Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Já se z toho osypu. Kůže reaguje při jakémkoli onemocnění jako první, říká doktorka Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Já se z toho osypu. Kůže reaguje při jakémkoli onemocnění jako první, říká doktorka Cajthamlová

12. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Tanečník Matěj Šust, držitel Thálie: Pokud balet nemilujete, nedělejte ho. Chce to velké sebezapření

Host ve studiu: Tanečník Matěj Šust, držitel Thálie: Pokud balet nemilujete, nedělejte ho. Chce to velké sebezapření

12. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Masožravky, okna, puzzle. Zdenka Schovánková vystavuje v Malém Divadle

Vybrali jsme pro vás: Masožravky, okna, puzzle. Zdenka Schovánková vystavuje v Malém Divadle

12. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Ozbrojení Češi. Potřebujeme přísnější zákony?

Ozbrojení Češi. Potřebujeme přísnější zákony?

12. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Herec a tanečník Denny Ratajský: Pořád mám nálepku stepujícího herce, ale nevadí mi to

Herec a tanečník Denny Ratajský: Pořád mám nálepku stepujícího herce, ale nevadí mi to

12. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a tanečník Denny Ratajský: Pořád mám nálepku stepujícího herce, ale nevadí mi to

Blízká setkání: Herec a tanečník Denny Ratajský: Pořád mám nálepku stepujícího herce, ale nevadí mi to

12. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a tanečník Denny Ratajský: Pořád mám nálepku stepujícího herce, ale nevadí mi to

Blízká setkání: Herec a tanečník Denny Ratajský: Pořád mám nálepku stepujícího herce, ale nevadí mi to

12. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rusko jako impérium musí přestat existovat, pro mnoho aktérů je to ale nepřijatelné, míní expert

Interview Plus: Rusko jako impérium musí přestat existovat, pro mnoho aktérů je to ale nepřijatelné, míní expert

12. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Filmový a divadelní herec - Josef Trojan

Filmový a divadelní herec - Josef Trojan

12. 1. 2024

13 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Operní sólistka Veronika Rovná má za sebou úspěšný rok

Host Českého rozhlasu Ostrava: Operní sólistka Veronika Rovná má za sebou úspěšný rok

12. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody Plastický chirurg Ondřej Měšťák: Dobře udělaný zákrok se pozná tak, že se nepozná

Plastický chirurg Ondřej Měšťák: Dobře udělaný zákrok se pozná tak, že se nepozná

12. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nejste spokojení v práci? Překonejte strach ze změny a oslovte kariérního poradce, radí expertka

Host Lucie Výborné: Nejste spokojení v práci? Překonejte strach ze změny a oslovte kariérního poradce, radí expertka

12. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nejste spokojení v práci? Překonejte strach ze změny a oslovte kariérního poradce, radí expertka

Host Lucie Výborné: Nejste spokojení v práci? Překonejte strach ze změny a oslovte kariérního poradce, radí expertka

12. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Divadelnice Kateřina Bohadlová: Komedie dell´arte je pudový živel. Miluju sluhy a starce

Divadelnice Kateřina Bohadlová: Komedie dell´arte je pudový živel. Miluju sluhy a starce

12. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Divadelnice Kateřina Bohadlová: Komedie dell´arte je pudový živel. Miluju sluhy a starce

Vizitka: Divadelnice Kateřina Bohadlová: Komedie dell´arte je pudový živel. Miluju sluhy a starce

12. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Divadelnice Kateřina Bohadlová: Komedie dell´arte je pudový živel. Miluju sluhy a starce

Vizitka: Divadelnice Kateřina Bohadlová: Komedie dell´arte je pudový živel. Miluju sluhy a starce

12. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Co vytváří nejsilnější pouto ve vztahu?

Co vytváří nejsilnější pouto ve vztahu?

12. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody EP.155 Juraj Hlávek - Vytrénovaná myseľ ti urobí život ľahším

EP.155 Juraj Hlávek - Vytrénovaná myseľ ti urobí život ľahším

12. 1. 2024

1 hod

Obrázek epizody Předsudky, diskriminace, rasismus: jak funguje soužití různých kultur v Česku?

Předsudky, diskriminace, rasismus: jak funguje soužití různých kultur v Česku?

12. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Pro a proti: Úrokové sazby jsou restriktivní, říká Rusnok. Snižovat se budou podle prognóz z ledna, míní Sobíšek

Pro a proti: Úrokové sazby jsou restriktivní, říká Rusnok. Snižovat se budou podle prognóz z ledna, míní Sobíšek

12. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Bartkovský: Novináři mají působit jako filtr, ne dávat náboje těm, co pachatele chtějí napodobovat

Osobnost Plus: Bartkovský: Novináři mají působit jako filtr, ne dávat náboje těm, co pachatele chtějí napodobovat

12. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Bartkovský: Novináři mají působit jako filtr, ne dávat náboje těm, co pachatele chtějí napodobovat

Osobnost Plus: Bartkovský: Novináři mají působit jako filtr, ne dávat náboje těm, co pachatele chtějí napodobovat

12. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Ke zlaté barvě škvarkům pomůže mléko. Hotové jsou, když vyplavou na hladinu sádla

Ke zlaté barvě škvarkům pomůže mléko. Hotové jsou, když vyplavou na hladinu sádla

12. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Neobyčejný život Václava Nováka - učil indiány, zachránil největší firmy ČR, porazil rakovinu díky JEDNOMU PRINCIPU

Neobyčejný život Václava Nováka - učil indiány, zachránil největší firmy ČR, porazil rakovinu díky JEDNOMU PRINCIPU

12. 1. 2024

1 hod 30 min

Obrázek epizody Máme hosty: Akce šermířské, kaskadérské, bubenické, taneční, ohnivé, mušketýrské i divadelní obsáhne Honorata

Máme hosty: Akce šermířské, kaskadérské, bubenické, taneční, ohnivé, mušketýrské i divadelní obsáhne Honorata

12. 1. 2024

9 min