Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Homolkovy si o Vánocích pouštíme místo pohádek. Je tam zachycena hluboká pravda, smějí se Formanovi

Český rozhlas - Rozhovory

Host Radiožurnálu: Homolkovy si o Vánocích pouštíme místo pohádek. Je tam zachycena hluboká pravda, smějí se Formanovi

6. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody „Bruno má silné tělo, Simone je sladká a štíhlá.“ Kavárník pojmenovává kávové směsi po svých známých

Zápisník zahraničních zpravodajů

„Bruno má silné tělo, Simone je sladká a štíhlá.“ Kavárník pojmenovává kávové směsi po svých známých

6. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Bruno má silné tělo, Simone je sladká a štíhlá.“ Kavárník pojmenovává kávové směsi po svých známých

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Bruno má silné tělo, Simone je sladká a štíhlá.“ Kavárník pojmenovává kávové směsi po svých známých

6. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Šikanová básnička

Fouskův svět

Šikanová básnička

6. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Vltavín: Kovář si vymyslel vlastní rozhlednu i s kovářským muzeem. A pojmenoval ji... Samozřejmě Kovářka

Český rozhlas - Cestování

Vltavín: Kovář si vymyslel vlastní rozhlednu i s kovářským muzeem. A pojmenoval ji... Samozřejmě Kovářka

6. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody 3.4. - Akce Institutu Moderní láska - byly jsme tam!

Ve vztahu

3.4. - Akce Institutu Moderní láska - byly jsme tam!

6. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Zámek Jemniště slaví 300 let. Rod ale sahá až do 13. století, říká majitel zámku Jiří Sternberg

Zámecké léto

Zámek Jemniště slaví 300 let. Rod ale sahá až do 13. století, říká majitel zámku Jiří Sternberg

6. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody Speciál: Digitální drogy v kapsách našich dětí 💊

Zprávy z lesa

Speciál: Digitální drogy v kapsách našich dětí 💊

6. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Publicista Marek Šálek. Kolik ze 44 000 km našich značených tras již prošel?

Jak to vidí...: Publicista Marek Šálek. Kolik ze 44 000 km našich značených tras již prošel?

6. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody TEMNÁ STRANA YOUTUBE (Y jako YouTuber)

Abeceda strachu

TEMNÁ STRANA YOUTUBE (Y jako YouTuber)

6. 7. 2025

1 hod 38 min

Obrázek epizody Vertikála: Jak unést slib, který má platit po celý život? A co dnes vůbec znamená být knězem?

Vertikála: Jak unést slib, který má platit po celý život? A co dnes vůbec znamená být knězem?

6. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Dalajlama oznámil, že instituce tibetského duchovního vůdce bude pokračovat

Vertikála: Dalajlama oznámil, že instituce tibetského duchovního vůdce bude pokračovat

6. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Husitské Čechy očima evropských katolíků

Spirituála

Husitské Čechy očima evropských katolíků

6. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Oskeruše

Minuta s encyklopedií

Oskeruše

6. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Urza, Kicom a Standa řeší BTC ministerstva (ne)spravedlnosti

Kanál Svobodného přístavu

Urza, Kicom a Standa řeší BTC ministerstva (ne)spravedlnosti

6. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Diskriminace minorit: BARTOŠ vs 20.

Debatní deník

Diskriminace minorit: BARTOŠ vs 20.

6. 7. 2025

42 sec

Obrázek epizody 27. díl - Petr Jablonský

Podcast Petra Soukupa

27. díl - Petr Jablonský

6. 7. 2025

42 min

Obrázek epizody Pot: Seznamování není laciná zábava, ale součást kultury, myslí si Kateřina Šedá

Pot: Seznamování není laciná zábava, ale součást kultury, myslí si Kateřina Šedá

5. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Pot: Seznamování není laciná zábava, ale součást kultury, myslí si Kateřina Šedá

Český rozhlas - Životní styl

Pot: Seznamování není laciná zábava, ale součást kultury, myslí si Kateřina Šedá

5. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Byli Cyril a Metoděj Oriové z Hvězdné brány?

Nerdopolis

Byli Cyril a Metoděj Oriové z Hvězdné brány?

5. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Marie Žižlavská ze zážitkové farmy Oslí stezka v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Marie Žižlavská ze zážitkové farmy Oslí stezka v Klubu Rádia Junior

5. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Šarm: Bonton o dovolené. Nestrojíme se pro lidi, kteří jsou s námi ve veřejném prostoru, ale z úcty k nim

Český rozhlas - Životní styl

Šarm: Bonton o dovolené. Nestrojíme se pro lidi, kteří jsou s námi ve veřejném prostoru, ale z úcty k nim

5. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Když jsem vylezl poprvé sám na jeviště, myslel jsem, že zhynu, přiznává komediant Pavel Šmíd

Jihočeši

Když jsem vylezl poprvé sám na jeviště, myslel jsem, že zhynu, přiznává komediant Pavel Šmíd

5. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Jihočeši: Když jsem vylezl poprvé sám na jeviště, myslel jsem, že zhynu, přiznává komediant Pavel Šmíd

Jihočeši: Když jsem vylezl poprvé sám na jeviště, myslel jsem, že zhynu, přiznává komediant Pavel Šmíd

5. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody #9 Zaměřeno na - PhDr. Petr Kačena // Párové terapie mají 70% úspěšnost! | Dlouhý Široký

Dlouhý Široký

#9 Zaměřeno na - PhDr. Petr Kačena // Párové terapie mají 70% úspěšnost! | Dlouhý Široký

5. 7. 2025

33 min