Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tobiáš Wagner vs. autoškoly // RANT Prostoru #94

RANT Prostoru

Tobiáš Wagner vs. autoškoly // RANT Prostoru #94

3. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Stanjura a bitcoiny. Proč nezasáhl?

Český rozhlas - Rozhovory

Vinohradská 12: Stanjura a bitcoiny. Proč nezasáhl?

3. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

Host Lucie Výborné

Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

2. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

2. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Hovory: Zahrada je lék na deprese i Alzheimera, věří Leffler

Hovory: Zahrada je lék na deprese i Alzheimera, věří Leffler

2. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody 🧠 Zákaz končit vlaky na Hlaváku? Jak ušetřit kapacitu? Diskutujeme s diváky

Metrobus – hromadná doprava

🧠 Zákaz končit vlaky na Hlaváku? Jak ušetřit kapacitu? Diskutujeme s diváky

2. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Náš host: Babička by měla z pokračování jejího festivalu radost, říká vnučka Denisa, ředitelka MFF Klatovy

Náš host: Babička by měla z pokračování jejího festivalu radost, říká vnučka Denisa, ředitelka MFF Klatovy

2. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Z boreliózy máme respekt, z klíšťové encefalitidy vyloženě strach, říká primář infekčního oddělení

Přímá řeč: Z boreliózy máme respekt, z klíšťové encefalitidy vyloženě strach, říká primář infekčního oddělení

2. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Buchty: Komínů dělání, všechny smutky zahání

Buchty: Komínů dělání, všechny smutky zahání

2. 7. 2025

37 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Klimaticko-emisní cíle Evropské komise. Růst ekonomiky. Nástupce dalajlamy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Klimaticko-emisní cíle Evropské komise. Růst ekonomiky. Nástupce dalajlamy

2. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody #12 Michal Prager - Přesluhuju, no a co?

NEZLOMNÍ

#12 Michal Prager - Přesluhuju, no a co?

2. 7. 2025

37 min

Obrázek epizody POPRASK #71 „Bez kafe já nejedu.“ TikToková legenda Luboš Bailador hláškuje na Farmě Česko

Poprask

POPRASK #71 „Bez kafe já nejedu.“ TikToková legenda Luboš Bailador hláškuje na Farmě Česko

2. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody POPRASK #71 „Bez kafe já nejedu.“ TikToková legenda Luboš Bailador hláškuje na Farmě Česko

Poprask

POPRASK #71 „Bez kafe já nejedu.“ TikToková legenda Luboš Bailador hláškuje na Farmě Česko

2. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody Who Shot Vincent Van Gogh?

Conspiracy Theories

Who Shot Vincent Van Gogh?

2. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Horka lámou rekordy. Vlny veder jsou nový normál. Budeme se muset přizpůsobit, varuje klimatoložka

Dvacet minut Radiožurnálu: Horka lámou rekordy. Vlny veder jsou nový normál. Budeme se muset přizpůsobit, varuje klimatoložka

2. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody E113 | P. Marek Vácha: „Katolická církev je oceán různých názorů.“

Ecclesia Podcast CZ

E113 | P. Marek Vácha: „Katolická církev je oceán různých názorů.“

2. 7. 2025

56 min

Obrázek epizody Marek Rozkoš: Keď som videl obsadenie Dunaja, zostalo mi ťažko (#TBH s Hanou)

REFRESHER Rozhovory

Marek Rozkoš: Keď som videl obsadenie Dunaja, zostalo mi ťažko (#TBH s Hanou)

2. 7. 2025

36 min

Obrázek epizody Akcent: Peter Brook 100: v první linii herci a dělat divadlo bez podvodu na diváka

Akcent: Peter Brook 100: v první linii herci a dělat divadlo bez podvodu na diváka

2. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Jsme unavené z toho být silné, říkají ženy z Gazy a Súdánu Fatma Mohamed a Ruwaida Kamal Amer o životě ve válce (záznam debaty)

Screenshot Inspiračního fóra

Jsme unavené z toho být silné, říkají ženy z Gazy a Súdánu Fatma Mohamed a Ruwaida Kamal Amer o životě ve válce (záznam debaty)

2. 7. 2025

36 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rozumek: Migranty potřebujeme, jsme na tom demograficky zle

Interview Plus: Rozumek: Migranty potřebujeme, jsme na tom demograficky zle

2. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Langer: Ve vedení ODS chybí „kompenzovaný psychopat“

Osobnost Plus: Langer: Ve vedení ODS chybí „kompenzovaný psychopat“

2. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Klimaticko-emisní cíle Evropské komise. Konflikty romských rodin ve Znojmě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Klimaticko-emisní cíle Evropské komise. Konflikty romských rodin ve Znojmě

2. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Lit: Knihy na deku, do tramvaje i pod hladinu. Letní výběr redakce Radia Wave a podcastu Lit

Lit: Knihy na deku, do tramvaje i pod hladinu. Letní výběr redakce Radia Wave a podcastu Lit

2. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Snažíme se být inovativní v tom, že hodně používáme selský rozum, usmívá se starosta Nového Hrádku

Host ve studiu: Snažíme se být inovativní v tom, že hodně používáme selský rozum, usmívá se starosta Nového Hrádku

2. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Táta už pokračování Sanitky psát nechtěl. Zrazoval mě, že to budu mít těžké, vzpomíná Ivan Hubač

Alex a host

Táta už pokračování Sanitky psát nechtěl. Zrazoval mě, že to budu mít těžké, vzpomíná Ivan Hubač

2. 7. 2025

30 min