Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Podle Štěkánky the Učitelky musí děti v učivu najít smysl, ne se jen honit za jedničkami

Klub Rádia Junior: Podle Štěkánky the Učitelky musí děti v učivu najít smysl, ne se jen honit za jedničkami

29. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Neprovdané ženy musely strpět kruté naschvály, chlapi si dali po tlamě. I takový byl masopust

Neprovdané ženy musely strpět kruté naschvály, chlapi si dali po tlamě. I takový byl masopust

29. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak navázat a udržet dlouhodobě šťastný partnerský vztah?

Jak navázat a udržet dlouhodobě šťastný partnerský vztah?

29. 1. 2024

13 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Grolich ke stavu KDU-ČSL: Konference byla počátkem tvrdé vnitřní debaty. Změna má být nachystaná

Dvacet minut Radiožurnálu: Grolich ke stavu KDU-ČSL: Konference byla počátkem tvrdé vnitřní debaty. Změna má být nachystaná

29. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody What if a simple blood test could detect cancer? | Hani Goodarzi

What if a simple blood test could detect cancer? | Hani Goodarzi

29. 1. 2024

7 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Jiráskova Dívčí válka nemá daleko od Texaského masakru motorovou pilou

Buchty: Buchty čtou: Jiráskova Dívčí válka nemá daleko od Texaského masakru motorovou pilou

29. 1. 2024

50 min

Obrázek epizody Prezident autoklubu ČR Jan Šťovíček: Formule 1 v Česku? Proč ne

Prezident autoklubu ČR Jan Šťovíček: Formule 1 v Česku? Proč ne

29. 1. 2024

39 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #31

Olga Richterová osobně #31

29. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Správa železnic: Než na přejezdy přijdou nové technologie, je naší prioritou prevence

K věci ČRo Ostrava: Správa železnic: Než na přejezdy přijdou nové technologie, je naší prioritou prevence

29. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Grolich ke stavu KDU-ČSL: Konference byla počátkem tvrdé vnitřní debaty. Změna má být nachystaná

Dvacet minut Radiožurnálu: Grolich ke stavu KDU-ČSL: Konference byla počátkem tvrdé vnitřní debaty. Změna má být nachystaná

29. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Wayusa: Indiánský zázrak? 🍃🧉

Wayusa: Indiánský zázrak? 🍃🧉

29. 1. 2024

25 sec

Obrázek epizody 3/4 Psychologie totality: Touha po jistotě a přeregulovaná společnost. ?️ Formování a vzestup masy ?

3/4 Psychologie totality: Touha po jistotě a přeregulovaná společnost. ?️ Formování a vzestup masy ?

29. 1. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vláda nedělá v boji s dezinformacemi ani to minimum, myslí si prezident Petr Pavel

Dvacet minut Radiožurnálu: Vláda nedělá v boji s dezinformacemi ani to minimum, myslí si prezident Petr Pavel

29. 1. 2024

54 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vláda nedělá v boji s dezinformacemi ani to minimum, myslí si prezident Petr Pavel

Dvacet minut Radiožurnálu: Vláda nedělá v boji s dezinformacemi ani to minimum, myslí si prezident Petr Pavel

29. 1. 2024

54 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Co prozrazuje řeč o našem mozku?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Co prozrazuje řeč o našem mozku?

29. 1. 2024

35 min

Obrázek epizody Mozaika: Film Chudáčci není pro každého, ale fanoušci Yorgose Lanthimose určitě nebudou zklamaní

Mozaika: Film Chudáčci není pro každého, ale fanoušci Yorgose Lanthimose určitě nebudou zklamaní

29. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody #23 - Naše budoucnost „Hypotéka na stan“

#23 - Naše budoucnost „Hypotéka na stan“

29. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Herec Milan Enčev: Postelovou scénu už točit nebudu. Zjistil jsem, že je to příšerný

Alex a host: Herec Milan Enčev: Postelovou scénu už točit nebudu. Zjistil jsem, že je to příšerný

29. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Metabolismus se časem mění. Od třicátých let života dochází k poklesu svalové hmoty a přestavbě těla

Radioporadna: Metabolismus se časem mění. Od třicátých let života dochází k poklesu svalové hmoty a přestavbě těla

29. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

Blízká setkání: Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

29. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

Blízká setkání: Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

29. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

Herečka Lucie Pernetová: „Baruška mi doma říká: Mami, nehraj“

29. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Vzkaz politikům, kteří ustupují Putinovi

Vzkaz politikům, kteří ustupují Putinovi

29. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Antivirus: Urážky, fotomontáže, falešné profily. Jak své děti chránit před kyberšikanou?

Antivirus: Urážky, fotomontáže, falešné profily. Jak své děti chránit před kyberšikanou?

29. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Zlatá koruna pro vychovatelku Ivu Hornou: dobrovolnictví a práce s mladými je pozitivní optimismus

Host ve studiu: Zlatá koruna pro vychovatelku Ivu Hornou: dobrovolnictví a práce s mladými je pozitivní optimismus

29. 1. 2024

10 min