Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Špína: Dycky Tábor. Špína se členy projektu DIIST o nové desce a věrnosti lokální scéně

Špína: Dycky Tábor. Špína se členy projektu DIIST o nové desce a věrnosti lokální scéně

15. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Máme inspiraci a muzika nás moc baví. Jsme rádi, že ji můžeme šířit dál, usmívá se zpěvák Petr Perk

Host ve studiu: Máme inspiraci a muzika nás moc baví. Jsme rádi, že ji můžeme šířit dál, usmívá se zpěvák Petr Perk

15. 12. 2025

10 min

Obrázek epizody Adam z Penny o lidských příbězích mezi regály a síle obyčejného úsměvu.

Adam z Penny o lidských příbězích mezi regály a síle obyčejného úsměvu.

15. 12. 2025

58 min

Obrázek epizody Alex a host: Šéfkuchař Roman Paulus o michelinských hvězdách: K životu nepatří jen výhry, je to jedna z disciplín

Alex a host: Šéfkuchař Roman Paulus o michelinských hvězdách: K životu nepatří jen výhry, je to jedna z disciplín

15. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Šéfkuchař Roman Paulus o michelinských hvězdách: K životu nepatří jen výhry, je to jedna z disciplín

Šéfkuchař Roman Paulus o michelinských hvězdách: K životu nepatří jen výhry, je to jedna z disciplín

15. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Iva Šmoldase málem zabily vlastní ledviny: Zažíval jsem zadarmo halucinace, za které mnozí platí

Iva Šmoldase málem zabily vlastní ledviny: Zažíval jsem zadarmo halucinace, za které mnozí platí

15. 12. 2025

49 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

Blízká setkání: Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

15. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

Blízká setkání: Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

15. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

15. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jaká jsou prioritní témata nové vlády? Sydney po střelbě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jaká jsou prioritní témata nové vlády? Sydney po střelbě

15. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: S novou vládou nelze čekat systémové věci. Bude to velkým dílem improvizace, míní politolog Dostál

Osobnost Plus: S novou vládou nelze čekat systémové věci. Bude to velkým dílem improvizace, míní politolog Dostál

15. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Krásná i chytrá? Dejte mi pokoj!

Krásná i chytrá? Dejte mi pokoj!

15. 12. 2025

55 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Petr Hartman: Babiš je pragmatický politik. Zahraniční politika bude méně srozumitelná

Jak to vidí...: Komentátor Petr Hartman: Babiš je pragmatický politik. Zahraniční politika bude méně srozumitelná

15. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Nikola Hořejš o iniciativě Dobré ráno, Česko: Potřebujeme silný příběh, který nás představí ve světě

Nikola Hořejš o iniciativě Dobré ráno, Česko: Potřebujeme silný příběh, který nás představí ve světě

15. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Nikola Hořejš o iniciativě Dobré ráno, Česko: Potřebujeme silný příběh, který nás představí ve světě

Pražákům je hej: Nikola Hořejš o iniciativě Dobré ráno, Česko: Potřebujeme silný příběh, který nás představí ve světě

15. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Přijme Babišovo řešení střetu zájmů Evropská komise?

Pro a proti: Přijme Babišovo řešení střetu zájmů Evropská komise?

15. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Rekordní pokuta pro síť X? Nejde o cenzuru, ale o data, reklamy a modré fajfky

Antivirus: Antivirus: Rekordní pokuta pro síť X? Nejde o cenzuru, ale o data, reklamy a modré fajfky

15. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jaké to je simultánně tlumočit třeba Donalda Trumpa nebo Joe Bidena? Ptali jsme se Lucie Bzenecké

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jaké to je simultánně tlumočit třeba Donalda Trumpa nebo Joe Bidena? Ptali jsme se Lucie Bzenecké

15. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Richard Brabec: Ústecký kraj není a nebude žádným otloukánkem Česka

Host Dopoledního expresu: Richard Brabec: Ústecký kraj není a nebude žádným otloukánkem Česka

15. 12. 2025

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mobilní odběry krve mají smysl. Prvodárci se v kolektivu odhodlají spíš

Radioporadna: Mobilní odběry krve mají smysl. Prvodárci se v kolektivu odhodlají spíš

15. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mobilní odběry krve mají smysl. Prvodárci se v kolektivu odhodlají spíš

Radioporadna: Mobilní odběry krve mají smysl. Prvodárci se v kolektivu odhodlají spíš

15. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Karviná hraje bezstarostný fotbal a vychází to. Liberec na Spartě vytěžil z minima maximum

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Karviná hraje bezstarostný fotbal a vychází to. Liberec na Spartě vytěžil z minima maximum

15. 12. 2025

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jak mluvit s dětmi tak, aby nás slyšely: Klíčem je uvědomění a práce s emocemi

Dobré dopoledne: Jak mluvit s dětmi tak, aby nás slyšely: Klíčem je uvědomění a práce s emocemi

15. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Náš host: Pohádky o městě Přeštice chyběly. Dvě mladé maminky to napravily

Náš host: Pohádky o městě Přeštice chyběly. Dvě mladé maminky to napravily

15. 12. 2025

15 min

Obrázek epizody Jak udělat dobrý (nejen) ponožkový merch?

Jak udělat dobrý (nejen) ponožkový merch?

15. 12. 2025

41 min