Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #211 NÁVOD NA SUPER VÁNOCE aneb už mi NEVADÍ! Děti, dárky, stromek, cukroví, vegan večeře a Ježíšek

#211 NÁVOD NA SUPER VÁNOCE aneb už mi NEVADÍ! Děti, dárky, stromek, cukroví, vegan večeře a Ježíšek

5. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Starodávná taoistická mapa lidského těla - Umění Tchaj-ťi čchüan

Starodávná taoistická mapa lidského těla - Umění Tchaj-ťi čchüan

5. 1. 2024

35 min

Obrázek epizody Co o vašem předsevzetí říká věda

Co o vašem předsevzetí říká věda

5. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Drastická změna stravy vyvolá bolestivé nadýmání, změny dělejte postupně, radí Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Drastická změna stravy vyvolá bolestivé nadýmání, změny dělejte postupně, radí Kateřina Cajthamlová

5. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Intimita je na bodu mrazu, co s tím?

Intimita je na bodu mrazu, co s tím?

5. 1. 2024

13 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Kolik za vodu, svoz odpadu nebo energie v roce 2024 na Jablonecku

Zprávy pro Liberecký kraj: Kolik za vodu, svoz odpadu nebo energie v roce 2024 na Jablonecku

5. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Luboš Moravec našel po čtyřicítce smysl života mezi zvířaty. A založil úžasný ZOO Park Česká Skalice

Host ve studiu: Luboš Moravec našel po čtyřicítce smysl života mezi zvířaty. A založil úžasný ZOO Park Česká Skalice

5. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Autor knihy Richard Konkolski. Být první: Žijeme v úžasné zemi, příběhy v mých knihách nám to mají připomínat

Autor knihy Richard Konkolski. Být první: Žijeme v úžasné zemi, příběhy v mých knihách nám to mají připomínat

5. 1. 2024

54 min

Obrázek epizody Debata S Kandidáty Do Republikového Předsednictva 2

Debata S Kandidáty Do Republikového Předsednictva 2

5. 1. 2024

58 min

Obrázek epizody Jorik Jakubisko, výkonný producent: Pohádka Perinbaba je moje srdcovka

Jorik Jakubisko, výkonný producent: Pohádka Perinbaba je moje srdcovka

5. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jorik Jakubisko, výkonný producent: Pohádka Perinbaba je moje srdcovka

Blízká setkání: Jorik Jakubisko, výkonný producent: Pohádka Perinbaba je moje srdcovka

5. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jorik Jakubisko, výkonný producent: Pohádka Perinbaba je moje srdcovka

Blízká setkání: Jorik Jakubisko, výkonný producent: Pohádka Perinbaba je moje srdcovka

5. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Veronika Lehovcová: Generace Y, Z, Ž. Mě vynechte

Veronika Lehovcová: Generace Y, Z, Ž. Mě vynechte

5. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Interview Plus: Potraviny ze zahraničí jsou často levnější, stát ale omezuje a prodražuje dovoz, kritizuje Prouza

Interview Plus: Potraviny ze zahraničí jsou často levnější, stát ale omezuje a prodražuje dovoz, kritizuje Prouza

5. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Debata S Kandidáty Do Republikového Předsednictva 1

Debata S Kandidáty Do Republikového Předsednictva 1

5. 1. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Mezigeneračně se pochopíme, až když poznáme kontext, ve kterém kdo vyrůstal, říká hledačka trendů

Osobnost Plus: Mezigeneračně se pochopíme, až když poznáme kontext, ve kterém kdo vyrůstal, říká hledačka trendů

5. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Mezigeneračně se pochopíme, až když poznáme kontext, ve kterém kdo vyrůstal, říká hledačka trendů

Osobnost Plus: Mezigeneračně se pochopíme, až když poznáme kontext, ve kterém kdo vyrůstal, říká hledačka trendů

5. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Z Lukavce u Pacova až do Prahy, Ameriky nebo Itálie. Svůj rodokmen prozkoumal novinář Petr Brod

Z Lukavce u Pacova až do Prahy, Ameriky nebo Itálie. Svůj rodokmen prozkoumal novinář Petr Brod

5. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Jedna vlaštovka jaro nedělá

Jedna vlaštovka jaro nedělá

5. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Jedna vlaštovka jaro nedělá

Jedna vlaštovka jaro nedělá

5. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Plány šéfky NPÚ Goryczkové: Architekt Pleskot pomůže s oživením dalších vítkovických objektů

Host Českého rozhlasu Ostrava: Plány šéfky NPÚ Goryczkové: Architekt Pleskot pomůže s oživením dalších vítkovických objektů

5. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří David: Úzkosti tu jsou. Umění má schopnost reflektovat je, nikdy by je ale nemělo ilustrovat

Vizitka: Jiří David: Úzkosti tu jsou. Umění má schopnost reflektovat je, nikdy by je ale nemělo ilustrovat

5. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Zpěvačka a rodačka z Třince - Markéta Konvičková

Zpěvačka a rodačka z Třince - Markéta Konvičková

5. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ukrajina se musí připravit i na jiné varianty, než je vítězství, míní generál Šedivý

Pro a proti: Ukrajina se musí připravit i na jiné varianty, než je vítězství, míní generál Šedivý

5. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Diskuze S Kandidáty Na Předsedu

Diskuze S Kandidáty Na Předsedu

5. 1. 2024

1 hod 26 min