Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Casablanca: Češi nepřehlížejí jenom polskou kuchyni, ale celé Polsko, tvrdí Jedlíci na cestách

Casablanca: Češi nepřehlížejí jenom polskou kuchyni, ale celé Polsko, tvrdí Jedlíci na cestách

8. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Casablanca: Češi nepřehlížejí jenom polskou kuchyni, ale celé Polsko, tvrdí Jedlíci na cestách

Casablanca: Češi nepřehlížejí jenom polskou kuchyni, ale celé Polsko, tvrdí Jedlíci na cestách

8. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Pochlap se: Měl jsem pocit, že mám na všechno mít názor. Teď od toho upouštím, říká herec Jan Cina

Pochlap se: Měl jsem pocit, že mám na všechno mít názor. Teď od toho upouštím, říká herec Jan Cina

8. 4. 2024

57 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Americe mi lidé nevěřili, že jsem ten „gypsy“ z pohádek, usmívá se klavírista Tomáš Kačo

Host Lucie Výborné: V Americe mi lidé nevěřili, že jsem ten „gypsy“ z pohádek, usmívá se klavírista Tomáš Kačo

8. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody 50 zajímavostí ze severských mýtů a legend, o kterých jste možná nevěděli | Severská mytologie

50 zajímavostí ze severských mýtů a legend, o kterých jste možná nevěděli | Severská mytologie

8. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Mozaika: SOČR v srdci Prahy. Rozhlasoví symfonici odtajňují program na novou sezonu

Mozaika: SOČR v srdci Prahy. Rozhlasoví symfonici odtajňují program na novou sezonu

8. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Čištění wapkou není pro kola vhodné. Elektrokola může úplně zničit

Radioporadna: Čištění wapkou není pro kola vhodné. Elektrokola může úplně zničit

8. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Slovenská kapela No Name vystoupí v Praze. „Bude to určitě epické,“ zve její frontman Igor Timko

Blízká setkání: Slovenská kapela No Name vystoupí v Praze. „Bude to určitě epické,“ zve její frontman Igor Timko

8. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Z Liberce se stává velmi dobrá adresa. Jsem zvědavý, jaký tým nový majitel vytvoří, říká Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Z Liberce se stává velmi dobrá adresa. Jsem zvědavý, jaký tým nový majitel vytvoří, říká Horváth

8. 4. 2024

53 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Slovenská kapela No Name vystoupí v Praze. „Bude to určitě epické,“ zve její frontman Igor Timko

Blízká setkání: Slovenská kapela No Name vystoupí v Praze. „Bude to určitě epické,“ zve její frontman Igor Timko

8. 4. 2024

29 min

8. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Slovenská kapela No Name vystoupí v Praze. „Bude to určitě epické,“ zve její frontman Igor Timko

Slovenská kapela No Name vystoupí v Praze. „Bude to určitě epické,“ zve její frontman Igor Timko

8. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Jan Vedral: Mladí čeští muzikanti si zaslouží více prostoru. Dobrý věci u nás vznikají pořád

Jan Vedral: Mladí čeští muzikanti si zaslouží více prostoru. Dobrý věci u nás vznikají pořád

8. 4. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Češi nepřehlížejí jenom polskou kuchyni, ale celé Polsko, tvrdí Jedlíci na cestách

Češi nepřehlížejí jenom polskou kuchyni, ale celé Polsko, tvrdí Jedlíci na cestách

8. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Hergot!: Co je štěstí? Vysvětluje evangelický kazatel a teolog Ondřej Kolář

Hergot!: Co je štěstí? Vysvětluje evangelický kazatel a teolog Ondřej Kolář

8. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Hergot!: Co je štěstí? Vysvětluje evangelický kazatel a teolog Ondřej Kolář

Hergot!: Co je štěstí? Vysvětluje evangelický kazatel a teolog Ondřej Kolář

8. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Robin Hill je folkový muzikant, který ale také hodně cestuje po světě

Host Českého rozhlasu Ostrava: Robin Hill je folkový muzikant, který ale také hodně cestuje po světě

8. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Věra Gregorová je dobrá duše vídeňských Čechů a Slováků

Věra Gregorová je dobrá duše vídeňských Čechů a Slováků

8. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Hra na akordeon? Někdy to přijde shůry, usmívá se Kaczi před koncertem v olomouckém Velkém studiu

Větrník - Host ve studiu: Hra na akordeon? Někdy to přijde shůry, usmívá se Kaczi před koncertem v olomouckém Velkém studiu

8. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Mistr zvuku Pavel Rejholec: Mám rád, když jsou zvuky ve filmu silnější než v životě

Vizitka: Mistr zvuku Pavel Rejholec: Mám rád, když jsou zvuky ve filmu silnější než v životě

8. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Mistr zvuku Pavel Rejholec: Mám rád, když jsou zvuky ve filmu silnější než v životě

Mistr zvuku Pavel Rejholec: Mám rád, když jsou zvuky ve filmu silnější než v životě

8. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Tap Takeover speciál s Karlem Klusáčkem: Na slad máme pořadník, co u nás vyrobíme, jde na náš trh. Zahraniční zájemce odmítáme.

Tap Takeover speciál s Karlem Klusáčkem: Na slad máme pořadník, co u nás vyrobíme, jde na náš trh. Zahraniční zájemce odmítáme.

8. 4. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Po zimní sezoně nezapomeňte na jarní kontrolu spalinových cest. Nepleťte si to s revizí

Hobby magazín: Po zimní sezoně nezapomeňte na jarní kontrolu spalinových cest. Nepleťte si to s revizí

8. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Pellegrini nikdy neřekne, že je proruský ani jak nastolí mír na Ukrajině, upozorňuje novinářka

Interview Plus: Pellegrini nikdy neřekne, že je proruský ani jak nastolí mír na Ukrajině, upozorňuje novinářka

8. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Měl jsem pocit, že mám na všechno mít názor. Teď od toho upouštím, říká herec Jan Cina

Měl jsem pocit, že mám na všechno mít názor. Teď od toho upouštím, říká herec Jan Cina

8. 4. 2024

57 min