Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku O zahraničních lékařích a zdravotních sestrách v Česku je dnešní speciál pořadu Mezi námi

Magazín o národnostních menšinách v Česku O zahraničních lékařích a zdravotních sestrách v Česku je dnešní speciál pořadu Mezi námi

27. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Pálení čarodějnic a stavění májek

Pálení čarodějnic a stavění májek

27. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V Reportážích zahraničních zpravodajů se v estonském Rummu můžete podívat do opuštěného vězení a potopit se k zatopeným budovám vápencového lomu

Reportáže zahraničních zpravodajů: V Reportážích zahraničních zpravodajů se v estonském Rummu můžete podívat do opuštěného vězení a potopit se k zatopeným budovám vápencového lomu

27. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Desky mají měkký zvuk. Víc lahodí uchu, říká největší výrobce vinylů na světě Zdeněk Pelc

Desky mají měkký zvuk. Víc lahodí uchu, říká největší výrobce vinylů na světě Zdeněk Pelc

27. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Desky mají měkký zvuk. Víc lahodí uchu, říká největší výrobce vinylů na světě Zdeněk Pelc

Středočeská setkání: Desky mají měkký zvuk. Víc lahodí uchu, říká největší výrobce vinylů na světě Zdeněk Pelc

27. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Prodělal jsem už spoustu úrazů, ale žádný mě neodradil, popisuje freestyle motokrosař Petr Pilát

Prodělal jsem už spoustu úrazů, ale žádný mě neodradil, popisuje freestyle motokrosař Petr Pilát

27. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Prodělal jsem už spoustu úrazů, ale žádný mě neodradil, popisuje freestyle motokrosař Petr Pilát

Host Lenky Vahalové: Prodělal jsem už spoustu úrazů, ale žádný mě neodradil, popisuje freestyle motokrosař Petr Pilát

27. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Folklorista Pavel Popelka zaznamenal stovky lidových písní

Stříbrný vítr: Folklorista Pavel Popelka zaznamenal stovky lidových písní

27. 4. 2024

44 min

Obrázek epizody Selects: How the Beagle Brigade Works

Selects: How the Beagle Brigade Works

27. 4. 2024

48 min

Obrázek epizody Autor projektu Stezka Českem Úbl: Není to o kilometrech. Na cestách potkáváte především sebe

Autor projektu Stezka Českem Úbl: Není to o kilometrech. Na cestách potkáváte především sebe

27. 4. 2024

49 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Režisérka: Petr Janda muzikou hoří. Django ale není o showbyznysu, ale o chlapovi s dobrým srdcem

Host Radiožurnálu: Režisérka: Petr Janda muzikou hoří. Django ale není o showbyznysu, ale o chlapovi s dobrým srdcem

27. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Režisérka: Petr Janda muzikou hoří. Django ale není o showbyznysu, ale o chlapovi s dobrým srdcem

Režisérka: Petr Janda muzikou hoří. Django ale není o showbyznysu, ale o chlapovi s dobrým srdcem

27. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Episode #200 ... The Postmodern subject and "ideology without ideology" (Zizek, Byung Chul Han, Marx)

Episode #200 ... The Postmodern subject and "ideology without ideology" (Zizek, Byung Chul Han, Marx)

27. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Episode #200 ... The Postmodern subject and "ideology without ideology" (Zizek, Byung Chul Han, Marx)

Episode #200 ... The Postmodern subject and "ideology without ideology" (Zizek, Byung Chul Han, Marx)

27. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Folklorista Pavel Popelka zaznamenal stovky lidových písní

Stříbrný vítr: Folklorista Pavel Popelka zaznamenal stovky lidových písní

27. 4. 2024

44 min

Obrázek epizody Folklorista Pavel Popelka zaznamenal stovky lidových písní

Folklorista Pavel Popelka zaznamenal stovky lidových písní

27. 4. 2024

44 min

Obrázek epizody A climate solution? The wisdom passed down through generations | Louise Mabulo

A climate solution? The wisdom passed down through generations | Louise Mabulo

27. 4. 2024

8 min

Obrázek epizody Podstatné je, aby rodiče pochopili stav onemocnění a možnosti léčby, říká dětský onkolog Josef Mališ

Podstatné je, aby rodiče pochopili stav onemocnění a možnosti léčby, říká dětský onkolog Josef Mališ

27. 4. 2024

44 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Při výběru oken jsou důležité tři parametry. Zajistit by je měl výrobce, nebo kvalitní dodavatel

Hobby magazín: Při výběru oken jsou důležité tři parametry. Zajistit by je měl výrobce, nebo kvalitní dodavatel

27. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Při výběru oken jsou důležité tři parametry. Zajistit by je měl výrobce, nebo kvalitní dodavatel

Hobby magazín: Při výběru oken jsou důležité tři parametry. Zajistit by je měl výrobce, nebo kvalitní dodavatel

27. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Morseovka

Morseovka

27. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody 76 - Poslední skupinová práce, učitel průvodce, návštěva tchyně, atd. (25.-26.4. 2024)

76 - Poslední skupinová práce, učitel průvodce, návštěva tchyně, atd. (25.-26.4. 2024)

27. 4. 2024

8 min

Obrázek epizody 2M Q&A - Private Life, Future Of Podcasting & Becoming Religious - #776

2M Q&A - Private Life, Future Of Podcasting & Becoming Religious - #776

27. 4. 2024

1 hod 53 min

Obrázek epizody Anarchokapitalismus: Cesta k ankapu v praxi

Anarchokapitalismus: Cesta k ankapu v praxi

27. 4. 2024

1 hod 50 min

Obrázek epizody Manželství v dobrém i zlém? Zákruty jsme vybrali stejným smyslem pro humor, vypráví Eliška Balzerová

Manželství v dobrém i zlém? Zákruty jsme vybrali stejným smyslem pro humor, vypráví Eliška Balzerová

26. 4. 2024

30 min