Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Laskavý podvečer

Laskavý podvečer

21. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Advent v Pardubickém kraji: projděte se s námi Pardubicemi, Chrudimí, Přeloučí i Heřmanovým Městcem

Východočeské výlety: Advent v Pardubickém kraji: projděte se s námi Pardubicemi, Chrudimí, Přeloučí i Heřmanovým Městcem

21. 12. 2025

22 min

Obrázek epizody Advent v Pardubickém kraji: projděte se s námi Pardubicemi, Chrudimí, Přeloučí i Heřmanovým Městcem

Advent v Pardubickém kraji: projděte se s námi Pardubicemi, Chrudimí, Přeloučí i Heřmanovým Městcem

21. 12. 2025

22 min

Obrázek epizody VÁNOČNÍ SPECIÁL - Nejhroší dárky a školní vzpomínky / Stejk, Mattem a Vítek

VÁNOČNÍ SPECIÁL - Nejhroší dárky a školní vzpomínky / Stejk, Mattem a Vítek

21. 12. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Hej mistře, vstaň bystře! jako jazykolam. Mezinárodní sbor sklidil v Paříži ovace za „Rybovku“

Zápisník zahraničních zpravodajů: Hej mistře, vstaň bystře! jako jazykolam. Mezinárodní sbor sklidil v Paříži ovace za „Rybovku“

21. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Hej mistře, vstaň bystře! jako jazykolam. Mezinárodní sbor sklidil v Paříži ovace za „Rybovku“

Hej mistře, vstaň bystře! jako jazykolam. Mezinárodní sbor sklidil v Paříži ovace za „Rybovku“

21. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Prchal, zakladatel projektu Rybovka na Hlaváku. Jak s hudbou korespondují zvuky nádraží?

Jak to vidí...: Lukáš Prchal, zakladatel projektu Rybovka na Hlaváku. Jak s hudbou korespondují zvuky nádraží?

21. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Hnízdečka pro nedošené děti vymyslela staniční sestra Řežábková. Neonatologii se věnuje přes 30 let

Cesta k uzdravení: Hnízdečka pro nedošené děti vymyslela staniční sestra Řežábková. Neonatologii se věnuje přes 30 let

21. 12. 2025

15 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Režisér štědrovečerní pohádky Macharáček: Každá postava musí mít svůj jasný charakter

Zálety Aleny Zárybnické: Režisér štědrovečerní pohádky Macharáček: Každá postava musí mít svůj jasný charakter

21. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Režisér štědrovečerní pohádky Macharáček: Každá postava musí mít svůj jasný charakter

Zálety Aleny Zárybnické: Režisér štědrovečerní pohádky Macharáček: Každá postava musí mít svůj jasný charakter

21. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Režisér štědrovečerní pohádky Macharáček: Každá postava musí mít svůj jasný charakter

Režisér štědrovečerní pohádky Macharáček: Každá postava musí mít svůj jasný charakter

21. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Římov není podle Říma, Hojná voda hojila. Po stopách názvů poutních míst na jihu Čech

Vltavín: Římov není podle Říma, Hojná voda hojila. Po stopách názvů poutních míst na jihu Čech

21. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Historický Ježíš

Historický Ježíš

21. 12. 2025

51 min

Obrázek epizody Psala jsem, abych přežila, říká matka dcery postřelené na FF UK

Psala jsem, abych přežila, říká matka dcery postřelené na FF UK

21. 12. 2025

54 min

Obrázek epizody Eva Hrušková u Marie Tomsové: Dlouho jsem nemohla najít to, co by mě bavilo a uživilo

Eva Hrušková u Marie Tomsové: Dlouho jsem nemohla najít to, co by mě bavilo a uživilo

21. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Scenáristka Konášová: Zlatovláska byla můj scénáristický sen. Nesměli jsme ji nechat v šuplíku.

Scenáristka Konášová: Zlatovláska byla můj scénáristický sen. Nesměli jsme ji nechat v šuplíku.

21. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Vertikála: Debata s Tomášem Holubem a Pavlem Pokorným

Vertikála: Debata s Tomášem Holubem a Pavlem Pokorným

21. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Novinky ze světa náboženství s Naděždou Hávovou

Vertikála: Novinky ze světa náboženství s Naděždou Hávovou

21. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Slunovrat, Kristus, Dionýsos a Nonnos

Slunovrat, Kristus, Dionýsos a Nonnos

21. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O AI, vědě, dotacích a státu s Tomášem Mikolovem

Studio Svobodného přístavu: O AI, vědě, dotacích a státu s Tomášem Mikolovem

21. 12. 2025

2 hod 45 min

Obrázek epizody Père Noël

Père Noël

21. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody Adéla Gondíková. Smích, který prodlužuje život, bratr jako motor a „správný čas“ s Jiřím Langmajerem

Adéla Gondíková. Smích, který prodlužuje život, bratr jako motor a „správný čas“ s Jiřím Langmajerem

21. 12. 2025

30 min

Obrázek epizody Uvolňující spánková meditace u krbu na horské chatě

Uvolňující spánková meditace u krbu na horské chatě

21. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Kapitola XIII

Kapitola XIII

21. 12. 2025

6 min

Obrázek epizody Pot: Novinářka s duší Lany del Rey. Vánoční obnažení Evy Soukeníkové

Pot: Novinářka s duší Lany del Rey. Vánoční obnažení Evy Soukeníkové

20. 12. 2025

34 min