Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody No.5

No.5

18. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody S4 Ep7: Nikdo není dokonalý a problém s kunama

S4 Ep7: Nikdo není dokonalý a problém s kunama

18. 2. 2024

42 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Lašan Brušperk je amatérský smíšený pěvecký sbor s více než šedesátiletou tradicí

Odpolední interview: Lašan Brušperk je amatérský smíšený pěvecký sbor s více než šedesátiletou tradicí

18. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody FRANTIŠEK ANDĚL: JAK POMÁHAT, TAM KDE TO JE TŘEBA?! – Osobní Prostor Tomáše Arsova #20

FRANTIŠEK ANDĚL: JAK POMÁHAT, TAM KDE TO JE TŘEBA?! – Osobní Prostor Tomáše Arsova #20

18. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Biatlon přitahuje stále více lidí. Povíme vám, jak probíhá mistrovství světa

Totál talkshow: Biatlon přitahuje stále více lidí. Povíme vám, jak probíhá mistrovství světa

18. 2. 2024

42 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vysočina připravuje další týden sportu zdarma

Dobré dopoledne: Vysočina připravuje další týden sportu zdarma

18. 2. 2024

13 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Radka Denemarková: Své knihy píšu rukou na obyčejné školní sešity. S každou z nich nesmírně bojuju

Až na dřeň: Radka Denemarková: Své knihy píšu rukou na obyčejné školní sešity. S každou z nich nesmírně bojuju

18. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody Radka Denemarková: Své knihy píšu rukou na obyčejné školní sešity. S každou z nich nesmírně bojuju

Radka Denemarková: Své knihy píšu rukou na obyčejné školní sešity. S každou z nich nesmírně bojuju

18. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody Casablanca: V Dominikánské republice jsem viděla otisky šestiprstých rukou, říká cestovatelka Slávka Chrpová

Casablanca: V Dominikánské republice jsem viděla otisky šestiprstých rukou, říká cestovatelka Slávka Chrpová

18. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Definície k lepšiemu životu nevedú

Nedeľná nekázeň: Definície k lepšiemu životu nevedú

18. 2. 2024

6 min

Obrázek epizody Casablanca: V Dominikánské republice jsem viděla otisky šestiprstých rukou, říká cestovatelka Slávka Chrpová

Casablanca: V Dominikánské republice jsem viděla otisky šestiprstých rukou, říká cestovatelka Slávka Chrpová

18. 2. 2024

41 min

18. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Lidští klonové = cesta k nesmrtelnosti

Lidští klonové = cesta k nesmrtelnosti

18. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody V Dominikánské republice jsem viděla otisky šestiprstých rukou, říká cestovatelka Slávka Chrpová

V Dominikánské republice jsem viděla otisky šestiprstých rukou, říká cestovatelka Slávka Chrpová

18. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Klára Kašparová: “Japonsko bylo nádherné.”

Klára Kašparová: “Japonsko bylo nádherné.”

18. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody No.4

No.4

18. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody No.3

No.3

18. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody No.2

No.2

18. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Otužilecké plavání je hezká droga, říká plavkyně Kopecká

Host Radiožurnálu: Otužilecké plavání je hezká droga, říká plavkyně Kopecká

18. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Otužilecké plavání je hezká droga, říká plavkyně Kopecká

Otužilecké plavání je hezká droga, říká plavkyně Kopecká

18. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Poslední

Poslední

18. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Moudrost je vzácná

Moudrost je vzácná

18. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jeden krok do lesa, druhý do Afriky. Zpravodajka Zdeňka Trachtová Bruselu doslova propadla

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jeden krok do lesa, druhý do Afriky. Zpravodajka Zdeňka Trachtová Bruselu doslova propadla

18. 2. 2024

12 min

Obrázek epizody Jeden krok do lesa, druhý do Afriky. Zpravodajka Zdeňka Trachtová Bruselu doslova propadla

Jeden krok do lesa, druhý do Afriky. Zpravodajka Zdeňka Trachtová Bruselu doslova propadla

18. 2. 2024

12 min

Obrázek epizody Marie Tomsová slaví 200!

Marie Tomsová slaví 200!

18. 2. 2024

3 min