Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #72 Cítit se vítaný. Přístupné prostory budeme potřebovat všichni

#72 Cítit se vítaný. Přístupné prostory budeme potřebovat všichni

25. 1. 2024

50 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pomoci obětem násilí stát musí, Istanbulská úmluva ale používá gumové definice, tvrdí senátor Hraba

Dvacet minut Radiožurnálu: Pomoci obětem násilí stát musí, Istanbulská úmluva ale používá gumové definice, tvrdí senátor Hraba

25. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Expert na Blízký východ BŘETISLAV TUREČEK - ISLÁM - každodenní život, postavení žen, Al-káida, mnohoženství

Expert na Blízký východ BŘETISLAV TUREČEK - ISLÁM - každodenní život, postavení žen, Al-káida, mnohoženství

25. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Karel Kadlec: Mr. Rolls-Royce

Karel Kadlec: Mr. Rolls-Royce

25. 1. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Epidemiolog Petr Smejkal: Chybí nám zdravotní gramotnost. Zanedbáváme prevenci a pak se divíme

Epidemiolog Petr Smejkal: Chybí nám zdravotní gramotnost. Zanedbáváme prevenci a pak se divíme

25. 1. 2024

50 min

Obrázek epizody Módní návrhář Jan Černý: Baví mě bourat škatulky. Globální módní trendy neexistují

Módní návrhář Jan Černý: Baví mě bourat škatulky. Globální módní trendy neexistují

25. 1. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Komu vadí úmluva o potírání násilí na ženách

Komu vadí úmluva o potírání násilí na ženách

25. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody 13 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Daniela Podolková - Jsem nadšená příběhy lidí, které na cestách potkávám!

13 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Daniela Podolková - Jsem nadšená příběhy lidí, které na cestách potkávám!

25. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Can a simple brick be the next great battery? | John O'Donnell

Can a simple brick be the next great battery? | John O'Donnell

25. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Brambory nebo raději batáty?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Brambory nebo raději batáty?

25. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Barbora Racková: Skrze smrt rodičů jsem si uvědomila, jaké hodnoty jsou důležité

Barbora Racková: Skrze smrt rodičů jsem si uvědomila, jaké hodnoty jsou důležité

25. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Esperanto: Tre Mojosa

Esperanto: Tre Mojosa

25. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Petr Holub: Kdy bude líp? Hlava XXII pro ministra Stanjuru

Petr Holub: Kdy bude líp? Hlava XXII pro ministra Stanjuru

25. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Účinná zbraň proti falešným bankéřům? Položit a zavolat zpět, radí kriminalista

Účinná zbraň proti falešným bankéřům? Položit a zavolat zpět, radí kriminalista

25. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody Filtrace vody - Na klíč s Profivodou

Filtrace vody - Na klíč s Profivodou

25. 1. 2024

53 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 25.01.2024.

České slovo (češki) - 25.01.2024.

25. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody VOŠH podcast - Host NATÁLIE OTÁHALOVÁ 

VOŠH podcast - Host NATÁLIE OTÁHALOVÁ 

25. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #2: Další boje o modrou linku

METROBUS EXPRES #2: Další boje o modrou linku

25. 1. 2024

8 min

Obrázek epizody VOŠH PODCAST - Host MIRO MRÁZ

VOŠH PODCAST - Host MIRO MRÁZ

25. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Příběh Pipina - od narození po útok na Železný pas

Příběh Pipina - od narození po útok na Železný pas

25. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Roman Vojtek sám hraje dvacet rolí: „Až zpětně mi došlo, na co jsem kývl“

Blízká setkání: Herec Roman Vojtek sám hraje dvacet rolí: „Až zpětně mi došlo, na co jsem kývl“

25. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Herec Roman Vojtek sám hraje dvacet rolí: „Až zpětně mi došlo, na co jsem kývl“

Herec Roman Vojtek sám hraje dvacet rolí: „Až zpětně mi došlo, na co jsem kývl“

25. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Agáta Hanychová: Nejradši jsem s dětmi venku, společenské dění nemám ráda.

Agáta Hanychová: Nejradši jsem s dětmi venku, společenské dění nemám ráda.

25. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Pelhřimovský orloj na zámecké věži hlídají Herkules a Saturn, odbíjí každou čtvrthodinu

Pelhřimovský orloj na zámecké věži hlídají Herkules a Saturn, odbíjí každou čtvrthodinu

25. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Klára Kvízová: Fenomén našeho grafického designu? Tvorba písma. Naše fonty si kupují i americké weby

Vizitka: Klára Kvízová: Fenomén našeho grafického designu? Tvorba písma. Naše fonty si kupují i americké weby

25. 1. 2024

43 min