Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dva roky od začátku války energie vyprchává, zneužít se to snaží Okamura

Dva roky od začátku války energie vyprchává, zneužít se to snaží Okamura

25. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Pochlap se: Charlie Straight jsem nemusel zabalit, kdybych si věci nebral tolik osobně, přiznává Albert Černý

Pochlap se: Charlie Straight jsem nemusel zabalit, kdybych si věci nebral tolik osobně, přiznává Albert Černý

25. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody TL;DR #24: Iryna Zahladko zaútočila poezií proti rigidním představám o správné češtině

TL;DR #24: Iryna Zahladko zaútočila poezií proti rigidním představám o správné češtině

25. 2. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Iryna Zahladko zaútočila poezií proti rigidním představám o správné češtině

Iryna Zahladko zaútočila poezií proti rigidním představám o správné češtině

25. 2. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Charlie Straight jsem nemusel zabalit, kdybych si věci nebral tolik osobně, přiznává Albert Černý

Charlie Straight jsem nemusel zabalit, kdybych si věci nebral tolik osobně, přiznává Albert Černý

25. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody #02 Vyrážíme na svatbu

#02 Vyrážíme na svatbu

25. 2. 2024

58 min

Obrázek epizody Ep.7: Nejlepší věci na světě

Ep.7: Nejlepší věci na světě

25. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Proč se jako společnost bojíme veřejně mluvit o svých problémech? Lucie Sedláčková

Proč se jako společnost bojíme veřejně mluvit o svých problémech? Lucie Sedláčková

25. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Lubomír Vejražka pátrá po osudech žen a dětí politických vězňů a beseduje se studenty

Odpolední interview: Lubomír Vejražka pátrá po osudech žen a dětí politických vězňů a beseduje se studenty

25. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody JAN BENDIG: Kdo chce dělat muziku, musí to dělat ze srdce! – Osobní Prostor Tomáše Arsova #21

JAN BENDIG: Kdo chce dělat muziku, musí to dělat ze srdce! – Osobní Prostor Tomáše Arsova #21

25. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody 5. - O svobodě, vztahu na dálku a "single životě"

5. - O svobodě, vztahu na dálku a "single životě"

25. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Casablanca: Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

Casablanca: Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

25. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Reportáž: Lásku, úctu a věrnost: Domácí násilí ve stínu katolické církve

Reportáž: Lásku, úctu a věrnost: Domácí násilí ve stínu katolické církve

25. 2. 2024

18 min

Obrázek epizody Casablanca: Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

Casablanca: Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

25. 2. 2024

41 min

25. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

25. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: I nemocné děti si chtějí hrát. Po návštěvě klauna viditelně ožijí, pochvalují si v Hořovicích

Host Radiožurnálu: I nemocné děti si chtějí hrát. Po návštěvě klauna viditelně ožijí, pochvalují si v Hořovicích

25. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody I nemocné děti si chtějí hrát. Po návštěvě klauna viditelně ožijí, pochvalují si v Hořovicích

I nemocné děti si chtějí hrát. Po návštěvě klauna viditelně ožijí, pochvalují si v Hořovicích

25. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: zlé reči (ako byť lepší človek III.)

Kóšer podcast: zlé reči (ako byť lepší človek III.)

25. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody #117 – Dejiny sú sťa koľajnice, po nich lokomotíva Silný výber cvála do ďalšej päťročnice!

#117 – Dejiny sú sťa koľajnice, po nich lokomotíva Silný výber cvála do ďalšej päťročnice!

25. 2. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Křestní jméno mám po mamince

Marie Tomsová: Křestní jméno mám po mamince

25. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Marek Šedivý. Odkud se bere nedůvěra k neziskovým organizacím?

Jak to vidí...: Marek Šedivý. Odkud se bere nedůvěra k neziskovým organizacím?

25. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Marek Šedivý. Odkud se bere nedůvěra k neziskovým organizacím?

Jak to vidí...: Marek Šedivý. Odkud se bere nedůvěra k neziskovým organizacím?

25. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Výčitky bez omluvy

Výčitky bez omluvy

25. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělkám už 55 let udává styl panenka Nancy. Půlkulatiny oslavila ve velkém stylu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělkám už 55 let udává styl panenka Nancy. Půlkulatiny oslavila ve velkém stylu

25. 2. 2024

3 min