Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Interview Plus: Rozumek: Migranty potřebujeme, jsme na tom demograficky zle

Český rozhlas - Rozhovory

Interview Plus: Rozumek: Migranty potřebujeme, jsme na tom demograficky zle

2. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Langer: Ve vedení ODS chybí „kompenzovaný psychopat“

Osobnost Plus: Langer: Ve vedení ODS chybí „kompenzovaný psychopat“

2. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Klimaticko-emisní cíle Evropské komise. Konflikty romských rodin ve Znojmě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Klimaticko-emisní cíle Evropské komise. Konflikty romských rodin ve Znojmě

2. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Lit: Knihy na deku, do tramvaje i pod hladinu. Letní výběr redakce Radia Wave a podcastu Lit

Lit: Knihy na deku, do tramvaje i pod hladinu. Letní výběr redakce Radia Wave a podcastu Lit

2. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Snažíme se být inovativní v tom, že hodně používáme selský rozum, usmívá se starosta Nového Hrádku

Host ve studiu: Snažíme se být inovativní v tom, že hodně používáme selský rozum, usmívá se starosta Nového Hrádku

2. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Táta už pokračování Sanitky psát nechtěl. Zrazoval mě, že to budu mít těžké, vzpomíná Ivan Hubač

Alex a host

Táta už pokračování Sanitky psát nechtěl. Zrazoval mě, že to budu mít těžké, vzpomíná Ivan Hubač

2. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Alex a host: Táta už pokračování Sanitky psát nechtěl. Zrazoval mě, že to budu mít těžké, vzpomíná Ivan Hubač

Alex a host: Táta už pokračování Sanitky psát nechtěl. Zrazoval mě, že to budu mít těžké, vzpomíná Ivan Hubač

2. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Houpačky: Uspávat batole 30 nebo 40 minut je norma. Důležitý je náš vlastní klid, říká spánková poradkyně

Český rozhlas - Životní styl

Houpačky: Uspávat batole 30 nebo 40 minut je norma. Důležitý je náš vlastní klid, říká spánková poradkyně

2. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Uspávat batole 30 nebo 40 minut je norma. Důležitý je náš vlastní klid, říká spánková poradkyně

Houpačky: Uspávat batole 30 nebo 40 minut je norma. Důležitý je náš vlastní klid, říká spánková poradkyně

2. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Ešus 30/6/2025 Honza, Jindra a Champagne

Ešus

Ešus 30/6/2025 Honza, Jindra a Champagne

2. 7. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Jedete pomaleji a víc se dřete, na bolavá záda je to ale skvělá věc, ujišťuje maloskalský koloběžkář

Vybrali jsme pro vás

Jedete pomaleji a víc se dřete, na bolavá záda je to ale skvělá věc, ujišťuje maloskalský koloběžkář

2. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody #05  -NEBEZPEČNÍ PÁDU STROMŮ - NEVSTUPUJTE

Šumavské podcasty

#05 -NEBEZPEČNÍ PÁDU STROMŮ - NEVSTUPUJTE

2. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Protetika se stále více aplikují do veterinární medicíny, říká fyzioterapeutka zvířat Stephanie Mach

Radioporadna: Protetika se stále více aplikují do veterinární medicíny, říká fyzioterapeutka zvířat Stephanie Mach

2. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jermanové vadí účast europoslanců na Budapest Pride

Pro a proti: Jermanové vadí účast europoslanců na Budapest Pride

2. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Domácí násilí nemá nikdy happy end

Téma.21

Domácí násilí nemá nikdy happy end

2. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody EP43: Startupoví founders v kašmíru, vášnivá láska & KPI's a billboardy pro šéfy

Drajv

EP43: Startupoví founders v kašmíru, vášnivá láska & KPI's a billboardy pro šéfy

2. 7. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

Host Lucie Výborné: Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

2. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody „FM rádio, hotovost a důvěra.“ Jak se připravit na krize? Koubský a Wirnitzer o prepperství bez staniolu na hlavě

Studio N

„FM rádio, hotovost a důvěra.“ Jak se připravit na krize? Koubský a Wirnitzer o prepperství bez staniolu na hlavě

2. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Wem gehört Deutschland? Episode 4: Max Czollek und Kelly Laubinger

HKW Podcast

Wem gehört Deutschland? Episode 4: Max Czollek und Kelly Laubinger

2. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

Zápisník zahraničních zpravodajů

Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

2. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

2. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Jak správně volat tísňovou linku? Poradí vám zdravotnický záchranář

Host Dopoledního expresu: Jak správně volat tísňovou linku? Poradí vám zdravotnický záchranář

2. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

2. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

2. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

Blízká setkání

Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

2. 7. 2025

30 min