Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zápisky z Ukrajiny: vedro, drony a psí smečky

Český rozhlas - Rozhovory

Vinohradská 12: Zápisky z Ukrajiny: vedro, drony a psí smečky

7. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Néé!!! Tak už dost! Zvolal pankáč Cajthaml, který dezertoval z vojny, raději šel do vězení

Český rozhlas - Osobnosti

Příběhy 20. století: Néé!!! Tak už dost! Zvolal pankáč Cajthaml, který dezertoval z vojny, raději šel do vězení

6. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Mohl jsem být norský programátor, říká herec Adamczyk

Bojs

Mohl jsem být norský programátor, říká herec Adamczyk

6. 7. 2025

50 min

Obrázek epizody 32 - Debbie Brown

Terapie s Marií

32 - Debbie Brown

6. 7. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Bojs: Mohl jsem být norský programátor, říká herec Adamczyk

Český rozhlas - Životní styl

Bojs: Mohl jsem být norský programátor, říká herec Adamczyk

6. 7. 2025

50 min

Obrázek epizody Bojs: Mohl jsem být norský programátor, říká herec Adamczyk

Bojs: Mohl jsem být norský programátor, říká herec Adamczyk

6. 7. 2025

50 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zahradník František Hlubocký v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zahradník František Hlubocký v Klubu Rádia Junior

6. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody EN 03 The power of commitment 🔥

Jana Talk

EN 03 The power of commitment 🔥

6. 7. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Gynekomastie – zvětšení mléčné žlázy u mužů. Problém řeší endokrinolog a plastický chirurg

Moci bez nemoci: Gynekomastie – zvětšení mléčné žlázy u mužů. Problém řeší endokrinolog a plastický chirurg

6. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody #25: Jeff Bezos a Lauren Sánchez ...a MacKenzie!

Holky říkaly

#25: Jeff Bezos a Lauren Sánchez ...a MacKenzie!

6. 7. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody POPRASK #73 TMBK: Mikýř mi cestu do Číny nenabídl - podcast

Poprask

POPRASK #73 TMBK: Mikýř mi cestu do Číny nenabídl - podcast

6. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody 🚌 Nová tramvaj 52T: dojmy, detaily, radost cestujících i řidičská realita | METROBUS V PROVOZU

Metrobus – hromadná doprava

🚌 Nová tramvaj 52T: dojmy, detaily, radost cestujících i řidičská realita | METROBUS V PROVOZU

6. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody 227. díl - Honza Olenočin - Pivo, včely a metal: Jak se z něj stal sládek, který relaxuje u 50 000 včel!

Hovory u Grega

227. díl - Honza Olenočin - Pivo, včely a metal: Jak se z něj stal sládek, který relaxuje u 50 000 včel!

6. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Hergot!: Jak se z práce stává náboženství? S religionistkou Zuzanou Bártovou o jejím výzkumu

Český rozhlas - Životní styl

Hergot!: Jak se z práce stává náboženství? S religionistkou Zuzanou Bártovou o jejím výzkumu

6. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Hergot!: Jak se z práce stává náboženství? S religionistkou Zuzanou Bártovou o jejím výzkumu

Hergot!: Jak se z práce stává náboženství? S religionistkou Zuzanou Bártovou o jejím výzkumu

6. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody POPRASK #73 TMBK: Mikýř mi cestu do Číny nenabídl - podcast

Poprask

POPRASK #73 TMBK: Mikýř mi cestu do Číny nenabídl - podcast

6. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody "As women in war, we are tired of being strong," say civilians from Gaza and Sudan, Fatma Mohamed and Ruwaida Kamal Amer (recording of the debate in English)

Screenshot Inspiračního fóra

"As women in war, we are tired of being strong," say civilians from Gaza and Sudan, Fatma Mohamed and Ruwaida Kamal Amer (recording of the debate in English)

6. 7. 2025

59 min

Obrázek epizody ONLYF*NS TRIO Z CHOĎ DO... KTO UKÁŽE VIAC?

CHOĎ DO...

ONLYF*NS TRIO Z CHOĎ DO... KTO UKÁŽE VIAC?

6. 7. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Nemocnice i osm kilo navíc. Máma je nejtěžší věc, co jsem kdy dělala, říká Elizaveta Maximová

Host Radiožurnálu

Nemocnice i osm kilo navíc. Máma je nejtěžší věc, co jsem kdy dělala, říká Elizaveta Maximová

6. 7. 2025

14 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nemocnice i osm kilo navíc. Máma je nejtěžší věc, co jsem kdy dělala, říká Elizaveta Maximová

Host Radiožurnálu: Nemocnice i osm kilo navíc. Máma je nejtěžší věc, co jsem kdy dělala, říká Elizaveta Maximová

6. 7. 2025

14 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Čert v kuchyni Emauz aneb Jak ďábel málem zkazil sen Karla IV.

Stověžatá vypráví

Stověžatá vypráví: Čert v kuchyni Emauz aneb Jak ďábel málem zkazil sen Karla IV.

6. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody Vojtěch Vodochodský: Svoboda slova je pořád téma. A Vlny taky

Host Radiožurnálu

Vojtěch Vodochodský: Svoboda slova je pořád téma. A Vlny taky

6. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vojtěch Vodochodský: Svoboda slova je pořád téma. A Vlny taky

Host Radiožurnálu: Vojtěch Vodochodský: Svoboda slova je pořád téma. A Vlny taky

6. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody Mohla jsem už ležet na gauči, ale chci lidem zlepšovat zdraví, říká Hanka Krásová, která po 50 založila startup s probiotiky

Bellissimo Podcast Markéty a Mirka Čepických

Mohla jsem už ležet na gauči, ale chci lidem zlepšovat zdraví, říká Hanka Krásová, která po 50 založila startup s probiotiky

6. 7. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Jak se cítí muži, kteří překročili padesátku, a jak jsou úspěšní na pracovním trhu?

Dokument

Jak se cítí muži, kteří překročili padesátku, a jak jsou úspěšní na pracovním trhu?

6. 7. 2025

25 min