Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Solved: The Somerton Man Mystery

Solved: The Somerton Man Mystery

20. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Děti se učí české říkanky a rodiče posilují krajanskou komunitu. Školka Okénko funguje v Londýně

Zápisník zahraničních zpravodajů: Děti se učí české říkanky a rodiče posilují krajanskou komunitu. Školka Okénko funguje v Londýně

20. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Děti se učí české říkanky a rodiče posilují krajanskou komunitu. Školka Okénko funguje v Londýně

Děti se učí české říkanky a rodiče posilují krajanskou komunitu. Školka Okénko funguje v Londýně

20. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Divadlo Na zábradlí stáčí dramaturgické kormidlo ke klasice. Volí přitom nevyzpytatelný přístup

Mozaika: Divadlo Na zábradlí stáčí dramaturgické kormidlo ke klasice. Volí přitom nevyzpytatelný přístup

20. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Euro

Euro

20. 3. 2024

1 hod 51 min

Obrázek epizody Invalidní vozík

Invalidní vozík

20. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody 28: Tamara Klusová: Osudová láska existuje

28: Tamara Klusová: Osudová láska existuje

20. 3. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody 51 - Pracovní den, prohlídka čističky, atd. (19.3. 2024)

51 - Pracovní den, prohlídka čističky, atd. (19.3. 2024)

20. 3. 2024

8 min

Obrázek epizody Pink Panther Kozma: Anglická nátura mi nesedí. Jsou to špíny a zmrdečci

Pink Panther Kozma: Anglická nátura mi nesedí. Jsou to špíny a zmrdečci

20. 3. 2024

45 min

Obrázek epizody Nový svět #55 - Indie

Nový svět #55 - Indie

20. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Daniel Bělíček: play better!

Daniel Bělíček: play better!

20. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Klub vyvolených“ a zakázky za miliardy

Vinohradská 12: „Klub vyvolených“ a zakázky za miliardy

20. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Koho volit v SLOVENSKÝCH prezidentských volbách? (Korčok vs. Pellegrini)

Koho volit v SLOVENSKÝCH prezidentských volbách? (Korčok vs. Pellegrini)

20. 3. 2024

38 min

Obrázek epizody Hovory: Tato země pro mne něco udělala, tak jsem to chtěl vrátit, říká o službě „záložáka“ místostarosta

Hovory: Tato země pro mne něco udělala, tak jsem to chtěl vrátit, říká o službě „záložáka“ místostarosta

19. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Redneck #109: „Co si sakra myslela?“ Prokurátoka, co jde po Trumpovi, si ztížila vyšetřování

Redneck #109: „Co si sakra myslela?“ Prokurátoka, co jde po Trumpovi, si ztížila vyšetřování

19. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody #359 — Getting Used to It

#359 — Getting Used to It

19. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Moja Muzika: Zoznámte sa s hudobníčkou Christinou Mantis, ktorú 60. roky fascinujú svojou drzosťou a slobodou"

Moja Muzika: Zoznámte sa s hudobníčkou Christinou Mantis, ktorú 60. roky fascinujú svojou drzosťou a slobodou"

19. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody #47 3 Základní pilíře zdraví (a jsou ZDARMA)

#47 3 Základní pilíře zdraví (a jsou ZDARMA)

19. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Igor Matovič: O Pellegrinim viem „hlboko nemorálnu“ informáciu (FACE TO FACE)

Igor Matovič: O Pellegrinim viem „hlboko nemorálnu“ informáciu (FACE TO FACE)

19. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Síra a škleb. Kdo je v pekle? Spor o Rajchla? Konečná válí! Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU?

Síra a škleb. Kdo je v pekle? Spor o Rajchla? Konečná válí! Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU?

19. 3. 2024

48 min

Obrázek epizody 3 | Dana Lörincová: Nejvíce specifické pozice na letišti? Sokolníci a hasiči

3 | Dana Lörincová: Nejvíce specifické pozice na letišti? Sokolníci a hasiči

19. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Nechte v trávníku vykvést květiny, nabídnete nektar motýlům a zázemí včelám samotářkám, prosí ekolog

Nechte v trávníku vykvést květiny, nabídnete nektar motýlům a zázemí včelám samotářkám, prosí ekolog

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Zdeněk Vacek hostem Tomáš Pancíře

Zdeněk Vacek hostem Tomáš Pancíře

19. 3. 2024

13 min

Obrázek epizody K věci: Zdeněk Vacek hostem Tomáš Pancíře

K věci: Zdeněk Vacek hostem Tomáš Pancíře

19. 3. 2024

13 min

Obrázek epizody Pracuji s lidmi, kteří se ocitli v pasti. Pomáhám jim obnovit jejich duši. Zrcadlo Jany Hradilkové

Pracuji s lidmi, kteří se ocitli v pasti. Pomáhám jim obnovit jejich duši. Zrcadlo Jany Hradilkové

19. 3. 2024

25 min