Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 3 mysteries of the universe — and a new force that might explain them | Alex Keshavarzi

3 mysteries of the universe — and a new force that might explain them | Alex Keshavarzi

11. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé ledviny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé ledviny

11. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Kastelán zámku v Kuníně Jaroslav Zezulčík získal památkářského Oskara

Odpolední interview: Kastelán zámku v Kuníně Jaroslav Zezulčík získal památkářského Oskara

11. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Před 85 lety, 15. března 1939, začala německá okupace státu. O den později byl vyhlášen protektorát

Host ve studiu: Před 85 lety, 15. března 1939, začala německá okupace státu. O den později byl vyhlášen protektorát

11. 3. 2024

9 min

Obrázek epizody Mozaika: Staňte se jedním z Tisíce hlasů! Přihlašování do největšího sborového koncertu zahájeno

Mozaika: Staňte se jedním z Tisíce hlasů! Přihlašování do největšího sborového koncertu zahájeno

11. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Opilé děti 🥴

Opilé děti 🥴

11. 3. 2024

24 sec

Obrázek epizody 29. Patrik Proško "Kultura"

29. Patrik Proško "Kultura"

11. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #34

Olga Richterová osobně #34

11. 3. 2024

5 min

Obrázek epizody Nejvíc, co kdy měl. Kde vzal Babiš 39 procent

Nejvíc, co kdy měl. Kde vzal Babiš 39 procent

11. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Myslel jsem, že mám průšvih. Místo toho přišla nabídka moderovat Události, říká novinář Kvasnička

Blízká setkání: Myslel jsem, že mám průšvih. Místo toho přišla nabídka moderovat Události, říká novinář Kvasnička

11. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Myslel jsem, že mám průšvih. Místo toho přišla nabídka moderovat Události, říká novinář Kvasnička

Blízká setkání: Myslel jsem, že mám průšvih. Místo toho přišla nabídka moderovat Události, říká novinář Kvasnička

11. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Myslel jsem, že mám průšvih. Místo toho přišla nabídka moderovat Události, říká novinář Kvasnička

Myslel jsem, že mám průšvih. Místo toho přišla nabídka moderovat Události, říká novinář Kvasnička

11. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Hvězda Novy Bára Divišová o prožitém domácím násilí: Skončila jsem bez zubů a bez peněz, ale dokázala jsem od něj odejít

Hvězda Novy Bára Divišová o prožitém domácím násilí: Skončila jsem bez zubů a bez peněz, ale dokázala jsem od něj odejít

11. 3. 2024

38 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Redakce hledají cesty, jak si čtenáře udržet. Proč zpravodajství ze sociálních sítí mizí?

Antivirus: Antivirus: Redakce hledají cesty, jak si čtenáře udržet. Proč zpravodajství ze sociálních sítí mizí?

11. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Hergot!: Kdo jsou duchové českých hor? O Krakonošovi a jeho družině s etnologem Pohunkem

Hergot!: Kdo jsou duchové českých hor? O Krakonošovi a jeho družině s etnologem Pohunkem

11. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody Radioporadna: Poznej sílu prevence. Cesta ke zdravému životu aneb Jak zůstat fyzicky i mentálně dlouhodobě fit

Radioporadna: Poznej sílu prevence. Cesta ke zdravému životu aneb Jak zůstat fyzicky i mentálně dlouhodobě fit

11. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zelený zákal nebolí. Odhalit se dá jen změřením očního tlaku. Tento týden je dobrá příležitost

Radioporadna: Zelený zákal nebolí. Odhalit se dá jen změřením očního tlaku. Tento týden je dobrá příležitost

11. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Pro Spartu nepříjemnost, ale rozhodně na Letné nebudou panikařit, komentuje Horváth šlágr 24. kola

Desítka Pavla Horvátha: Pro Spartu nepříjemnost, ale rozhodně na Letné nebudou panikařit, komentuje Horváth šlágr 24. kola

11. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pravdomet je nebezpečná zbraň, usmívá se Macháček. Hraje v seriálu o paranormálních jevech

Host Lucie Výborné: Pravdomet je nebezpečná zbraň, usmívá se Macháček. Hraje v seriálu o paranormálních jevech

11. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Pioneer: Pořád bych chtěl vařit piva především ze základních surovin, kyseláčům už se ale nebráním.

Tap Takeover s pivovarem Pioneer: Pořád bych chtěl vařit piva především ze základních surovin, kyseláčům už se ale nebráním.

11. 3. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Michel Fleischmann: Češi mají v Evropě respekt jako nikdy před tím. Jen o tom nevíme a neumíme se prodat

Michel Fleischmann: Češi mají v Evropě respekt jako nikdy před tím. Jen o tom nevíme a neumíme se prodat

11. 3. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Na cestách s divadlem, Šumnými stopami i za kávou a kavárnami po světě s režisérem Radovanem Lipusem

Na cestách s divadlem, Šumnými stopami i za kávou a kavárnami po světě s režisérem Radovanem Lipusem

11. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s divadlem, Šumnými stopami i za kávou a kavárnami po světě s režisérem Radovanem Lipusem

Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s divadlem, Šumnými stopami i za kávou a kavárnami po světě s režisérem Radovanem Lipusem

11. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Interview Plus: Von der Leyenová dělá lídrům měkký polštář, u Kallasové by hrozilo, že si dupne, soudí Šafaříková

Interview Plus: Von der Leyenová dělá lídrům měkký polštář, u Kallasové by hrozilo, že si dupne, soudí Šafaříková

11. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Velvyslanec Landovský: I do Afghánistánu jsme nasypali mnohem víc peněz, než teď potřebuje Ukrajina

Osobnost Plus: Velvyslanec Landovský: I do Afghánistánu jsme nasypali mnohem víc peněz, než teď potřebuje Ukrajina

11. 3. 2024

26 min