Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Až na dřeň: Do kin vletí Smršť režiséra Petera Bebjaka. Mou životní smrští byla ve 12 letech smrt maminky, říká

Až na dřeň: Do kin vletí Smršť režiséra Petera Bebjaka. Mou životní smrští byla ve 12 letech smrt maminky, říká

31. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Do Zalíbeného se vrátili jeřábi. Nalákaly je obnovené vodní nádrže

Východočeské výlety: Do Zalíbeného se vrátili jeřábi. Nalákaly je obnovené vodní nádrže

31. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Do Zalíbeného se vrátili jeřábi. Nalákaly je obnovené vodní nádrže

Do Zalíbeného se vrátili jeřábi. Nalákaly je obnovené vodní nádrže

31. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Štěpánka Jislová o oceňovaném komiksu Srdcovka | Nerdopolis interview #26

Štěpánka Jislová o oceňovaném komiksu Srdcovka | Nerdopolis interview #26

31. 3. 2024

58 min

Obrázek epizody Do kin vletí Smršť režiséra Petera Bebjaka. Mou životní smrští byla ve 12 letech smrt maminky, říká

Do kin vletí Smršť režiséra Petera Bebjaka. Mou životní smrští byla ve 12 letech smrt maminky, říká

31. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vajíčka jsou vajíčka. Jsou těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka

Host Radiožurnálu: Vajíčka jsou vajíčka. Jsou těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka

31. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Vajíčka jsou vajíčka. Jsou těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka

Vajíčka jsou vajíčka. Jsou těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka

31. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Kolotoč

Kolotoč

31. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Fronta na papeže. Svatopetrský chrám je o velikonočním týdnu cílem tisíců věřících

Fronta na papeže. Svatopetrský chrám je o velikonočním týdnu cílem tisíců věřících

31. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Jsem jako degustátor, u sladkého už mi stačí jen jedno sousto, směje se Tereza Bebarová

Jsem jako degustátor, u sladkého už mi stačí jen jedno sousto, směje se Tereza Bebarová

31. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Vltavín: K výbavě jednoho z legendárních průvodčích na koněspřežce patřila i láhev s kořalkou

Vltavín: K výbavě jednoho z legendárních průvodčích na koněspřežce patřila i láhev s kořalkou

31. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Pašijové betlémy

Pašijové betlémy

31. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Za můj omyl může zajíček

Marie Tomsová: Za můj omyl může zajíček

31. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Sunday Pick: ALOK is microdosing creativity and rejecting norms

Sunday Pick: ALOK is microdosing creativity and rejecting norms

31. 3. 2024

37 min

Obrázek epizody Ježíš, Orfeus a Gandalf v podsvětí

Ježíš, Orfeus a Gandalf v podsvětí

31. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody 84. díl - Mimozemské únosy

84. díl - Mimozemské únosy

31. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Fronta na papeže. Svatopetrský chrám je o velikonočním týdnu cílem tisíců věřících

Zápisník zahraničních zpravodajů: Fronta na papeže. Svatopetrský chrám je o velikonočním týdnu cílem tisíců věřících

31. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem jako degustátor, u sladkého už mi stačí jen jedno sousto, směje se Tereza Bebarová

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem jako degustátor, u sladkého už mi stačí jen jedno sousto, směje se Tereza Bebarová

31. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem jako degustátor, u sladkého už mi stačí jen jedno sousto, směje se Tereza Bebarová

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem jako degustátor, u sladkého už mi stačí jen jedno sousto, směje se Tereza Bebarová

31. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: trpezlivosť (ako byť lepší človek VII.)

Kóšer podcast: trpezlivosť (ako byť lepší človek VII.)

31. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Čím si historik Michal Bařinka vysvětluje současnou oblibu pěšího putování?

Jak to vidí...: Čím si historik Michal Bařinka vysvětluje současnou oblibu pěšího putování?

31. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Čím si historik Michal Bařinka vysvětluje současnou oblibu pěšího putování?

Jak to vidí...: Čím si historik Michal Bařinka vysvětluje současnou oblibu pěšího putování?

31. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Bohumil Hrabal podle Iva Krobota

Bohumil Hrabal podle Iva Krobota

31. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Andrej Harmečko: Černá kostka se stane domovem nejen pro vědeckou knihovnu

Andrej Harmečko: Černá kostka se stane domovem nejen pro vědeckou knihovnu

31. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Dalekohled

Dalekohled

31. 3. 2024

1 min