Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

Český rozhlas - Rozhovory

Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

26. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

26. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

26. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

26. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Baseballový klub Ježci Jihlava: Třicet let historie, vášně a další výzvy

Dobré dopoledne: Baseballový klub Ježci Jihlava: Třicet let historie, vášně a další výzvy

26. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody #1: Umělec a totalita

STRATKOM podcast

#1: Umělec a totalita

26. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Náš host: Tanec je víc než pohyb, říkají zakladatelé proslulé karlovarské taneční školy Prudíkovi

Náš host: Tanec je víc než pohyb, říkají zakladatelé proslulé karlovarské taneční školy Prudíkovi

26. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Lékárna: Důrazná pooperační rehabilitace snižuje frekvenci komplikací

Lékárna: Důrazná pooperační rehabilitace snižuje frekvenci komplikací

26. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Školou v Nových Syrovicích zní zvonění ze čtyřicátých let minulého století. Stále jde přesně

Příběhy z Vysočiny

Školou v Nových Syrovicích zní zvonění ze čtyřicátých let minulého století. Stále jde přesně

26. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Poznar o fanoušcích v Polsku, Hamrlík o řeholi pod koučem Bokrošem. Desítka Horvátha bavila ve Zlíně

Desítka Pavla Horvátha: Poznar o fanoušcích v Polsku, Hamrlík o řeholi pod koučem Bokrošem. Desítka Horvátha bavila ve Zlíně

26. 6. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Apatyka: Proč máme po operaci šedého zákalu „písek v oku“ a proč to nepřehánět s předklonem?

Apatyka: Proč máme po operaci šedého zákalu „písek v oku“ a proč to nepřehánět s předklonem?

26. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody #55 Jednorožec, který pomáhá dotykem. Kůň navštěvuje seniory i pacienty v paliativní péči

ChariTALK

#55 Jednorožec, který pomáhá dotykem. Kůň navštěvuje seniory i pacienty v paliativní péči

26. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

Vizitka

Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

26. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

Vizitka: Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

26. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

26. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Hana Holišová: Marta Kubišová je pro mě hrdinka, i když ona se takhle nevidí

Trefa do Černé(ho)

Hana Holišová: Marta Kubišová je pro mě hrdinka, i když ona se takhle nevidí

26. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

Dopolední host

Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

26. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

Dopolední host

Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

26. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Dopolední host: Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

Dopolední host: Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

26. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Jablunkovské dvorky lákaly školáky i veřejnost na tradiční řemesla a kreativní dílny

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Jablunkovské dvorky lákaly školáky i veřejnost na tradiční řemesla a kreativní dílny

26. 6. 2025

9 min

Obrázek epizody 05 Manisha pancakam

Světlo Poznání

05 Manisha pancakam

26. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Krizový manažer Hanuš: Dnes stresujeme kvůli všemu a úplně zbytečně

Zálety Aleny Zárybnické

Krizový manažer Hanuš: Dnes stresujeme kvůli všemu a úplně zbytečně

26. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Krizový manažer Hanuš: Dnes stresujeme kvůli všemu a úplně zbytečně

Zálety Aleny Zárybnické: Krizový manažer Hanuš: Dnes stresujeme kvůli všemu a úplně zbytečně

26. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Krizový manažer Hanuš: Dnes stresujeme kvůli všemu a úplně zbytečně

Český rozhlas - Cestování

Zálety Aleny Zárybnické: Krizový manažer Hanuš: Dnes stresujeme kvůli všemu a úplně zbytečně

26. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody L. Kutrová: „Když vím, že jsem nejslabší článek, necítím se dobře. S Filipem jsme si neuměli říct o pomoc.”

Stačí málo

L. Kutrová: „Když vím, že jsem nejslabší článek, necítím se dobře. S Filipem jsme si neuměli říct o pomoc.”

26. 6. 2025

56 min