Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jiří David: Úzkosti tu jsou. Umění má schopnost reflektovat je, nikdy by je ale nemělo ilustrovat

Jiří David: Úzkosti tu jsou. Umění má schopnost reflektovat je, nikdy by je ale nemělo ilustrovat

5. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří David: Úzkosti tu jsou. Umění má schopnost reflektovat je, nikdy by je ale nemělo ilustrovat

Vizitka: Jiří David: Úzkosti tu jsou. Umění má schopnost reflektovat je, nikdy by je ale nemělo ilustrovat

5. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Jak si ujasnit záměry a přání ve vztahu a v rodině?

Jak si ujasnit záměry a přání ve vztahu a v rodině?

5. 1. 2024

8 min

Obrázek epizody Máme hosty: České mistry si vzali na triko. V lidech chtějí probudit hrdost

Máme hosty: České mistry si vzali na triko. V lidech chtějí probudit hrdost

5. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Česká společnost není lakomá. Když něco dám, vrátí se mi to

Jak to vidí...: Biskup Malý: Česká společnost není lakomá. Když něco dám, vrátí se mi to

5. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Česká společnost není lakomá. Když něco dám, vrátí se mi to

Jak to vidí...: Biskup Malý: Česká společnost není lakomá. Když něco dám, vrátí se mi to

5. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Alena Zemančíková: Porodní báby forever

Alena Zemančíková: Porodní báby forever

5. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Moment 143: This Is Why You Can't Lose Weight: Daniel Lieberman

Moment 143: This Is Why You Can't Lose Weight: Daniel Lieberman

5. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Prométheus

Prométheus

5. 1. 2024

1 min

Obrázek epizody 62 PRVNÍ SEX| Trapasy, strach z krvácení a orgie ve třech

62 PRVNÍ SEX| Trapasy, strach z krvácení a orgie ve třech

5. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Lucie Hrdá. Sexualizované násilí a patriarchát, násilí mladistvých a vzdělávání, nemoc a bolest

Lucie Hrdá. Sexualizované násilí a patriarchát, násilí mladistvých a vzdělávání, nemoc a bolest

5. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Na Východ!: „Rusáci“. České potýkání s východním medvědem

Na Východ!: „Rusáci“. České potýkání s východním medvědem

5. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Kámel Daúd: Postkolonialita mě dusí

Kámel Daúd: Postkolonialita mě dusí

5. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Matouš Sudík VS. body image // RANT Prostoru #18

Matouš Sudík VS. body image // RANT Prostoru #18

5. 1. 2024

15 min

Obrázek epizody Urza chce, aby DĚTI nosily ZBRANĚ

Urza chce, aby DĚTI nosily ZBRANĚ

5. 1. 2024

35 sec

Obrázek epizody Urza s Timem by dali zbraně dětem

Urza s Timem by dali zbraně dětem

5. 1. 2024

39 sec

Obrázek epizody Vinohradská 12: Šídlo: Volby poštou? Rozhodne až Ústavní soud

Vinohradská 12: Šídlo: Volby poštou? Rozhodne až Ústavní soud

5. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Universe #17: Daniel Stach o nakažlivém optimismu, životním rozhovoru i lásce k rodině

Universe #17: Daniel Stach o nakažlivém optimismu, životním rozhovoru i lásce k rodině

4. 1. 2024

47 min

Obrázek epizody Hovory: Nemá smysl herce nutit, aby zahrál přesně to, co chci. Jde mi o dohodu, tvrdí divadelní režisérka

Hovory: Nemá smysl herce nutit, aby zahrál přesně to, co chci. Jde mi o dohodu, tvrdí divadelní režisérka

4. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 93, o roce 2023 a o předsevzetích a vyhlídkách do roku 2024

Taste of Prague Podcast, Ep. 93, o roce 2023 a o předsevzetích a vyhlídkách do roku 2024

4. 1. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody TL;DR #20: Smrt autora rukou AI a politika v románech Jiřího Weila a Aleny Machoninové

TL;DR #20: Smrt autora rukou AI a politika v románech Jiřího Weila a Aleny Machoninové

4. 1. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Smrt autora rukou AI a politika v románech Jiřího Weila a Aleny Machoninové

Smrt autora rukou AI a politika v románech Jiřího Weila a Aleny Machoninové

4. 1. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Člověčiny: Co máme společného s lidojedy? Nový podcast o tom, že člověk může být člověkem na tisíc způsobů

Člověčiny: Co máme společného s lidojedy? Nový podcast o tom, že člověk může být člověkem na tisíc způsobů

4. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Jako kluk prožil krásné roky v geologickém kroužku Jihočeského muzea. Teď celé instituci šéfuje

Jako kluk prožil krásné roky v geologickém kroužku Jihočeského muzea. Teď celé instituci šéfuje

4. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Mladá lékařka z nemocnice Turnov Anna Hrdličková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Mladá lékařka z nemocnice Turnov Anna Hrdličková v Klubu Rádia Junior

4. 1. 2024

33 min