Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Před umělými sladidly varují už i diabetologové, vzkazuje cukrovkářům Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Před umělými sladidly varují už i diabetologové, vzkazuje cukrovkářům Kateřina Cajthamlová

2. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Psycholožka Jana Woleská: Na bolest duše konkrétní léky neexistují

Psycholožka Jana Woleská: Na bolest duše konkrétní léky neexistují

2. 2. 2024

39 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jiřího Peteru z hradecké fakultní nemocnice zařadil časopis Forbes mezi 50 nejlepších lékařů Česka

Radioporadna: Jiřího Peteru z hradecké fakultní nemocnice zařadil časopis Forbes mezi 50 nejlepších lékařů Česka

2. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Vlasta Peterková načetla knihu vzpomínek Hany Zagorové. „Bylo to pro mě psychicky náročné“

Blízká setkání: Herečka Vlasta Peterková načetla knihu vzpomínek Hany Zagorové. „Bylo to pro mě psychicky náročné“

2. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Herečka Vlasta Peterková načetla knihu vzpomínek Hany Zagorové. „Bylo to pro mě psychicky náročné“

Herečka Vlasta Peterková načetla knihu vzpomínek Hany Zagorové. „Bylo to pro mě psychicky náročné“

2. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Počet elektromobilů na českých silnicích přibývá. Ve prospěch jim bude hrát technologický vývoj

Host Dne na Moravě: Počet elektromobilů na českých silnicích přibývá. Ve prospěch jim bude hrát technologický vývoj

2. 2. 2024

16 min

Obrázek epizody Český lezec a olympionik - Adam Ondra

Český lezec a olympionik - Adam Ondra

2. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pohyb mi dává optimismus a elán. Nepřemýšlím o tom, jestli mě něco bolí, říká 77letá krasobruslařka

Host Lucie Výborné: Pohyb mi dává optimismus a elán. Nepřemýšlím o tom, jestli mě něco bolí, říká 77letá krasobruslařka

2. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pohyb mi dává optimismus a elán. Nepřemýšlím o tom, jestli mě něco bolí, říká 77letá krasobruslařka

Host Lucie Výborné: Pohyb mi dává optimismus a elán. Nepřemýšlím o tom, jestli mě něco bolí, říká 77letá krasobruslařka

2. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Vlasta Peterková načetla knihu vzpomínek Hany Zagorové. „Bylo to pro mě psychicky náročné“

Blízká setkání: Herečka Vlasta Peterková načetla knihu vzpomínek Hany Zagorové. „Bylo to pro mě psychicky náročné“

2. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Alkohol je nejkomplikovanější a nejtvrdší droga. Suchý únor by měl zkusit každý, radí adiktolog

Osobnost Plus: Alkohol je nejkomplikovanější a nejtvrdší droga. Suchý únor by měl zkusit každý, radí adiktolog

2. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Alkohol je nejkomplikovanější a nejtvrdší droga. Suchý únor by měl zkusit každý, radí adiktolog

Osobnost Plus: Alkohol je nejkomplikovanější a nejtvrdší droga. Suchý únor by měl zkusit každý, radí adiktolog

2. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Propojování ekologických témat dává výzkumu mladého přírodovědce Petra Pyszka unikátní přesah

Host Českého rozhlasu Ostrava: Propojování ekologických témat dává výzkumu mladého přírodovědce Petra Pyszka unikátní přesah

2. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Mozaika: Nikdy tam nebyl žádný kompromis, ani zaprodávání se rutině, říká o Masopustu jeho umělecký šéf

Mozaika: Nikdy tam nebyl žádný kompromis, ani zaprodávání se rutině, říká o Masopustu jeho umělecký šéf

2. 2. 2024

13 min

Obrázek epizody Tašku, betlém nebo krmítko si v dílničkách vyrobily děti ze speciálních tříd a jejich rodiče

Tašku, betlém nebo krmítko si v dílničkách vyrobily děti ze speciálních tříd a jejich rodiče

2. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Důležité je, aby výstavy aktivovaly nejmladší generaci. I děti se zajímají o klima, říká Jiří Fajt

Vizitka: Důležité je, aby výstavy aktivovaly nejmladší generaci. I děti se zajímají o klima, říká Jiří Fajt

2. 2. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Důležité je, aby výstavy aktivovaly nejmladší generaci. I děti se zajímají o klima, říká Jiří Fajt

Vizitka: Důležité je, aby výstavy aktivovaly nejmladší generaci. I děti se zajímají o klima, říká Jiří Fajt

2. 2. 2024

48 min

Obrázek epizody Důležité je, aby výstavy aktivovaly nejmladší generaci. I děti se zajímají o klima, říká Jiří Fajt

Důležité je, aby výstavy aktivovaly nejmladší generaci. I děti se zajímají o klima, říká Jiří Fajt

2. 2. 2024

48 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Měl jsem vlastní představu, jak dělat moderní rap, vzpomíná Jonáš Červinka alias Lipo

Klub Rádia Junior: Měl jsem vlastní představu, jak dělat moderní rap, vzpomíná Jonáš Červinka alias Lipo

2. 2. 2024

35 min

Obrázek epizody #43 Ve všem hledej balanc (pro mě zásadní)

#43 Ve všem hledej balanc (pro mě zásadní)

2. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Polévka na Moně Lise

Pro a proti: Polévka na Moně Lise

2. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Multimediální umělec Jan Morávek: Sochařina je startovním bodem pro všechny moje instalace

Multimediální umělec Jan Morávek: Sochařina je startovním bodem pro všechny moje instalace

2. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody Máme hosty: Nechte to na klisnách. Ředitel hřebčína odráží dotazy na první hříbě

Máme hosty: Nechte to na klisnách. Ředitel hřebčína odráží dotazy na první hříbě

2. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: V Pásmu Gazy trpí muslimové i křesťané. Hamás hraje vabank. Rukojmích jsou statisíce

Jak to vidí...: Biskup Malý: V Pásmu Gazy trpí muslimové i křesťané. Hamás hraje vabank. Rukojmích jsou statisíce

2. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: V Pásmu Gazy trpí muslimové i křesťané. Hamás hraje vabank. Rukojmích jsou statisíce

Jak to vidí...: Biskup Malý: V Pásmu Gazy trpí muslimové i křesťané. Hamás hraje vabank. Rukojmích jsou statisíce

2. 2. 2024

27 min