Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 95, o našem prvním roce se Šodó

Taste of Prague Podcast, Ep. 95, o našem prvním roce se Šodó

15. 2. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Petr Holub: Fiala s Michlem vyhráli nad inflací. Co zařídí příště?

Petr Holub: Fiala s Michlem vyhráli nad inflací. Co zařídí příště?

15. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Šťastný: Dětské sny si plním až teď přes svoje děti

Blízká setkání: Herec Jan Šťastný: Dětské sny si plním až teď přes svoje děti

15. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Šťastný: Dětské sny si plním až teď přes svoje děti

Blízká setkání: Herec Jan Šťastný: Dětské sny si plním až teď přes svoje děti

15. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody Herec Jan Šťastný: Dětské sny si plním až teď přes svoje děti

Herec Jan Šťastný: Dětské sny si plním až teď přes svoje děti

15. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody Martin Krček: Nejlepší přítel seniorů? Umělá inteligence. Pomáhá jim a mluví s nimi

Martin Krček: Nejlepší přítel seniorů? Umělá inteligence. Pomáhá jim a mluví s nimi

15. 2. 2024

46 min

Obrázek epizody Off Season 2023/24: Start ligy, start roku

Off Season 2023/24: Start ligy, start roku

15. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Profesionální tanečník, majitel taneční školy MG Dance, Ostravák a stříbrný medailista ve StarDance – Jakub Mazůch

Profesionální tanečník, majitel taneční školy MG Dance, Ostravák a stříbrný medailista ve StarDance – Jakub Mazůch

15. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Přijetím smrti přijímáme život. Nebojte se o ní mluvit ani před dětmi

Radioporadna: Přijetím smrti přijímáme život. Nebojte se o ní mluvit ani před dětmi

15. 2. 2024

14 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Zásadní film 21. století. Zóna zájmu přesahuje téma holocaustu, cílí na schopnost člověka k násilí

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Zásadní film 21. století. Zóna zájmu přesahuje téma holocaustu, cílí na schopnost člověka k násilí

15. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody 28. Patrik Proško "Anamorf"

28. Patrik Proško "Anamorf"

15. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vyšetřování Čapího hnízda se posunulo od podstaty kauzy, jsem z toho rozpačitý, říká reportér Spurný

Interview Plus: Vyšetřování Čapího hnízda se posunulo od podstaty kauzy, jsem z toho rozpačitý, říká reportér Spurný

15. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Záleží na velikosti? | Dlouhý Široký #1

Záleží na velikosti? | Dlouhý Široký #1

15. 2. 2024

2 hod 29 min

Obrázek epizody Like, here's the episode on "like"

Like, here's the episode on "like"

15. 2. 2024

38 min

Obrázek epizody Bourání: Krása, která se dotýká ošklivosti. V ateliéru u designéra Tadeáše Podrackého

Bourání: Krása, která se dotýká ošklivosti. V ateliéru u designéra Tadeáše Podrackého

15. 2. 2024

38 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Film Sucho není souboj ideologií. Problém krajiny je společný nás všech, říká režisér Bohdan Sláma

Host Lucie Výborné: Film Sucho není souboj ideologií. Problém krajiny je společný nás všech, říká režisér Bohdan Sláma

15. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Film Sucho není souboj ideologií. Problém krajiny je společný nás všech, říká režisér Bohdan Sláma

Host Lucie Výborné: Film Sucho není souboj ideologií. Problém krajiny je společný nás všech, říká režisér Bohdan Sláma

15. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Většina argumentů proti eutanázii je chybná. Čeští politici ji měli legalizovat už dávno, říká etik

Osobnost Plus: Většina argumentů proti eutanázii je chybná. Čeští politici ji měli legalizovat už dávno, říká etik

15. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Většina argumentů proti eutanázii je chybná. Čeští politici ji měli legalizovat už dávno, říká etik

Osobnost Plus: Většina argumentů proti eutanázii je chybná. Čeští politici ji měli legalizovat už dávno, říká etik

15. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Farmáři z několika zemí vyzývají k celoevropským protestům proti unijní zemědělské politice

Pro a proti: Farmáři z několika zemí vyzývají k celoevropským protestům proti unijní zemědělské politice

15. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Staněk patří mezi ty „blázny“, kteří strčí hlavu proti kombajnu, říká o brankáři Slavie Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Staněk patří mezi ty „blázny“, kteří strčí hlavu proti kombajnu, říká o brankáři Slavie Folprecht

15. 2. 2024

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Marie Ludvíková: Nejlepší škola pro mě byl Ochotnický kroužek a J. A. Pitínský

Vizitka: Herečka Marie Ludvíková: Nejlepší škola pro mě byl Ochotnický kroužek a J. A. Pitínský

15. 2. 2024

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Marie Ludvíková: Nejlepší škola pro mě byl Ochotnický kroužek a J. A. Pitínský

Vizitka: Herečka Marie Ludvíková: Nejlepší škola pro mě byl Ochotnický kroužek a J. A. Pitínský

15. 2. 2024

47 min

Obrázek epizody Herečka Marie Ludvíková: Nejlepší škola pro mě byl Ochotnický kroužek a J. A. Pitínský

Herečka Marie Ludvíková: Nejlepší škola pro mě byl Ochotnický kroužek a J. A. Pitínský

15. 2. 2024

47 min

Obrázek epizody Org. Story #7: Majáles Ostrava (tradiční nekomerční Majáles je ten na hradě)

Org. Story #7: Majáles Ostrava (tradiční nekomerční Majáles je ten na hradě)

15. 2. 2024

40 min