Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pay Gap #19: Co nás čeká v roce 2024?

Pay Gap #19: Co nás čeká v roce 2024?

31. 1. 2024

47 min

Obrázek epizody Host ve středu: Psychoterapeut nabízí speciální druh vztahu. Klienta nehodnotí, ale rozšiřuje jeho úzký pohled

Host ve středu: Psychoterapeut nabízí speciální druh vztahu. Klienta nehodnotí, ale rozšiřuje jeho úzký pohled

31. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zabavili jsme letos za rychlou jízdu už 80 řidičských průkazů, říká policista

Dvacet minut Radiožurnálu: Zabavili jsme letos za rychlou jízdu už 80 řidičských průkazů, říká policista

31. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zabavili jsme letos za rychlou jízdu už 80 řidičských průkazů, říká policista

Dvacet minut Radiožurnálu: Zabavili jsme letos za rychlou jízdu už 80 řidičských průkazů, říká policista

31. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Marek Slobodník - Bagdád je plný milých a lidí. O smrti se bojím přemýšlet.

Marek Slobodník - Bagdád je plný milých a lidí. O smrti se bojím přemýšlet.

31. 1. 2024

1 hod 38 min

Obrázek epizody Houpačky: Dítě by mělo mít takovou životní úroveň jako ten movitější z rodičů, říká o výživném advokátka

Houpačky: Dítě by mělo mít takovou životní úroveň jako ten movitější z rodičů, říká o výživném advokátka

31. 1. 2024

38 min

Obrázek epizody Reportéři mezi raketami. Jak to chodí na vojenských základnách

Reportéři mezi raketami. Jak to chodí na vojenských základnách

31. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Pedagog Michal Kaderka: Ve školství pořád něco „lepíme“. Přesto jsou výsledky dobré

Pedagog Michal Kaderka: Ve školství pořád něco „lepíme“. Přesto jsou výsledky dobré

31. 1. 2024

55 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Padají mi vlasy!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Padají mi vlasy!

31. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody 4/4 Psychologie totality: Autocenzura, či strach hovořit nahlas. Jak můžeme bojovat proti totalitě?

4/4 Psychologie totality: Autocenzura, či strach hovořit nahlas. Jak můžeme bojovat proti totalitě?

31. 1. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Houpačky: Dítě by mělo mít takovou životní úroveň jako ten movitější z rodičů, říká o výživném advokátka

Houpačky: Dítě by mělo mít takovou životní úroveň jako ten movitější z rodičů, říká o výživném advokátka

31. 1. 2024

38 min

Obrázek epizody Zveme vás na živé nahrávání s Bárou Strýcovou a Kovym 🎙️

Zveme vás na živé nahrávání s Bárou Strýcovou a Kovym 🎙️

31. 1. 2024

31 sec

Obrázek epizody Leadership in the age of AI | Paul Hudson and Lindsay Levin

Leadership in the age of AI | Paul Hudson and Lindsay Levin

31. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody Mojmír Hampl: Inflace tak vysoká být nemusela 1/2

Mojmír Hampl: Inflace tak vysoká být nemusela 1/2

31. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Řezník František Kšána: Vážím 110  kilo

Brambora s vejcem: Řezník František Kšána: Vážím 110 kilo

31. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody Adam Mišík: Problém s alkoholem mě dohnal na adiktologii. Poch*al jsem vydal kvůli lidem

Adam Mišík: Problém s alkoholem mě dohnal na adiktologii. Poch*al jsem vydal kvůli lidem

31. 1. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody 78. díl - Nostradamus a Baba Vanga

78. díl - Nostradamus a Baba Vanga

31. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak ve Francii, tak i u nás máme Lurdy, kde se děly a možná i dodnes dějí zázraky

Jak ve Francii, tak i u nás máme Lurdy, kde se děly a možná i dodnes dějí zázraky

31. 1. 2024

8 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Atraktivita Jaroměře roste. Jízda vlakem do Hradce za několik minut, což je jako pár zastávek metrem

Host ve studiu: Atraktivita Jaroměře roste. Jízda vlakem do Hradce za několik minut, což je jako pár zastávek metrem

31. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Pruhy a ženy Jaromíra Soukupa? Radši šneky! Ještě nedávno patřil do rodiny, teď si z něj Agáta a Vincent střílí

Pruhy a ženy Jaromíra Soukupa? Radši šneky! Ještě nedávno patřil do rodiny, teď si z něj Agáta a Vincent střílí

31. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hynková Vrbová: Nemlčela jsem, přesto po sexuálním napadení neskončil Cimický, ale já

Interview Plus: Hynková Vrbová: Nemlčela jsem, přesto po sexuálním napadení neskončil Cimický, ale já

31. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Kavka, autor Hacknuté češtiny: Na jazyk si neradi necháváme sáhnout. Je jako posvátná kráva

Blízká setkání: Martin Kavka, autor Hacknuté češtiny: Na jazyk si neradi necháváme sáhnout. Je jako posvátná kráva

31. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: S Lenkou Hornovou nejen o seriálech

Na pohovce Jožky Kubáníka: S Lenkou Hornovou nejen o seriálech

31. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Putovní výstava voskových figurín lidských kuriozit zastavila v libereckém Centru Babylon

Vybrali jsme pro vás: Putovní výstava voskových figurín lidských kuriozit zastavila v libereckém Centru Babylon

31. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Z Austrálie do Česka ve staré aerovce. Náhradní kanystry mi šestkrát zachránily kůži, vypráví pilot

Host Lucie Výborné: Z Austrálie do Česka ve staré aerovce. Náhradní kanystry mi šestkrát zachránily kůži, vypráví pilot

31. 1. 2024

31 min