Nesmrtelnost vypadá členitě, je ale dokonale propojená jako puding

Buchty: Buchty čtou: Kunderova Nesmrtelnost vypadá členitě, je ale dokonale propojená jako puding

25. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Věříme, že jste pod stromečkem našli to, co jste si přáli, a že vám Ježíšek přinesl pořádnou nadílku

Pro a proti: Věříme, že jste pod stromečkem našli to, co jste si přáli, a že vám Ježíšek přinesl pořádnou nadílku

25. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Miloš

Miloš

25. 12. 2023

15 min

Obrázek epizody Jsem takový fotograf uličník, usmívá se herec Brukner. Vyjde mu kniha fotografií

Jsem takový fotograf uličník, usmívá se herec Brukner. Vyjde mu kniha fotografií

25. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jsem takový fotograf uličník, usmívá se herec Brukner. Vyjde mu kniha fotografií

Host Radiožurnálu: Jsem takový fotograf uličník, usmívá se herec Brukner. Vyjde mu kniha fotografií

25. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Herečka Eliška Balzerová: Divadlo mě dělá šťastnou dodnes. Děsím se chvíle, kdy nebude

Herečka Eliška Balzerová: Divadlo mě dělá šťastnou dodnes. Děsím se chvíle, kdy nebude

25. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eliška Balzerová: Divadlo mě dělá šťastnou dodnes. Děsím se chvíle, kdy nebude

Blízká setkání: Herečka Eliška Balzerová: Divadlo mě dělá šťastnou dodnes. Děsím se chvíle, kdy nebude

25. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eliška Balzerová: Divadlo mě dělá šťastnou dodnes. Děsím se chvíle, kdy nebude

Blízká setkání: Herečka Eliška Balzerová: Divadlo mě dělá šťastnou dodnes. Děsím se chvíle, kdy nebude

25. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Miloš

Miloš

25. 12. 2023

15 min

Obrázek epizody Co nás těši a sere.  Vánoční NEEDO speciál 2023.

Co nás těši a sere. Vánoční NEEDO speciál 2023.

25. 12. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Jak vnímají sport talentovaní sportovci? Zeptali jsme sdruženáře Konvalinky a florbalisty Smutného

Vybrali jsme pro vás: Jak vnímají sport talentovaní sportovci? Zeptali jsme sdruženáře Konvalinky a florbalisty Smutného

25. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jsou chvíle, kdy se na Pána Boha zlobí, ale vždycky si to s ním nakonec umí vyříkat

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jsou chvíle, kdy se na Pána Boha zlobí, ale vždycky si to s ním nakonec umí vyříkat

25. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Já zázraky neumím, příroda ale ano, říká lékař Novorozeneckého oddělení Fakultní nemocnice Olomouc

Větrník - Host ve studiu: Já zázraky neumím, příroda ale ano, říká lékař Novorozeneckého oddělení Fakultní nemocnice Olomouc

25. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Herečka Milena Steinmasslová: Potřebuji pohádky. Rozlišit dobro a zlo, vědět, že dobro vyhrálo

Herečka Milena Steinmasslová: Potřebuji pohádky. Rozlišit dobro a zlo, vědět, že dobro vyhrálo

25. 12. 2023

34 min