Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Máme hosty: Víc Evropy. I Multikulturní týden letos připomíná 20 let Česka v EU

Máme hosty: Víc Evropy. I Multikulturní týden letos připomíná 20 let Česka v EU

20. 5. 2024

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Napnelismus bude na Slovensku trvat. Klíčem k uklidnění jsou dva prezidenti a církve

Jak to vidí...: Politolog: Napnelismus bude na Slovensku trvat. Klíčem k uklidnění jsou dva prezidenti a církve

20. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Obrazy z dějin česko-polských

Obrazy z dějin česko-polských

20. 5. 2024

52 min

Obrázek epizody #22 💸Nejbohatší psi světa ? 💰Stamilionová dědictví po páníčcích i psí influenceři!🤑

#22 💸Nejbohatší psi světa ? 💰Stamilionová dědictví po páníčcích i psí influenceři!🤑

20. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody Mozaika: Umělecká zahrada – Sochař Karel Novák a počátek zahrady

Mozaika: Umělecká zahrada – Sochař Karel Novák a počátek zahrady

20. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Umělecká zahrada – Ráj animace

Mozaika: Umělecká zahrada – Ráj animace

20. 5. 2024

5 min

Obrázek epizody S Michaelou Klevisovou o Josefu Bergmanovi, cestování a o nové detektivní sérii...

S Michaelou Klevisovou o Josefu Bergmanovi, cestování a o nové detektivní sérii...

20. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody The Divorce Expert: 86% of People Who Divorce Remarry! Why Sex Is Causing Divorces! If They Say This, Do Not Marry Them!

The Divorce Expert: 86% of People Who Divorce Remarry! Why Sex Is Causing Divorces! If They Say This, Do Not Marry Them!

20. 5. 2024

2 hod 18 min

Obrázek epizody Kryštof Kolumbus

Kryštof Kolumbus

20. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Why Are Differences Between Men & Women Being Denied? - Steve Stewart-Williams - #786

Why Are Differences Between Men & Women Being Denied? - Steve Stewart-Williams - #786

20. 5. 2024

1 hod 36 min

Obrázek epizody Pavla Horáková: O čase a dočasnosti

Pavla Horáková: O čase a dočasnosti

20. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Dějiny temné i tajemné. Trojský kůň nebyl koněm

Dějiny temné i tajemné. Trojský kůň nebyl koněm

20. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody Jávský deník - den 27.

Jávský deník - den 27.

20. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody V roli: ROBERT MIKLUŠ jako Hendrik Höfgen

V roli: ROBERT MIKLUŠ jako Hendrik Höfgen

20. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody S1E12. Homér: Jedinečný mýtus tohoto světa.

S1E12. Homér: Jedinečný mýtus tohoto světa.

20. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Spitzenkandidáti a eurovolby – nefunkční spojení?

Bruselské chlebíčky: Spitzenkandidáti a eurovolby – nefunkční spojení?

20. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Fico na lůžku, Slovensko na kapačkách

Vinohradská 12: Fico na lůžku, Slovensko na kapačkách

20. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Matouš Meissner / Kanadský sen aneb život ve Whistler, BC / ep. 9

Matouš Meissner / Kanadský sen aneb život ve Whistler, BC / ep. 9

19. 5. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody KDO JE KRÁL INSTAGRAMU aneb kdo bude další influencer

KDO JE KRÁL INSTAGRAMU aneb kdo bude další influencer

19. 5. 2024

38 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Idealisté z komuny Reflektor. Příběh Vlasty Najmanové a její rodiny, která odjela do SSSR

Příběhy 20. století: Idealisté z komuny Reflektor. Příběh Vlasty Najmanové a její rodiny, která odjela do SSSR

19. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Přijímačky na střední školy jsou parodií vzdělanostní společnosti

Přijímačky na střední školy jsou parodií vzdělanostní společnosti

19. 5. 2024

15 min

Obrázek epizody Pochlap se: Se svým biologickým tátou nemám chuť se bavit, v mládí jsem vzhlížel k trenérům, říká Petr Boháček

Pochlap se: Se svým biologickým tátou nemám chuť se bavit, v mládí jsem vzhlížel k trenérům, říká Petr Boháček

19. 5. 2024

42 min

Obrázek epizody Pochlap se: Se svým biologickým tátou nemám chuť se bavit, v mládí jsem vzhlížel k trenérům, říká Petr Boháček

Pochlap se: Se svým biologickým tátou nemám chuť se bavit, v mládí jsem vzhlížel k trenérům, říká Petr Boháček

19. 5. 2024

42 min

Obrázek epizody Se svým biologickým tátou nemám chuť se bavit, v mládí jsem vzhlížel k trenérům, říká Petr Boháček

Se svým biologickým tátou nemám chuť se bavit, v mládí jsem vzhlížel k trenérům, říká Petr Boháček

19. 5. 2024

42 min

Obrázek epizody PATÁLIE PORADNA | Co se životem po VŠ?

PATÁLIE PORADNA | Co se životem po VŠ?

19. 5. 2024

49 min