Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osudové ženy: Eliška Přemyslovna: Manžel ji věznil, syna jí sebrali a ze země musela prchnout

Osudové ženy: Eliška Přemyslovna: Manžel ji věznil, syna jí sebrali a ze země musela prchnout

3. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Truchlení je ponorná řeka

Truchlení je ponorná řeka

3. 2. 2024

44 min

Obrázek epizody Místa v srdci zpěvačky Dáši Zázvůrkové

Místa v srdci zpěvačky Dáši Zázvůrkové

3. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Práce snů či životní dobrodružství? Pokrývač z Vrbna opravoval střechu v Antarktidě

Odpolední interview: Práce snů či životní dobrodružství? Pokrývač z Vrbna opravoval střechu v Antarktidě

3. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Jany Šustové s vietnamským podnikatelem a filantropem Manh Tung Nguyenem

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Jany Šustové s vietnamským podnikatelem a filantropem Manh Tung Nguyenem

3. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: K britským městům patří lišky

Reportáže zahraničních zpravodajů: K britským městům patří lišky

3. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Elizabeth Kopecká: Song Summer Boyfriend byla satira a nikdo to nepochopil. Lidi mě s tím ztotožnili

Elizabeth Kopecká: Song Summer Boyfriend byla satira a nikdo to nepochopil. Lidi mě s tím ztotožnili

3. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Elizabeth Kopecká: Song Summer Boyfriend byla satira a nikdo to nepochopil. Lidi mě s tím ztotožnili

Host Lenky Vahalové: Elizabeth Kopecká: Song Summer Boyfriend byla satira a nikdo to nepochopil. Lidi mě s tím ztotožnili

3. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: V době umělé inteligence reportážní fotografii svítá naděje, říká vítěz soutěže Czech Press Photo

Host Radiožurnálu: V době umělé inteligence reportážní fotografii svítá naděje, říká vítěz soutěže Czech Press Photo

3. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody V době umělé inteligence reportážní fotografii svítá naděje, říká vítěz soutěže Czech Press Photo

V době umělé inteligence reportážní fotografii svítá naděje, říká vítěz soutěže Czech Press Photo

3. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Selects: How Disgust Works

Selects: How Disgust Works

3. 2. 2024

54 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Ze zimního řezu dřevin raději udělejte jarní, nespěchejte s ním

Hobby magazín: Ze zimního řezu dřevin raději udělejte jarní, nespěchejte s ním

3. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody #24 Pavel Vinter

#24 Pavel Vinter

3. 2. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zavzpomínejte s námi na režiséra Václava Vorlíčka, tvůrce půvabných pohádek i bláznivých komedií

Stříbrný vítr: Zavzpomínejte s námi na režiséra Václava Vorlíčka, tvůrce půvabných pohádek i bláznivých komedií

3. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zavzpomínejte s námi na režiséra Václava Vorlíčka, tvůrce půvabných pohádek i bláznivých komedií

Stříbrný vítr: Zavzpomínejte s námi na režiséra Václava Vorlíčka, tvůrce půvabných pohádek i bláznivých komedií

3. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Zavzpomínejte s námi na režiséra Václava Vorlíčka, tvůrce půvabných pohádek i bláznivých komedií

Zavzpomínejte s námi na režiséra Václava Vorlíčka, tvůrce půvabných pohádek i bláznivých komedií

3. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Branislavom Gröhlingom: Navrhnem generálny štrajk

NA ROVINU s Branislavom Gröhlingom: Navrhnem generálny štrajk

3. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody Čárový kód

Čárový kód

3. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody 22 - Skupina bez "brzdy", čekání na stáž, atd. (1.-2.2. 2024)

22 - Skupina bez "brzdy", čekání na stáž, atd. (1.-2.2. 2024)

3. 2. 2024

13 min

Obrázek epizody How To Travel The World And Pay No Tax - Nomad Capitalist - #740

How To Travel The World And Pay No Tax - Nomad Capitalist - #740

3. 2. 2024

1 hod 43 min

Obrázek epizody DEBATA s ďáblovým advokátem o DOSTUPNÉM bydlení

DEBATA s ďáblovým advokátem o DOSTUPNÉM bydlení

3. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Anarchokapitalismus: Náklady obětované příležitosti

Anarchokapitalismus: Náklady obětované příležitosti

3. 2. 2024

1 hod 44 min

Obrázek epizody Hovory: Vydělávat na produktech, které mi nedávají smysl, by mi nepřinášelo radost, říká podnikatel Rozhoň

Hovory: Vydělávat na produktech, které mi nedávají smysl, by mi nepřinášelo radost, říká podnikatel Rozhoň

2. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zuzana Somošová a Vojta Muller v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zuzana Somošová a Vojta Muller v Klubu Rádia Junior

2. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody Už jsem nikdy nezvracel… Zdraví každého, kdo vyřadí alkohol, se zlepší, říkají Anonymní alkoholici

Už jsem nikdy nezvracel… Zdraví každého, kdo vyřadí alkohol, se zlepší, říkají Anonymní alkoholici

2. 2. 2024

32 min