Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Herec Milan Enčev: Postelovou scénu už točit nebudu. Zjistil jsem, že je to příšerný

Alex a host: Herec Milan Enčev: Postelovou scénu už točit nebudu. Zjistil jsem, že je to příšerný

29. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Metabolismus se časem mění. Od třicátých let života dochází k poklesu svalové hmoty a přestavbě těla

Radioporadna: Metabolismus se časem mění. Od třicátých let života dochází k poklesu svalové hmoty a přestavbě těla

29. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

Blízká setkání: Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

29. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

Blízká setkání: Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

29. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

29. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Vzkaz politikům, kteří ustupují Putinovi

Vzkaz politikům, kteří ustupují Putinovi

29. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Antivirus: Urážky, fotomontáže, falešné profily. Jak své děti chránit před kyberšikanou?

Antivirus: Urážky, fotomontáže, falešné profily. Jak své děti chránit před kyberšikanou?

29. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Zlatá koruna pro vychovatelku Ivu Hornou: dobrovolnictví a práce s mladými je pozitivní optimismus

Host ve studiu: Zlatá koruna pro vychovatelku Ivu Hornou: dobrovolnictví a práce s mladými je pozitivní optimismus

29. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Příběh Illidana Stormrage - válka prastarých a zrod démona | Svět Warcraftu

Příběh Illidana Stormrage - válka prastarých a zrod démona | Svět Warcraftu

29. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Vleky? Kdepak, šlapali jsme po svých, vzpomíná na své lyžařské začátky ve třicátých letech Dušan Kří

Větrník - Host ve studiu: Vleky? Kdepak, šlapali jsme po svých, vzpomíná na své lyžařské začátky ve třicátých letech Dušan Kří

29. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Přežila nájezdy Osmanů, požáry i škůdce. Nejstarší vinná réva na světě plodí víno už od středověku

Zápisník zahraničních zpravodajů: Přežila nájezdy Osmanů, požáry i škůdce. Nejstarší vinná réva na světě plodí víno už od středověku

29. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Přežila nájezdy Osmanů, požáry i škůdce. Nejstarší vinná réva na světě plodí víno už od středověku

Přežila nájezdy Osmanů, požáry i škůdce. Nejstarší vinná réva na světě plodí víno už od středověku

29. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Ranní Plus: „Aktivní, nikoliv aktivistický.“ Jak hodnotí vládní a opoziční politici první rok prezidenta Pavla?

Ranní Plus: „Aktivní, nikoliv aktivistický.“ Jak hodnotí vládní a opoziční politici první rok prezidenta Pavla?

29. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Kachnaři nám psali z celého světa.“ Česká ženská posádka dojela Dakar ve starém Citroënu

Host Lucie Výborné: „Kachnaři nám psali z celého světa.“ Česká ženská posádka dojela Dakar ve starém Citroënu

29. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Kachnaři nám psali z celého světa.“ Česká ženská posádka dojela Dakar ve starém Citroënu

Host Lucie Výborné: „Kachnaři nám psali z celého světa.“ Česká ženská posádka dojela Dakar ve starém Citroënu

29. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Klasický turek vás sice nakopne, je ale plný škodlivých látek

Radioporadna: Klasický turek vás sice nakopne, je ale plný škodlivých látek

29. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Obsazovala známé filmy, dnes pomáhá hercům. Baví mě svět za kamerou, ne před ní, říká Oujezdská

Až na dřeň: Obsazovala známé filmy, dnes pomáhá hercům. Baví mě svět za kamerou, ne před ní, říká Oujezdská

29. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Obsazovala známé filmy, dnes pomáhá hercům. Baví mě svět za kamerou, ne před ní, říká Oujezdská

Obsazovala známé filmy, dnes pomáhá hercům. Baví mě svět za kamerou, ne před ní, říká Oujezdská

29. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovary Kladno Kročehlavy a Václav: Máme pod střechou jednoho horňáka a jednoho dolňáka

Tap Takeover s pivovary Kladno Kročehlavy a Václav: Máme pod střechou jednoho horňáka a jednoho dolňáka

29. 1. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Zakladatelka onkologické organizace: Rakovinou plic trpí i nekuřáci. Prohlídky často odkládají, protože se obávají výsledků

Zakladatelka onkologické organizace: Rakovinou plic trpí i nekuřáci. Prohlídky často odkládají, protože se obávají výsledků

29. 1. 2024

42 min

Obrázek epizody Interview Plus: Fico ztratil zábrany. Snižování trestů za korupci se rovná amnestii, tvrdí právník Němeček

Interview Plus: Fico ztratil zábrany. Snižování trestů za korupci se rovná amnestii, tvrdí právník Němeček

29. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog Kopeček: Druhé funkční období Pavla? Pokud dosáhne všeho, co chtěl, tak asi ani není nutné

Osobnost Plus: Politolog Kopeček: Druhé funkční období Pavla? Pokud dosáhne všeho, co chtěl, tak asi ani není nutné

29. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Nové kameny zmizelých v Okříškách připomínají osud malého Kamila, jeho maminky a prarodičů

Nové kameny zmizelých v Okříškách připomínají osud malého Kamila, jeho maminky a prarodičů

29. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Hudebnice Ida Kelarová: Táta měl velké romské srdce. Všechno, co umím, je od něj

Hudebnice Ida Kelarová: Táta měl velké romské srdce. Všechno, co umím, je od něj

29. 1. 2024

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebnice Ida Kelarová: Táta měl velké romské srdce. Všechno, co umím, je od něj

Vizitka: Hudebnice Ida Kelarová: Táta měl velké romské srdce. Všechno, co umím, je od něj

29. 1. 2024

50 min