Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Pravdy, zaobalené do cirkevného brokátu, nie sú večné

Nedeľná nekázeň: Pravdy, zaobalené do cirkevného brokátu, nie sú večné

14. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: spravodlivosť (ako byť lepší človek IX.)

Kóšer podcast: spravodlivosť (ako byť lepší človek IX.)

14. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Na mise v Afghánistánu jsem si objednával kytary. Vzpomínám na úžasné kolegy, říká bývalý voják

Až na dřeň: Na mise v Afghánistánu jsem si objednával kytary. Vzpomínám na úžasné kolegy, říká bývalý voják

14. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Na mise v Afghánistánu jsem si objednával kytary. Vzpomínám na úžasné kolegy, říká bývalý voják

Až na dřeň: Na mise v Afghánistánu jsem si objednával kytary. Vzpomínám na úžasné kolegy, říká bývalý voják

14. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Na mise v Afghánistánu jsem si objednával kytary. Vzpomínám na úžasné kolegy, říká bývalý voják

Na mise v Afghánistánu jsem si objednával kytary. Vzpomínám na úžasné kolegy, říká bývalý voják

14. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Jak se chytají kapři a co chytíte, když lovíte na přívlač? Totál talkshow o rybách a rybaření

Totál talkshow: Jak se chytají kapři a co chytíte, když lovíte na přívlač? Totál talkshow o rybách a rybaření

14. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Troufám si říct, že jsme asi největším spolkem v zemi, odhaduje starostka dobrovolných hasičů

Setkání u mikrofonu: Troufám si říct, že jsme asi největším spolkem v zemi, odhaduje starostka dobrovolných hasičů

14. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Infektolog: Léčbu antibiotiky je možné bezpečně zkrátit, aby se u bakterií nevyvinula rezistence

Host Radiožurnálu: Infektolog: Léčbu antibiotiky je možné bezpečně zkrátit, aby se u bakterií nevyvinula rezistence

14. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Infektolog: Léčbu antibiotiky je možné bezpečně zkrátit, aby se u bakterií nevyvinula rezistence

Infektolog: Léčbu antibiotiky je možné bezpečně zkrátit, aby se u bakterií nevyvinula rezistence

14. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 59: Jak porazit strach vládnoucí na Slovensku, ale i v církvi

Týden bez filtru 59: Jak porazit strach vládnoucí na Slovensku, ale i v církvi

14. 4. 2024

20 min

Obrázek epizody Časy se mění. Novočeská hantýrka

Časy se mění. Novočeská hantýrka

14. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Amerika má za sebou magickou podívanou. Zatmění Slunce sledovali lidé napříč kontinentem

Amerika má za sebou magickou podívanou. Zatmění Slunce sledovali lidé napříč kontinentem

14. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dabérka Korolová: Nečekala jsem, že se na Lízu Simpsonovou strhne taková pozornost

Zálety Aleny Zárybnické: Dabérka Korolová: Nečekala jsem, že se na Lízu Simpsonovou strhne taková pozornost

14. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dabérka Korolová: Nečekala jsem, že se na Lízu Simpsonovou strhne taková pozornost

Zálety Aleny Zárybnické: Dabérka Korolová: Nečekala jsem, že se na Lízu Simpsonovou strhne taková pozornost

14. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Může za to čárka

Marie Tomsová: Může za to čárka

14. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Do pronajatého, nebo vlastního bytu? Čím je země bohatší, tím má větší podíl nájmů, uvádí expert

Leonardo Plus: Do pronajatého, nebo vlastního bytu? Čím je země bohatší, tím má větší podíl nájmů, uvádí expert

14. 4. 2024

50 min

Obrázek epizody Arabský Robinson aneb súfismus na pustém ostrově

Arabský Robinson aneb súfismus na pustém ostrově

14. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody 44: Kolo ve věži aneb s Lukášem Luňákem o stavu bikesharingu v Česku

44: Kolo ve věži aneb s Lukášem Luňákem o stavu bikesharingu v Česku

14. 4. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Amerika má za sebou magickou podívanou. Zatmění Slunce sledovali lidé napříč kontinentem

Zápisník zahraničních zpravodajů: Amerika má za sebou magickou podívanou. Zatmění Slunce sledovali lidé napříč kontinentem

14. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Dabérka Korolová: Nečekala jsem, že se na Lízu Simpsonovou strhne taková pozornost

Dabérka Korolová: Nečekala jsem, že se na Lízu Simpsonovou strhne taková pozornost

14. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Vltavín: Horními městy jihu Čech byly například Kašperské Hory, Adamov, Rudolfov, České Budějovice i Krumlov

Vltavín: Horními městy jihu Čech byly například Kašperské Hory, Adamov, Rudolfov, České Budějovice i Krumlov

14. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody středo/věk/36

středo/věk/36

14. 4. 2024

2 hod 8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak obhájit názor, se kterým nesouhlasíte, prozradí Barbora Lacinová z Asociace debatních klubů

Jak to vidí...: Jak obhájit názor, se kterým nesouhlasíte, prozradí Barbora Lacinová z Asociace debatních klubů

14. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Sunday Pick: How Bill Gates spends $9 billion a year

Sunday Pick: How Bill Gates spends $9 billion a year

14. 4. 2024

51 min

Obrázek epizody Kristína Tormová: "Miluje peniaze, ale existujú aj vyššie hodnoty" | Na Gauči s Nasklee #101

Kristína Tormová: "Miluje peniaze, ale existujú aj vyššie hodnoty" | Na Gauči s Nasklee #101

14. 4. 2024

2 hod 24 min