Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Feminismus je u nás bohužel stále považován takřka za sprosté slovo, říká socioložka Nina Fárová

Radioporadna: Feminismus je u nás bohužel stále považován takřka za sprosté slovo, říká socioložka Nina Fárová

3. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Zaměstnancům na daních bereme hodně peněz, to motivuje k šedé ekonomice, varuje sociolog

Život k nezaplacení: Zaměstnancům na daních bereme hodně peněz, to motivuje k šedé ekonomice, varuje sociolog

3. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Zaměstnancům na daních bereme hodně peněz, to motivuje k šedé ekonomice, varuje sociolog

Život k nezaplacení: Zaměstnancům na daních bereme hodně peněz, to motivuje k šedé ekonomice, varuje sociolog

3. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Lit: Nebinární řeč, gay slang a bernský dialekt. Kniha krve je překladatelský oříšek

Lit: Nebinární řeč, gay slang a bernský dialekt. Kniha krve je překladatelský oříšek

3. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Danuše Nerudová: Nebýt v EU? To by pro nás byla ekonomická i bezpečnostní smrt

Danuše Nerudová: Nebýt v EU? To by pro nás byla ekonomická i bezpečnostní smrt

3. 4. 2024

57 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Jan Cina: Už od školky jsem chtěl být zpěvákem Danem Nekonečným

Na pohovce Jožky Kubáníka: Jan Cina: Už od školky jsem chtěl být zpěvákem Danem Nekonečným

3. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Hraní na ulici je drsné, člověk zjistí, jak na tom je, říká zpěvačka Kaczi

Alex a host: Hraní na ulici je drsné, člověk zjistí, jak na tom je, říká zpěvačka Kaczi

3. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Jan Cina: Už od školky jsem chtěl být zpěvákem Danem Nekonečným

Na pohovce Jožky Kubáníka: Jan Cina: Už od školky jsem chtěl být zpěvákem Danem Nekonečným

3. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Férová domácnost

Férová domácnost

3. 4. 2024

44 min

Obrázek epizody Interview Plus: Slejšková: Školství je jako orloj, jedno kolečko ho může zablokovat. Změna musí být rychlá a celková

Interview Plus: Slejšková: Školství je jako orloj, jedno kolečko ho může zablokovat. Změna musí být rychlá a celková

3. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Za zvýšený výskyt černého kašle můžou i roušky v době covidu

Radioporadna: Za zvýšený výskyt černého kašle můžou i roušky v době covidu

3. 4. 2024

13 min

Obrázek epizody Radioporadna: Za zvýšený výskyt černého kašle můžou i roušky v době covidu

Radioporadna: Za zvýšený výskyt černého kašle můžou i roušky v době covidu

3. 4. 2024

13 min

Obrázek epizody Redneck #111: Jak se námořní firmy snaží vykroutit z následků pádu mostu v Baltimoru

Redneck #111: Jak se námořní firmy snaží vykroutit z následků pádu mostu v Baltimoru

3. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“

Blízká setkání: Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“

3. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“

Blízká setkání: Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“

3. 4. 2024

31 min

3. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“

Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“

3. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Podhoubí: Klimarádi: Někdy je třeba překročit zákon, aktivismus posunul debatu o hnědém uhlí

Podhoubí: Klimarádi: Někdy je třeba překročit zákon, aktivismus posunul debatu o hnědém uhlí

3. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody vs. Věci, co nám nejdou (ft. Pakočka)

vs. Věci, co nám nejdou (ft. Pakočka)

3. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Krvácení z nosu může upozornit na problémy s vysokým tlakem

Doktorská rada: Krvácení z nosu může upozornit na problémy s vysokým tlakem

3. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Vkládáme teď peníze do porostů, které budou nést lidem užitek za desítky let, říká ředitel Lesů ČR

Host ve studiu: Vkládáme teď peníze do porostů, které budou nést lidem užitek za desítky let, říká ředitel Lesů ČR

3. 4. 2024

11 min

Obrázek epizody Stará studně na zámku v Červené Řečici vydala střepy luxusního nádobí i barokní pastičku na myši

Stará studně na zámku v Červené Řečici vydala střepy luxusního nádobí i barokní pastičku na myši

3. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Violoncellistka Zuzana Dostálová: Kontrast všedních dnů na turné a krásy koncertů byl záměr

Vizitka: Violoncellistka Zuzana Dostálová: Kontrast všedních dnů na turné a krásy koncertů byl záměr

3. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Violoncellistka Zuzana Dostálová: Kontrast všedních dnů na turné a krásy koncertů byl záměr

Vizitka: Violoncellistka Zuzana Dostálová: Kontrast všedních dnů na turné a krásy koncertů byl záměr

3. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Violoncellistka Zuzana Dostálová: Kontrast všedních dnů na turné a krásy koncertů byl záměr

Violoncellistka Zuzana Dostálová: Kontrast všedních dnů na turné a krásy koncertů byl záměr

3. 4. 2024

43 min