Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PATÁLIE PORADNA | Co se životem po VŠ?

PATÁLIE PORADNA | Co se životem po VŠ?

19. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Eva Holotová: To, co chceš, aby ti lidé dávali, musíš umět dávat i ty jim.

Eva Holotová: To, co chceš, aby ti lidé dávali, musíš umět dávat i ty jim.

19. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody #08 Radosti & strasti našeho podnikání

#08 Radosti & strasti našeho podnikání

19. 5. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Michal Thomes: Přivést do Česka kapelu Muse stojí jako dva byty v Praze, říká šéf festivalu Rock For People

Michal Thomes: Přivést do Česka kapelu Muse stojí jako dva byty v Praze, říká šéf festivalu Rock For People

19. 5. 2024

58 min

Obrázek epizody Hergot!: Terapie ze mě udělala lepší křesťanku, říká lektorka, supervizorka a psychoterapeutka Ráchel Bícová

Hergot!: Terapie ze mě udělala lepší křesťanku, říká lektorka, supervizorka a psychoterapeutka Ráchel Bícová

19. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Kavárna: Netradiční představení na řece a v poštovní budově nebo operu na návsi přináší festival Jižní Svéráz

Kavárna: Netradiční představení na řece a v poštovní budově nebo operu na návsi přináší festival Jižní Svéráz

19. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Hergot!: Terapie ze mě udělala lepší křesťanku, říká lektorka, supervizorka a psychoterapeutka Ráchel Bícová

Hergot!: Terapie ze mě udělala lepší křesťanku, říká lektorka, supervizorka a psychoterapeutka Ráchel Bícová

19. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Ztráta blízkých osob ze mě udělala jiného člověka, říká hudebník a herec Petr Vondráček

Až na dřeň: Ztráta blízkých osob ze mě udělala jiného člověka, říká hudebník a herec Petr Vondráček

19. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Ztráta blízkých osob ze mě udělala jiného člověka, říká hudebník a herec Petr Vondráček

Až na dřeň: Ztráta blízkých osob ze mě udělala jiného člověka, říká hudebník a herec Petr Vondráček

19. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Ztráta blízkých osob ze mě udělala jiného člověka, říká hudebník a herec Petr Vondráček

Ztráta blízkých osob ze mě udělala jiného člověka, říká hudebník a herec Petr Vondráček

19. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody vs. Hokej

vs. Hokej

19. 5. 2024

35 min

Obrázek epizody 11. - S Kájou o manželství v mladém věku, rozvodu a nových začátcích

11. - S Kájou o manželství v mladém věku, rozvodu a nových začátcích

19. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Dobrý, špatný afekty a hádky na veřejnosti

Dobrý, špatný afekty a hádky na veřejnosti

19. 5. 2024

12 min

Obrázek epizody Už to nehul

Už to nehul

19. 5. 2024

23 sec

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Nech nie sú svätodušné sviatky bezduché

Nedeľná nekázeň: Nech nie sú svätodušné sviatky bezduché

19. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody TBF 63: EU jsme my. O volbách s bývalým europoslancem Pavlem Svobodou

TBF 63: EU jsme my. O volbách s bývalým europoslancem Pavlem Svobodou

19. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vyživovali jsme jen rostliny. Půdní organismy tak hladoví a půda degraduje, říká biolog

Leonardo Plus: Vyživovali jsme jen rostliny. Půdní organismy tak hladoví a půda degraduje, říká biolog

19. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Človíčci

Človíčci

19. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Na Maltě prožila Adina Mandlová 15 let. Podívejte se na zahradu, kde byla šťastná

Na Maltě prožila Adina Mandlová 15 let. Podívejte se na zahradu, kde byla šťastná

19. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Měla jsem šicí stroj po mámě a do všeho jsem šla po hlavě, vypráví módní návrhářka žijící v Bolívii

Host Radiožurnálu: Měla jsem šicí stroj po mámě a do všeho jsem šla po hlavě, vypráví módní návrhářka žijící v Bolívii

19. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Měla jsem šicí stroj po mámě a do všeho jsem šla po hlavě, vypráví módní návrhářka žijící v Bolívii

Měla jsem šicí stroj po mámě a do všeho jsem šla po hlavě, vypráví módní návrhářka žijící v Bolívii

19. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Víte, kdo je suchý a kdo mokrý hasič?

Setkání u mikrofonu: Víte, kdo je suchý a kdo mokrý hasič?

19. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Město na uhel #3: Stěhování mosteckého kostela jako československý vesmírný program

Město na uhel #3: Stěhování mosteckého kostela jako československý vesmírný program

19. 5. 2024

56 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Na Maltě prožila Adina Mandlová 15 let. Podívejte se na zahradu, kde byla šťastná

Zápisník zahraničních zpravodajů: Na Maltě prožila Adina Mandlová 15 let. Podívejte se na zahradu, kde byla šťastná

19. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Může lidstvo přežít bez hmyzu? Jak můžeme pomoct čmelákům? Odpoví Ondřej Hercog, propagátor čmeláků

Jak to vidí...: Může lidstvo přežít bez hmyzu? Jak můžeme pomoct čmelákům? Odpoví Ondřej Hercog, propagátor čmeláků

19. 5. 2024

26 min