Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Příčin brnění může být celá řada. Jednou z nich je i syndrom mrtvé zadnice. Co pomůže?

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Příčin brnění může být celá řada. Jednou z nich je i syndrom mrtvé zadnice. Co pomůže?

12. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Karel Kryl – básník

Mozaika: Karel Kryl – básník

12. 4. 2024

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Karel Kryl – písničkář

Mozaika: Karel Kryl – písničkář

12. 4. 2024

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Karel Kryl – občan a rebel

Mozaika: Karel Kryl – občan a rebel

12. 4. 2024

6 min

Obrázek epizody Niterná a produktivní. Co všechno je kreativita?

Niterná a produktivní. Co všechno je kreativita?

12. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody ZOO Brno s Eduardem Stehlíkem

ZOO Brno s Eduardem Stehlíkem

12. 4. 2024

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Zapamatujte si jméno Ilona Plecháčová. Obrovská naděje českého biatlonu: Bez bolesti není úspěchu

Host ve studiu: Zapamatujte si jméno Ilona Plecháčová. Obrovská naděje českého biatlonu: Bez bolesti není úspěchu

12. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Podpora zahraničními organizacemi je pro děti v Ugandě zásadní

Dobré dopoledne: Podpora zahraničními organizacemi je pro děti v Ugandě zásadní

12. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem čistokrevný samouk a chyb byly spousty, vzpomíná na své začátky vítěz soutěže Peče celá země

Blízká setkání: Jsem čistokrevný samouk a chyb byly spousty, vzpomíná na své začátky vítěz soutěže Peče celá země

12. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem čistokrevný samouk a chyb byly spousty, vzpomíná na své začátky vítěz soutěže Peče celá země

Blízká setkání: Jsem čistokrevný samouk a chyb byly spousty, vzpomíná na své začátky vítěz soutěže Peče celá země

12. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Jsem čistokrevný samouk a chyb byly spousty, vzpomíná na své začátky vítěz soutěže Peče celá země

Jsem čistokrevný samouk a chyb byly spousty, vzpomíná na své začátky vítěz soutěže Peče celá země

12. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Duben je pro pstruhaře svátkem. Radost jim ale kazí úbytek ryb na pstruhových vodách

Radioporadna: Duben je pro pstruhaře svátkem. Radost jim ale kazí úbytek ryb na pstruhových vodách

12. 4. 2024

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Duben je pro pstruhaře svátkem. Radost jim ale kazí úbytek ryb na pstruhových vodách

Radioporadna: Duben je pro pstruhaře svátkem. Radost jim ale kazí úbytek ryb na pstruhových vodách

12. 4. 2024

15 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Titanic měl nejprestižnější poštovní úřad na světě, popisuje expert. Získal exkluzivní artefakt

Host Lucie Výborné: Titanic měl nejprestižnější poštovní úřad na světě, popisuje expert. Získal exkluzivní artefakt

12. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kritériem úspěchu je pro mě autentičnost. Neumím dělat věci na sílu, říká zpěvačka Tereza Balonová

Osobnost Plus: Kritériem úspěchu je pro mě autentičnost. Neumím dělat věci na sílu, říká zpěvačka Tereza Balonová

12. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kritériem úspěchu je pro mě autentičnost. Neumím dělat věci na sílu, říká zpěvačka Tereza Balonová

Osobnost Plus: Kritériem úspěchu je pro mě autentičnost. Neumím dělat věci na sílu, říká zpěvačka Tereza Balonová

12. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Vytvořte si zahradu nastojato. Jaro je vhodnou dobou pro vysazení vertikálních zahrad

Zahrádkářské tipy: Vytvořte si zahradu nastojato. Jaro je vhodnou dobou pro vysazení vertikálních zahrad

12. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Nad Tatrou sa blýska!

Nad Tatrou sa blýska!

12. 4. 2024

1 hod

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Svačiny. Jsou nutné? Co je vhodné zabalit dětem nebo sportovcům?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Svačiny. Jsou nutné? Co je vhodné zabalit dětem nebo sportovcům?

12. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Svačiny. Jsou nutné? Co je vhodné zabalit dětem nebo sportovcům?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Svačiny. Jsou nutné? Co je vhodné zabalit dětem nebo sportovcům?

12. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Řebčíky dodají zahradě na vznešenosti a zapudí krtky. Maloval je už van Gogh

Hobby magazín: Řebčíky dodají zahradě na vznešenosti a zapudí krtky. Maloval je už van Gogh

12. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Čechovice u Velkého Týnce mohly být i lázeňskou obcí

Od Pradědu na Hanou: Čechovice u Velkého Týnce mohly být i lázeňskou obcí

12. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Sochařka Veronika Psotková: Drát není jen obyčejný materiál. Je to plátno, na kterém vyjadřuji své myšlenky a emoce

Sochařka Veronika Psotková: Drát není jen obyčejný materiál. Je to plátno, na kterém vyjadřuji své myšlenky a emoce

12. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Interview Plus: Případ černého kašle u novorozence už znovu vidět nechcete. Nejlepší obrana je očkování, uvádí lékař

Interview Plus: Případ černého kašle u novorozence už znovu vidět nechcete. Nejlepší obrana je očkování, uvádí lékař

12. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Titanic měl nejprestižnější poštovní úřad na světě, popisuje expert. Získal exkluzivní artefakt

Host Lucie Výborné: Titanic měl nejprestižnější poštovní úřad na světě, popisuje expert. Získal exkluzivní artefakt

12. 4. 2024

32 min