Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Sportovci Martina Ptáčková, Josef Ptáček, Adéla Pffeferová, Eliška Tvrzická a Mia Čihánková

Klub Rádia Junior: Sportovci Martina Ptáčková, Josef Ptáček, Adéla Pffeferová, Eliška Tvrzická a Mia Čihánková

19. 1. 2024

39 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Dostihy jsou společenská událost. V areálu Chuchle chci pořádat více akcí, plánuje nová ředitelka

K věci Štěpánky Duchkové: Dostihy jsou společenská událost. V areálu Chuchle chci pořádat více akcí, plánuje nová ředitelka

19. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O místech v domovech pro seniory i čekacích dobách s náměstkem libereckého hejtmana Petrem Tulpou

O čem se mluví pod Ještědem: O místech v domovech pro seniory i čekacích dobách s náměstkem libereckého hejtmana Petrem Tulpou

19. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Quest: Nepříliš nadějné vyhlídky: První The Last of Us je plné světlých zítřků, druhé může traumatizovat

Quest: Nepříliš nadějné vyhlídky: První The Last of Us je plné světlých zítřků, druhé může traumatizovat

19. 1. 2024

54 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zákon o zbraních je přísný dostatečně. Stačilo by striktně jej dodržovat, míní střelecký instruktor

Dvacet minut Radiožurnálu: Zákon o zbraních je přísný dostatečně. Stačilo by striktně jej dodržovat, míní střelecký instruktor

19. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zákon o zbraních je přísný dostatečně. Stačilo by striktně jej dodržovat, míní střelecký instruktor

Dvacet minut Radiožurnálu: Zákon o zbraních je přísný dostatečně. Stačilo by striktně jej dodržovat, míní střelecký instruktor

19. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Lišejníky v ovocných sadech

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Lišejníky v ovocných sadech

19. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody How film changes the way we see the world | Ava DuVernay

How film changes the way we see the world | Ava DuVernay

19. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody Muzikant a someliér Petr Rubáš: Herectví se mi hodí jak na koncertech, tak při degustacích

Muzikant a someliér Petr Rubáš: Herectví se mi hodí jak na koncertech, tak při degustacích

19. 1. 2024

42 min

Obrázek epizody Jak se v Česku trestá znásilnění

Jak se v Česku trestá znásilnění

19. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Co se stane řidičům neplatičům pokut, pokud je zastaví dopravní policisté

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Co se stane řidičům neplatičům pokut, pokud je zastaví dopravní policisté

19. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody #13. Prokrastinace: Plánuj si i čas na odpočinek.

#13. Prokrastinace: Plánuj si i čas na odpočinek.

19. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kašlete déle než tři týdny? Nechte se vyšetřit. Kašel jako takový není nemoc, ale příznak

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kašlete déle než tři týdny? Nechte se vyšetřit. Kašel jako takový není nemoc, ale příznak

19. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Boj o Krkonoše! Přírodovědec Jan Štursa ve své knize nejen vzpomíná, ale klade také důležité otázky

Host ve studiu: Boj o Krkonoše! Přírodovědec Jan Štursa ve své knize nejen vzpomíná, ale klade také důležité otázky

19. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody „Do role se zababuším.“ Anna Kameníková natočila příběh o dívce a přátelství s umělou inteligencí

„Do role se zababuším.“ Anna Kameníková natočila příběh o dívce a přátelství s umělou inteligencí

19. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Do role se zababuším.“ Anna Kameníková natočila příběh o dívce a přátelství s umělou inteligencí

Blízká setkání: „Do role se zababuším.“ Anna Kameníková natočila příběh o dívce a přátelství s umělou inteligencí

19. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Do role se zababuším.“ Anna Kameníková natočila příběh o dívce a přátelství s umělou inteligencí

Blízká setkání: „Do role se zababuším.“ Anna Kameníková natočila příběh o dívce a přátelství s umělou inteligencí

19. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ujít 10 km denně, buchtu jednou za čas. Praktický lékař nedělá ze zdravého života vědu

Radioporadna: Ujít 10 km denně, buchtu jednou za čas. Praktický lékař nedělá ze zdravého života vědu

19. 1. 2024

16 min

Obrázek epizody Zpěvák kapely Slza - Petr Lexa

Zpěvák kapely Slza - Petr Lexa

19. 1. 2024

6 min

Obrázek epizody Archeologové Cymbalak a Neustupný: Objev u jeskyně sv. Prokopa nemá za posledních 30 let obdoby

Archeologové Cymbalak a Neustupný: Objev u jeskyně sv. Prokopa nemá za posledních 30 let obdoby

19. 1. 2024

35 min

Obrázek epizody Devatero řemesel, desátá bída

Devatero řemesel, desátá bída

19. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Devatero řemesel, desátá bída

Devatero řemesel, desátá bída

19. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Robert Šlachta: Nikdy jsem to nepřiznal, ale chyboval jsem. Práci jsem dal přednost před rodinou

Robert Šlachta: Nikdy jsem to nepřiznal, ale chyboval jsem. Práci jsem dal přednost před rodinou

19. 1. 2024

53 min

Obrázek epizody Proč se většina partnerských vztahů po letech zhoršuje?

Proč se většina partnerských vztahů po letech zhoršuje?

19. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Na psychoterapii bychom měli chodit jako do posilovny, říká zakladatel platformy s online terapií

Osobnost Plus: Na psychoterapii bychom měli chodit jako do posilovny, říká zakladatel platformy s online terapií

19. 1. 2024

26 min