Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Humorná romantická komedie Lepší než ve filmu | Bookcheck

Humorná romantická komedie Lepší než ve filmu | Bookcheck

9. 5. 2024

11 min

Obrázek epizody Bratrstvo oceli - historie militaristického kultu | Fallout

Bratrstvo oceli - historie militaristického kultu | Fallout

9. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: V květnu je ideální čas na sázení levandule. Je lepší lékařská, nebo lavandin? A proč nesnáší plast?

Radioporadna: V květnu je ideální čas na sázení levandule. Je lepší lékařská, nebo lavandin? A proč nesnáší plast?

9. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Největší radost mám, když mi po doběhu přijdou lidé poděkovat, říká vodič maratonců Burda

Kilometry Jiřího Ježka: Největší radost mám, když mi po doběhu přijdou lidé poděkovat, říká vodič maratonců Burda

9. 5. 2024

41 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pocit, že o Rusku něco vím, se s agresí na Ukrajinu vytratil, popisuje šéfredaktor Josef Pazderka

Host Lucie Výborné: Pocit, že o Rusku něco vím, se s agresí na Ukrajinu vytratil, popisuje šéfredaktor Josef Pazderka

9. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pocit, že o Rusku něco vím, se s agresí na Ukrajinu vytratil, popisuje šéfredaktor Josef Pazderka

Host Lucie Výborné: Pocit, že o Rusku něco vím, se s agresí na Ukrajinu vytratil, popisuje šéfredaktor Josef Pazderka

9. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Projekt Dej přednost životu je poslední prevencí dopravních nehod, než mladí usednou za volant

Dobré dopoledne: Projekt Dej přednost životu je poslední prevencí dopravních nehod, než mladí usednou za volant

9. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Vlna: Pokud chce člověk dělat módu v Česku, tak to musí milovat, myslí si designér Tomáš Němec

Vlna: Pokud chce člověk dělat módu v Česku, tak to musí milovat, myslí si designér Tomáš Němec

9. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Vlna: Pokud chce člověk dělat módu v Česku, tak to musí milovat, myslí si designér Tomáš Němec

Vlna: Pokud chce člověk dělat módu v Česku, tak to musí milovat, myslí si designér Tomáš Němec

9. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Filip Březina: Snažím se neřešit blbosti. Největší fanynka je máma

Filip Březina: Snažím se neřešit blbosti. Největší fanynka je máma

9. 5. 2024

38 min

Obrázek epizody Vizitka: Vizuální umělkyně Františka Gilman: Musíme doufat, že se nám podaří dotknout něčeho důležitého

Vizitka: Vizuální umělkyně Františka Gilman: Musíme doufat, že se nám podaří dotknout něčeho důležitého

9. 5. 2024

48 min

Obrázek epizody Interview Plus: V českém zdravotnictví je peněz dost. Nevyužíváme je ale účelně, říká lékař a člen NERV Hroboň

Interview Plus: V českém zdravotnictví je peněz dost. Nevyužíváme je ale účelně, říká lékař a člen NERV Hroboň

9. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: V květnu je ideální čas na sázení levandule. Je lepší lékařská, nebo lavandin? A proč nesnáší plast?

Radioporadna: V květnu je ideální čas na sázení levandule. Je lepší lékařská, nebo lavandin? A proč nesnáší plast?

9. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

Blízká setkání: Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

9. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

Blízká setkání: Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

9. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

9. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Dramaturgyně Činohry Národního divadla Ilona Smejkalová zve na inscenaci Bílá Voda

Dramaturgyně Činohry Národního divadla Ilona Smejkalová zve na inscenaci Bílá Voda

9. 5. 2024

9 min

Obrázek epizody 10 - Yes, 10! - Dumb Criminals

10 - Yes, 10! - Dumb Criminals

9. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Kosmonauty a popeláře jsem vynechal. Od čtyř let jsem chtěl být architektem, říká David Vávra

Mozaika: Kosmonauty a popeláře jsem vynechal. Od čtyř let jsem chtěl být architektem, říká David Vávra

9. 5. 2024

16 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinář Szántó: Útok neznámých aktivistů na akademičku Kalhousovou je naprostá sprostota

Osobnost Plus: Novinář Szántó: Útok neznámých aktivistů na akademičku Kalhousovou je naprostá sprostota

9. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Lékárna: Syndromem pánevní kongesce trpí především ženy

Lékárna: Syndromem pánevní kongesce trpí především ženy

9. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Kádr jen z cizinců? ‚Je to vize majitele, všichni hráči jsou profíci,‘ říká sekretář Znojma

První dotek Zdeňka Folprechta: Kádr jen z cizinců? ‚Je to vize majitele, všichni hráči jsou profíci,‘ říká sekretář Znojma

9. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Do křišťálové studánky u Žirovnice vyvěrá voda z několika pramenů, vybudoval ji Josef Bouchal

Do křišťálové studánky u Žirovnice vyvěrá voda z několika pramenů, vybudoval ji Josef Bouchal

9. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Vizuální umělkyně Františka Gilman: Musíme doufat, že se nám podaří dotknout něčeho důležitého

Vizitka: Vizuální umělkyně Františka Gilman: Musíme doufat, že se nám podaří dotknout něčeho důležitého

9. 5. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizuální umělkyně Františka Gilman: Musíme doufat, že se nám podaří dotknout něčeho důležitého

Vizuální umělkyně Františka Gilman: Musíme doufat, že se nám podaří dotknout něčeho důležitého

9. 5. 2024

48 min