Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pochlap se: Nejtěžší bylo psát o smrti dědečka, pořád se s tím vyrovnávám, říká hudebník Filip Černý

Pochlap se: Nejtěžší bylo psát o smrti dědečka, pořád se s tím vyrovnávám, říká hudebník Filip Černý

5. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Nejtěžší bylo psát o smrti dědečka, pořád se s tím vyrovnávám, říká hudebník Filip Černý

Nejtěžší bylo psát o smrti dědečka, pořád se s tím vyrovnávám, říká hudebník Filip Černý

5. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Jsou důležitější potřeby zákazníků nebo obchodníka? A měla by firma dělat charitu? Jan Laibl.

Jsou důležitější potřeby zákazníků nebo obchodníka? A měla by firma dělat charitu? Jan Laibl.

5. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody LSD

LSD

5. 5. 2024

53 min

Obrázek epizody Dentální hygiena na cestách😅 Když hygienistka zapomene kartáček 🙈

Dentální hygiena na cestách😅 Když hygienistka zapomene kartáček 🙈

5. 5. 2024

12 min

Obrázek epizody #07 Borůvkovej koláč & teplý knížky

#07 Borůvkovej koláč & teplý knížky

5. 5. 2024

59 min

Obrázek epizody S4 Ep17: Dvojitá porce emocí a faktura za OnlyFans

S4 Ep17: Dvojitá porce emocí a faktura za OnlyFans

5. 5. 2024

42 min

Obrázek epizody Kavárna: V novém bludišti v Přírodovědném muzeu Semenec v Týně nad Vltavou si můžete hrát, ale i meditovat

Kavárna: V novém bludišti v Přírodovědném muzeu Semenec v Týně nad Vltavou si můžete hrát, ale i meditovat

5. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody 10. - S Martou o nečekaném vztahu na dálku

10. - S Martou o nečekaném vztahu na dálku

5. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Jana Vlková: Makaronová bábovka s plevely je výborné jídlo na květen

Hobby magazín speciál: Jana Vlková: Makaronová bábovka s plevely je výborné jídlo na květen

5. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Na konzervatoř jsem šel tátovi na truc. Pak jsem zjistil, jak divadlo miluji, říká Martin Donutil

Na konzervatoř jsem šel tátovi na truc. Pak jsem zjistil, jak divadlo miluji, říká Martin Donutil

5. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Cirkev sa prezentuje ako matka LGBT+ katolíkov, ale veľa z nich už má náhradnú rodinu

Nedeľná nekázeň: Cirkev sa prezentuje ako matka LGBT+ katolíkov, ale veľa z nich už má náhradnú rodinu

5. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Sunday Pick: The Redemption of Jar Jar Binks

Sunday Pick: The Redemption of Jar Jar Binks

5. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Mám neskutečnou touhu po životě a baví mě všechno, pokud to nenarazí na můj morální kredit, říká terapeutka Evženie Malá

Mám neskutečnou touhu po životě a baví mě všechno, pokud to nenarazí na můj morální kredit, říká terapeutka Evženie Malá

5. 5. 2024

54 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Na konzervatoř jsem šel tátovi na truc. Pak jsem zjistil, jak divadlo miluji, říká Martin Donutil

Až na dřeň: Na konzervatoř jsem šel tátovi na truc. Pak jsem zjistil, jak divadlo miluji, říká Martin Donutil

5. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: U vody máme skvělou partu a úspěch si přejeme, pochvaluje si vodní slalomář Prskavec

Host Radiožurnálu: U vody máme skvělou partu a úspěch si přejeme, pochvaluje si vodní slalomář Prskavec

5. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody U vody máme skvělou partu a úspěch si přejeme, pochvaluje si vodní slalomář Prskavec

U vody máme skvělou partu a úspěch si přejeme, pochvaluje si vodní slalomář Prskavec

5. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody 🎤 ⁣Týden bez filtru 61: O hostech, kteří nepřišli, a otázkách, které nepadly

🎤 ⁣Týden bez filtru 61: O hostech, kteří nepřišli, a otázkách, které nepadly

5. 5. 2024

12 min

Obrázek epizody Zamyšlení: Nejstarší sourozenec

Zamyšlení: Nejstarší sourozenec

5. 5. 2024

59 sec

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Setkání u mikrofonu - 5. 5. 2024

Setkání u mikrofonu: Setkání u mikrofonu - 5. 5. 2024

5. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: České Libchavy jsou starodávné místo plné legend

Východočeské výlety: České Libchavy jsou starodávné místo plné legend

5. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody České Libchavy jsou starodávné místo plné legend

České Libchavy jsou starodávné místo plné legend

5. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko: Víra může na prvním rande otevřít debatu o hodnotách. Je to ale ta nejintimnější věc

Leonardo Plus: Vojtko: Víra může na prvním rande otevřít debatu o hodnotách. Je to ale ta nejintimnější věc

5. 5. 2024

48 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: sloboda (ako byť lepší človek XI.)

Kóšer podcast: sloboda (ako byť lepší človek XI.)

5. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Lavička pod lípou

Lavička pod lípou

5. 5. 2024

3 min