Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Herečka Andrea Růžičková Kerestešová: Herectví bylo u nás doma považované za povrchní profesi

Herečka Andrea Růžičková Kerestešová: Herectví bylo u nás doma považované za povrchní profesi

12. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody Radagast Hnědý - celý příběh čaroděje Istari, který zradil své poslání

Radagast Hnědý - celý příběh čaroděje Istari, který zradil své poslání

12. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Přišla tma, teď jsem zase na světle, pochvaluje si Anna K. Vydala nové album Údolí včel

Host Lucie Výborné: Přišla tma, teď jsem zase na světle, pochvaluje si Anna K. Vydala nové album Údolí včel

12. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Přišla tma, teď jsem zase na světle, pochvaluje si Anna K. Vydala nové album Údolí včel

Host Lucie Výborné: Přišla tma, teď jsem zase na světle, pochvaluje si Anna K. Vydala nové album Údolí včel

12. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Čistírna odpadních vod

Čistírna odpadních vod

12. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody V ženskom rode: Katarína Iršová: Bola som psychiatrickou pacientkou. Dnes mi moja skúsenosť umožňuje pomáhať iným

V ženskom rode: Katarína Iršová: Bola som psychiatrickou pacientkou. Dnes mi moja skúsenosť umožňuje pomáhať iným

12. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mráz jim nevadí, střídání teplot ano. Letošní zima dává králíkům zabrat

Radioporadna: Mráz jim nevadí, střídání teplot ano. Letošní zima dává králíkům zabrat

12. 2. 2024

15 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ukrajina bojuje o přežití, politika je až na druhé koleji, myslí si o odvolání Zalužného novinář

Interview Plus: Ukrajina bojuje o přežití, politika je až na druhé koleji, myslí si o odvolání Zalužného novinář

12. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ukrajinistka Víchová: Volby by teď nad Zelenským s přehledem vyhrál Zalužnyj, přitom ani nemá stranu

Osobnost Plus: Ukrajinistka Víchová: Volby by teď nad Zelenským s přehledem vyhrál Zalužnyj, přitom ani nemá stranu

12. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ukrajinistka Víchová: Volby by teď nad Zelenským s přehledem vyhrál Zalužnyj, přitom ani nemá stranu

Osobnost Plus: Ukrajinistka Víchová: Volby by teď nad Zelenským s přehledem vyhrál Zalužnyj, přitom ani nemá stranu

12. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Debata Otevřené propojené Česko - blok vzdělávání - 24. 1. - #002 Svobodný Beran

Debata Otevřené propojené Česko - blok vzdělávání - 24. 1. - #002 Svobodný Beran

12. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Je mu jedenáct a hraje v divadle, ve filmu i v televizních seriálech. Setkání s Henrykem Šimkem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Je mu jedenáct a hraje v divadle, ve filmu i v televizních seriálech. Setkání s Henrykem Šimkem

12. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody Zpátky do Evropy. A co dál? 20 let českého členství v EU

Zpátky do Evropy. A co dál? 20 let českého členství v EU

12. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody V kavárně Barevný svět obsluhují lidé s mentálním a kombinovaným postižením. Ke kávě přidají úsměv

V kavárně Barevný svět obsluhují lidé s mentálním a kombinovaným postižením. Ke kávě přidají úsměv

12. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Ani v 80 letech dokumentarista, spisovatel a redaktor Milan Švihálek nepolevuje v pracovním nasazení

Větrník - Host ve studiu: Ani v 80 letech dokumentarista, spisovatel a redaktor Milan Švihálek nepolevuje v pracovním nasazení

12. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Rusistka Alena Machoninová: V Rusku musí přijít změna zevnitř. Román Hella řeší otázku domova

Vizitka: Rusistka Alena Machoninová: V Rusku musí přijít změna zevnitř. Román Hella řeší otázku domova

12. 2. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Rusistka Alena Machoninová: V Rusku musí přijít změna zevnitř. Román Hella řeší otázku domova

Vizitka: Rusistka Alena Machoninová: V Rusku musí přijít změna zevnitř. Román Hella řeší otázku domova

12. 2. 2024

48 min

Obrázek epizody Rusistka Alena Machoninová: V Rusku musí přijít změna zevnitř. Román Hella řeší otázku domova

Rusistka Alena Machoninová: V Rusku musí přijít změna zevnitř. Román Hella řeší otázku domova

12. 2. 2024

48 min

Obrázek epizody Svobodný Beran #001 - Jiří Míka a Libor Vondráček

Svobodný Beran #001 - Jiří Míka a Libor Vondráček

12. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody S Petrem Voldánem projdeme slavnou Zikmundovu vilu ve Zlíně, památku, která voní dálkami i domovem

S Petrem Voldánem projdeme slavnou Zikmundovu vilu ve Zlíně, památku, která voní dálkami i domovem

12. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: S Petrem Voldánem projdeme slavnou Zikmundovu vilu ve Zlíně, památku, která voní dálkami i domovem

Na cestách s Petrem Voldánem: S Petrem Voldánem projdeme slavnou Zikmundovu vilu ve Zlíně, památku, která voní dálkami i domovem

12. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Lyžujte, když je sníh, kritizuje zasněžování přírodovědec. Jde o turismus, říká zástupce středisek

Pro a proti: Lyžujte, když je sníh, kritizuje zasněžování přírodovědec. Jde o turismus, říká zástupce středisek

12. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #32

Olga Richterová osobně #32

12. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Systém přihlášek na střední dělá po nocích parta nadšenců. Štíhlý stát, který slíbila Fialova vláda

Systém přihlášek na střední dělá po nocích parta nadšenců. Štíhlý stát, který slíbila Fialova vláda

12. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Mozaika: Po natáčení jsem byl rád, že si mohu umýt nohy, říká o novém snímku Sucho Martin Pechlát

Mozaika: Po natáčení jsem byl rád, že si mohu umýt nohy, říká o novém snímku Sucho Martin Pechlát

12. 2. 2024

13 min