Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Kolik za vodu, svoz odpadu nebo energie v roce 2024 na Liberecku

Zprávy pro Liberecký kraj: Kolik za vodu, svoz odpadu nebo energie v roce 2024 na Liberecku

4. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak se slaví svátky pod ruskou palbou

Jak se slaví svátky pod ruskou palbou

4. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak trénovat psychickou odolnost? Neexistuje jedno řešení pro všechny, říká koučka Jana Kastnerová

Radioporadna: Jak trénovat psychickou odolnost? Neexistuje jedno řešení pro všechny, říká koučka Jana Kastnerová

4. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Dobré a zlé skutky trpaslíků v Prvním věku Středozemě | Svět Pána prstenů

Dobré a zlé skutky trpaslíků v Prvním věku Středozemě | Svět Pána prstenů

4. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody 5 kroků, jak si splnit to, co si přejeme

5 kroků, jak si splnit to, co si přejeme

4. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“

Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“

4. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“

Blízká setkání: Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“

4. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“

Blízká setkání: Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“

4. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Youtuber Ampérák je celebritou kutilů: Nebojím se točit videa velmi kritická, ale zároveň osvětová

Host ve studiu: Youtuber Ampérák je celebritou kutilů: Nebojím se točit videa velmi kritická, ale zároveň osvětová

4. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Redneck #98: Nekonečný cyklus čtyř prezidentských typů

Redneck #98: Nekonečný cyklus čtyř prezidentských typů

4. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody Petr Holub: Země bez citu. Stále víc váháme s pomocí Ukrajině

Petr Holub: Země bez citu. Stále víc váháme s pomocí Ukrajině

4. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Psychiatrička Hana Papežová: Obezita a anorexie jdou ruku v ruce. Ničí životy

Psychiatrička Hana Papežová: Obezita a anorexie jdou ruku v ruce. Ničí životy

4. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody Jak odpustit muži, který mi ublížil?

Jak odpustit muži, který mi ublížil?

4. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Nový snímek Woodyho Allena je lehce zapomenutelná komedie se špetkou šarmu, přibližuje kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Nový snímek Woodyho Allena je lehce zapomenutelná komedie se špetkou šarmu, přibližuje kritik

4. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hlavním problémem Česka není zadlužení. Ze škrtů budoucnost nevykvete, upozorňuje sociolog Biler

Interview Plus: Hlavním problémem Česka není zadlužení. Ze škrtů budoucnost nevykvete, upozorňuje sociolog Biler

4. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Lenka Hrabalová: na Blízkém východě není země, kde by se lidem žilo dobře

Lenka Hrabalová: na Blízkém východě není země, kde by se lidem žilo dobře

4. 1. 2024

55 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rivalitu mezi Hradcem a Pardubicemi nevnímám, říká dramaturgyně pardubického divadla

Radioporadna: Rivalitu mezi Hradcem a Pardubicemi nevnímám, říká dramaturgyně pardubického divadla

4. 1. 2024

16 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Rakušan: Jsem pro povinné psychotesty pro držitele zbraní. Stoprocentní pojistka to ale není

Ranní Plus: Rakušan: Jsem pro povinné psychotesty pro držitele zbraní. Stoprocentní pojistka to ale není

4. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody Před sto lety Češi odplouvali do Ameriky nejčastěji z přístavu v Brémách

Před sto lety Češi odplouvali do Ameriky nejčastěji z přístavu v Brémách

4. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Otec a syn, zpěvák a bubeník, skladatel a muzikant – Adam a David Kollerovi

Otec a syn, zpěvák a bubeník, skladatel a muzikant – Adam a David Kollerovi

4. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Do Budějovic se nikomu trénovat nechce. Kladrubský může být zajímavá volba

První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Do Budějovic se nikomu trénovat nechce. Kladrubský může být zajímavá volba

4. 1. 2024

57 min

Obrázek epizody Miroslav Wanek z Už jsme doma: Mluvčí OF? Byla to přechodná služba, po politice jsem netoužil

Miroslav Wanek z Už jsme doma: Mluvčí OF? Byla to přechodná služba, po politice jsem netoužil

4. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Miroslav Wanek z Už jsme doma: Mluvčí OF? Byla to přechodná služba, po politice jsem netoužil

Vizitka: Miroslav Wanek z Už jsme doma: Mluvčí OF? Byla to přechodná služba, po politice jsem netoužil

4. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Miroslav Wanek z Už jsme doma: Mluvčí OF? Byla to přechodná služba, po politice jsem netoužil

Vizitka: Miroslav Wanek z Už jsme doma: Mluvčí OF? Byla to přechodná služba, po politice jsem netoužil

4. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody The 2000 Presidential Election: A Real Cluster

The 2000 Presidential Election: A Real Cluster

4. 1. 2024

53 min