Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody JSTE PODEZŘELÁ

JSTE PODEZŘELÁ

24. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #152 - Petr Krása

Maxim Pavla Vondráčka #152 - Petr Krása

24. 4. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pokud chcete romantickou procházku po horách, přijeďte v květnu, radí starosta Špindlerova Mlýna

Host ve studiu: Pokud chcete romantickou procházku po horách, přijeďte v květnu, radí starosta Špindlerova Mlýna

24. 4. 2024

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pozor na samoléčbu nebo svévolné terapie. Léčivo má mít pod kontrolou lékař, říká klinický farmaceut

Radioporadna: Pozor na samoléčbu nebo svévolné terapie. Léčivo má mít pod kontrolou lékař, říká klinický farmaceut

24. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Co nás učí ruský příběh o zrodu totality?

Co nás učí ruský příběh o zrodu totality?

24. 4. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Osm let tají partnery: Michaela Ochotská přiznala, jak to nyní má. A co vztahy s exmanželem Rosolem?

Osm let tají partnery: Michaela Ochotská přiznala, jak to nyní má. A co vztahy s exmanželem Rosolem?

24. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Mají sestry dělat víc?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Mají sestry dělat víc?

24. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Hudbu k filmu Trhák jsme museli točit od půlnoci do rána, vzpomíná skladatel Vítězslav Hádl

Alex a host: Hudbu k filmu Trhák jsme museli točit od půlnoci do rána, vzpomíná skladatel Vítězslav Hádl

24. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Spisovatelka Michaela Klevisová: V mých knihách je důležité prostředí, ne mrtvoly

Na pohovce Jožky Kubáníka: Spisovatelka Michaela Klevisová: V mých knihách je důležité prostředí, ne mrtvoly

24. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Pád v rychlosti 220 kilometrů za hodinu. Už o víkendu se Štěpán Zuda chce na motorku vrátit

Vybrali jsme pro vás: Pád v rychlosti 220 kilometrů za hodinu. Už o víkendu se Štěpán Zuda chce na motorku vrátit

24. 4. 2024

13 min

Obrázek epizody Zákaz HHC není řešení. My řešení máme

Zákaz HHC není řešení. My řešení máme

24. 4. 2024

5 min

Obrázek epizody Česká jízda #53 – Má smysl prodat České dráhy, nebo je to další „loupež“?

Česká jízda #53 – Má smysl prodat České dráhy, nebo je to další „loupež“?

24. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Česká jízda #52 – Někteří lídři koaličních stran už nemohou Víta Rakušana ani cítit, zní kuloáry

Česká jízda #52 – Někteří lídři koaličních stran už nemohou Víta Rakušana ani cítit, zní kuloáry

24. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Moc si nepamatuji, tak sbírám předměty s příběhy jako mentální kotvy, přiznává Orozovič

Host Lucie Výborné: Moc si nepamatuji, tak sbírám předměty s příběhy jako mentální kotvy, přiznává Orozovič

24. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Moc si nepamatuji, tak sbírám předměty s příběhy jako mentální kotvy, přiznává Orozovič

Host Lucie Výborné: Moc si nepamatuji, tak sbírám předměty s příběhy jako mentální kotvy, přiznává Orozovič

24. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Moc si nepamatuji, tak sbírám předměty s příběhy jako mentální kotvy, přiznává Orozovič

Moc si nepamatuji, tak sbírám předměty s příběhy jako mentální kotvy, přiznává Orozovič

24. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Nejlepší bylo, že můžu zkusit žít normálně, říká Dan, který žije jedenáctým rokem v pěstounské péči

Houpačky: Nejlepší bylo, že můžu zkusit žít normálně, říká Dan, který žije jedenáctým rokem v pěstounské péči

24. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Houpačky: Nejlepší bylo, že můžu zkusit žít normálně, říká Dan, který žije jedenáctým rokem v pěstounské péči

Houpačky: Nejlepší bylo, že můžu zkusit žít normálně, říká Dan, který žije jedenáctým rokem v pěstounské péči

24. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na koncertě Petr Hapka 80 zpívala Lenka Nová na boso. „Mám osobní písně a při nich mi boty překáží“

Blízká setkání: Na koncertě Petr Hapka 80 zpívala Lenka Nová na boso. „Mám osobní písně a při nich mi boty překáží“

24. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na koncertě Petr Hapka 80 zpívala Lenka Nová na boso. „Mám osobní písně a při nich mi boty překáží“

Blízká setkání: Na koncertě Petr Hapka 80 zpívala Lenka Nová na boso. „Mám osobní písně a při nich mi boty překáží“

24. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Na koncertě Petr Hapka 80 zpívala Lenka Nová na boso. „Mám osobní písně a při nich mi boty překáží“

Na koncertě Petr Hapka 80 zpívala Lenka Nová na boso. „Mám osobní písně a při nich mi boty překáží“

24. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Hrad Helfštýn láká milovníky kovářství, vojenství, kávy i cyklistiky

Hrad Helfštýn láká milovníky kovářství, vojenství, kávy i cyklistiky

24. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Spisovatelka Michaela Klevisová: V mých knihách je důležité prostředí, ne mrtvoly

Na pohovce Jožky Kubáníka: Spisovatelka Michaela Klevisová: V mých knihách je důležité prostředí, ne mrtvoly

24. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

24. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kaderka nás měl za nepřátele a lháře. Kdo s námi mluvil, ten na to doplatil, popisuje investigativec

Interview Plus: Kaderka nás měl za nepřátele a lháře. Kdo s námi mluvil, ten na to doplatil, popisuje investigativec

24. 4. 2024

26 min