Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Když mám splín, zazpívám si.“ Nevidomá Alena Terezie Vítek o Vánocích, hudbě i zázraku zastavení

„Když mám splín, zazpívám si.“ Nevidomá Alena Terezie Vítek o Vánocích, hudbě i zázraku zastavení

25. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Historik Jan Luštinec: Vánoční období v dobách našich prarodičů končilo Hromnicemi

Historik Jan Luštinec: Vánoční období v dobách našich prarodičů končilo Hromnicemi

25. 12. 2025

39 min

Obrázek epizody Interview Plus: Prytula: Padne-li Kyjev, Rusko využije Ukrajince k útoku

Interview Plus: Prytula: Padne-li Kyjev, Rusko využije Ukrajince k útoku

25. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Tenzin Palmo - buddhistická mniška žijící v nepálském klášteře

Host Českého rozhlasu Ostrava: Tenzin Palmo - buddhistická mniška žijící v nepálském klášteře

25. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Tereza Mátlová: Styděla jsem se za to, že nevypadám jako operní pěvkyně

Dobré dopoledne: Tereza Mátlová: Styděla jsem se za to, že nevypadám jako operní pěvkyně

25. 12. 2025

15 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Vánoční přání Ladislava Hampla: Aby ten první potlesk, který neuslyším, byl nejsilnější

Vybrali jsme pro vás: Vánoční přání Ladislava Hampla: Aby ten první potlesk, který neuslyším, byl nejsilnější

25. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Pokusy v Zázracích přírody ve mně probouzejí chlapeckou zvídavost, říká moderátor Vladimír Kořen

Středočeská setkání: Pokusy v Zázracích přírody ve mně probouzejí chlapeckou zvídavost, říká moderátor Vladimír Kořen

25. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Vánoční přání Ladislava Hampla: Aby ten první potlesk, který neuslyším, byl nejsilnější

Vánoční přání Ladislava Hampla: Aby ten první potlesk, který neuslyším, byl nejsilnější

25. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Pokusy v Zázracích přírody ve mně probouzejí chlapeckou zvídavost, říká moderátor Vladimír Kořen

Pokusy v Zázracích přírody ve mně probouzejí chlapeckou zvídavost, říká moderátor Vladimír Kořen

25. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Dolls and Dolls, Guys!

Dolls and Dolls, Guys!

25. 12. 2025

50 min

Obrázek epizody #8 Proč má tolik lidí “všechno” a přesto nejsou šťastní.

#8 Proč má tolik lidí “všechno” a přesto nejsou šťastní.

25. 12. 2025

47 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Rouček, Chovanec, Straka, Ruman nebo Chorý. Kdo všechno se dobře bavil u Pavla Horvátha?

Desítka Pavla Horvátha: Rouček, Chovanec, Straka, Ruman nebo Chorý. Kdo všechno se dobře bavil u Pavla Horvátha?

25. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Německé nápisy připomínají původní obyvatele usedlosti u Šlapanova. Nový majitel památku opravuje

Německé nápisy připomínají původní obyvatele usedlosti u Šlapanova. Nový majitel památku opravuje

25. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Vždycky byla tisíciprocentně připravená, vzpomíná na Hanu Maciuchovou její sestra Silvie Marková

Větrník - Host ve studiu: Vždycky byla tisíciprocentně připravená, vzpomíná na Hanu Maciuchovou její sestra Silvie Marková

25. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Sbormistr Jurij Galatenko: Když jedu do Kyjeva, jedu domů, a pak se zase vracím domů do Ostravy

Vizitka: Sbormistr Jurij Galatenko: Když jedu do Kyjeva, jedu domů, a pak se zase vracím domů do Ostravy

25. 12. 2025

46 min

Obrázek epizody Historik Nodl: Středověký ideál luxusního života? Mnoho dnešních lidí na něj nedosáhne

Historik Nodl: Středověký ideál luxusního života? Mnoho dnešních lidí na něj nedosáhne

25. 12. 2025

36 min

Obrázek epizody O přestávce: PELÍŠKY jako kolektivní rodinný trauma

O přestávce: PELÍŠKY jako kolektivní rodinný trauma

25. 12. 2025

36 min

Obrázek epizody Pro a proti: Mrakodrap jako vrak lodi: plýtvání železem, nebo budova s příběhem?

Pro a proti: Mrakodrap jako vrak lodi: plýtvání železem, nebo budova s příběhem?

25. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Někdejší arcibiskupská pila v Ostravici dostává novou podobu. V budoucnu se tam má i oddávat

Křížem krajem: Někdejší arcibiskupská pila v Ostravici dostává novou podobu. V budoucnu se tam má i oddávat

25. 12. 2025

7 min

Obrázek epizody Sbormistr Jurij Galatenko: Když jedu do Kyjeva, jedu domů, a pak se zase vracím domů do Ostravy

Sbormistr Jurij Galatenko: Když jedu do Kyjeva, jedu domů, a pak se zase vracím domů do Ostravy

25. 12. 2025

46 min

Obrázek epizody Plýtváme stylově. Hlavně o Vánocích. Zachrání nás aplikace?

Plýtváme stylově. Hlavně o Vánocích. Zachrání nás aplikace?

25. 12. 2025

37 min

Obrázek epizody Vím, že přijde kritika, ale zvládnu to, doufá vánoční princezna Švehlíková

Vím, že přijde kritika, ale zvládnu to, doufá vánoční princezna Švehlíková

25. 12. 2025

41 min

Obrázek epizody Více než miliarda věřících dělá z papeže globálního lídra, říká historik Šebek

Více než miliarda věřících dělá z papeže globálního lídra, říká historik Šebek

25. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Od postní tradice k adventní delikatese. Historie slovenských vánočních oplatek sahá do středověku

Zápisník zahraničních zpravodajů: Od postní tradice k adventní delikatese. Historie slovenských vánočních oplatek sahá do středověku

25. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Od postní tradice k adventní delikatese. Historie slovenských vánočních oplatek sahá do středověku

Od postní tradice k adventní delikatese. Historie slovenských vánočních oplatek sahá do středověku

25. 12. 2025

3 min