Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Když nemůžou diváci k nám, jdeme my za nimi, zve do kina na stream Dejvického divadla herec Myšička

Host Lucie Výborné: Když nemůžou diváci k nám, jdeme my za nimi, zve do kina na stream Dejvického divadla herec Myšička

25. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historička Kolenovská: Po útoku v Krasnogorsku asi přijde mobilizace, mluví se o obnově trestu smrti

Osobnost Plus: Historička Kolenovská: Po útoku v Krasnogorsku asi přijde mobilizace, mluví se o obnově trestu smrti

25. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historička Kolenovská: Po útoku v Krasnogorsku asi přijde mobilizace, mluví se o obnově trestu smrti

Osobnost Plus: Historička Kolenovská: Po útoku v Krasnogorsku asi přijde mobilizace, mluví se o obnově trestu smrti

25. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Tereza Balonová: Pódium je euforie. Když si pak na hotelu sundám make-up, cítím se sama

Tereza Balonová: Pódium je euforie. Když si pak na hotelu sundám make-up, cítím se sama

25. 3. 2024

56 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: V hudební nauce jsem trpěl, přiznává Martin Stánec, spoluzakladatel cimbálové muziky Hejčíňan

Větrník - Host ve studiu: V hudební nauce jsem trpěl, přiznává Martin Stánec, spoluzakladatel cimbálové muziky Hejčíňan

25. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Herečka Tereza Hof: Experiment je základ. Oslovuje mě umění, které riskuje a má osobní podtext

Herečka Tereza Hof: Experiment je základ. Oslovuje mě umění, které riskuje a má osobní podtext

25. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Putinova pohádka o ukrajinském „oknu“ pro teroristy? Vždyť je to nesmysl, míní analytik Foltýn

Ranní Plus: Putinova pohádka o ukrajinském „oknu“ pro teroristy? Vždyť je to nesmysl, míní analytik Foltýn

25. 3. 2024

7 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #35

Olga Richterová osobně #35

25. 3. 2024

6 min

Obrázek epizody Pro a proti: Internet nabízí mladým flexibilitu, říká novinářka. Online práce nikdy nekončí, oponuje cestovatel

Pro a proti: Internet nabízí mladým flexibilitu, říká novinářka. Online práce nikdy nekončí, oponuje cestovatel

25. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody K jádru věci: NEBEZPEČNÉ ZNÁMOSTI

K jádru věci: NEBEZPEČNÉ ZNÁMOSTI

25. 3. 2024

38 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Tereza Hof: Experiment je základ. Oslovuje mě umění, které riskuje a má osobní podtext

Vizitka: Herečka Tereza Hof: Experiment je základ. Oslovuje mě umění, které riskuje a má osobní podtext

25. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Tereza Hof: Experiment je základ. Oslovuje mě umění, které riskuje a má osobní podtext

Vizitka: Herečka Tereza Hof: Experiment je základ. Oslovuje mě umění, které riskuje a má osobní podtext

25. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody S4 Ep11: BESIP a Atlas Hub

S4 Ep11: BESIP a Atlas Hub

25. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Máme hosty: Sousedský piknik v Chocni. Starosta chce vytáhnout stoly na ulice

Máme hosty: Sousedský piknik v Chocni. Starosta chce vytáhnout stoly na ulice

25. 3. 2024

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Pellegrini má víc es v rukávu. Bude záležet, jak se rozhodne voličstvo Štefana Harabina

Jak to vidí...: Politolog: Pellegrini má víc es v rukávu. Bude záležet, jak se rozhodne voličstvo Štefana Harabina

25. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Pellegrini má víc es v rukávu. Bude záležet, jak se rozhodne voličstvo Štefana Harabina

Jak to vidí...: Politolog: Pellegrini má víc es v rukávu. Bude záležet, jak se rozhodne voličstvo Štefana Harabina

25. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Cestovatelský kufřík Petra Voldána doputoval až na sever Evropy aneb Toulky po zajímavostech Pobaltí

Cestovatelský kufřík Petra Voldána doputoval až na sever Evropy aneb Toulky po zajímavostech Pobaltí

25. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Důchody od kancléře Bismarcka

Důchody od kancléře Bismarcka

25. 3. 2024

51 min

Obrázek epizody Babiš se bez Prchala obejde, o kampaň se mu stará vláda

Babiš se bez Prchala obejde, o kampaň se mu stará vláda

25. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Ambasador projektu Smetanománie Jan Simon přibližuje program přehlídky klavírních děl Bedřicha Smetany

Ambasador projektu Smetanománie Jan Simon přibližuje program přehlídky klavírních děl Bedřicha Smetany

25. 3. 2024

8 min

Obrázek epizody #15 Pes a koupání. 💦Jak ho odnaučit strachu a která plemena se pro plavání vůbec nehodí ?🙈

#15 Pes a koupání. 💦Jak ho odnaučit strachu a která plemena se pro plavání vůbec nehodí ?🙈

25. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Bódhisattva ve školce

Adam Borzič: Bódhisattva ve školce

25. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cestovatelský kufřík Petra Voldána doputoval až na sever Evropy aneb Toulky po zajímavostech Pobaltí

Na cestách s Petrem Voldánem: Cestovatelský kufřík Petra Voldána doputoval až na sever Evropy aneb Toulky po zajímavostech Pobaltí

25. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody #50 “Pro jedno kvítí slunce nesvítí” ft. Kapitán

#50 “Pro jedno kvítí slunce nesvítí” ft. Kapitán

25. 3. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody 129. díl Šimrání na téma footfetish s Tomem

129. díl Šimrání na téma footfetish s Tomem

25. 3. 2024

1 hod 26 min