Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 2024-05-22 -69- Klenot ľudskej slobody.

2024-05-22 -69- Klenot ľudskej slobody.

27. 5. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Česká města jsou v Evropě úplná anomálie, říká Kristýna Drápalová

Česká města jsou v Evropě úplná anomálie, říká Kristýna Drápalová

27. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Akcent: Jednosálová kina v regionech chtějí přežít. Bez blockbusterů se neobejdeme, říkají provozovatelé

Akcent: Jednosálová kina v regionech chtějí přežít. Bez blockbusterů se neobejdeme, říkají provozovatelé

27. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Doufám, že po 20 letech se rozhlas zvýšení poplatků dočká, říká generální ředitel René Zavoral

O čem se mluví pod Ještědem: Doufám, že po 20 letech se rozhlas zvýšení poplatků dočká, říká generální ředitel René Zavoral

27. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Tajemství Wikileaks: ? Temná a neznámá minulost skupiny řízené zpravodajskými službami. Cui bono? ?

Tajemství Wikileaks: ? Temná a neznámá minulost skupiny řízené zpravodajskými službami. Cui bono? ?

27. 5. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jsem hrdý, že jsem všechny svoje expedice dokázal naplánovat a domluvit z Vysočiny, říká Radek Jaroš

Dobré dopoledne: Jsem hrdý, že jsem všechny svoje expedice dokázal naplánovat a domluvit z Vysočiny, říká Radek Jaroš

27. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Naplno s Věrou Hotařovou: Hodně zpíváme a taky drmolíme, říká zakladatelka sboru Drmolice Dobromila Krysová z Polešovic

Naplno s Věrou Hotařovou: Hodně zpíváme a taky drmolíme, říká zakladatelka sboru Drmolice Dobromila Krysová z Polešovic

27. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Praha 6 a tyranie Středočechů | DOPRAVÁČTÍ ING.ŽENÝŘI

Praha 6 a tyranie Středočechů | DOPRAVÁČTÍ ING.ŽENÝŘI

27. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Jak se z rozhádaného národa stal na chvíli jeden tým

Jak se z rozhádaného národa stal na chvíli jeden tým

27. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hradecká múza Iva Marešová: Chystáme vzpomínku na Zuzku Navarovou. Ta byla vždy mou velkou inspirací

Host ve studiu: Hradecká múza Iva Marešová: Chystáme vzpomínku na Zuzku Navarovou. Ta byla vždy mou velkou inspirací

27. 5. 2024

9 min

Obrázek epizody Vlna: Fotbal a solidarita. FC St. Pauli opírá sociální projekty o triumfální marketing

Vlna: Fotbal a solidarita. FC St. Pauli opírá sociální projekty o triumfální marketing

27. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Vlna: Fotbal a solidarita. FC St. Pauli opírá sociální projekty o triumfální marketing

Vlna: Fotbal a solidarita. FC St. Pauli opírá sociální projekty o triumfální marketing

27. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nevyhazujeme, renovujeme. Truhlář Adam Kratochvíl vrací starým kouskům život a rád poradí i vám

Radioporadna: Nevyhazujeme, renovujeme. Truhlář Adam Kratochvíl vrací starým kouskům život a rád poradí i vám

27. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Na letišti v Jaroměři Josefově se psaly dějiny historie létání v Čechách i s Blériotem Jana Kašpara

Host ve studiu: Na letišti v Jaroměři Josefově se psaly dějiny historie létání v Čechách i s Blériotem Jana Kašpara

27. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Svět exotického ptactva jako na dlani. Orni Park Jaroměř představí zájemcům opeřence celé planety

Host ve studiu: Svět exotického ptactva jako na dlani. Orni Park Jaroměř představí zájemcům opeřence celé planety

27. 5. 2024

11 min

Obrázek epizody Alex a host: Mladé dívky od obrovských rtů zrazuju, říká odbornice na estetickou chirurgii Ivana Němečková

Alex a host: Mladé dívky od obrovských rtů zrazuju, říká odbornice na estetickou chirurgii Ivana Němečková

27. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Geralt z Rivie a všechny ženy, které dostal do postele (nebo ony jeho) | Zaklínač

Geralt z Rivie a všechny ženy, které dostal do postele (nebo ony jeho) | Zaklínač

27. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jana Horáková oceněna za práci pro rodiny, kterým zemřelo dítě: Nejste sami, propojujeme se navzájem

Host ve studiu: Jana Horáková oceněna za práci pro rodiny, kterým zemřelo dítě: Nejste sami, propojujeme se navzájem

27. 5. 2024

7 min

Obrázek epizody Mít či nemít děti? Otázka nejenom pro feministky a feministy

Mít či nemít děti? Otázka nejenom pro feministky a feministy

27. 5. 2024

1 hod 16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mladé babičky objevují přechodnou pěstounskou péči. Pěstounů je ale pořád málo

Radioporadna: Mladé babičky objevují přechodnou pěstounskou péči. Pěstounů je ale pořád málo

27. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody „Překvapilo mě, jak úžasný je životní příběh Miloše Fomana,“ přiznává scenáristka Daniela Sodomová

„Překvapilo mě, jak úžasný je životní příběh Miloše Fomana,“ přiznává scenáristka Daniela Sodomová

27. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Překvapilo mě, jak úžasný je životní příběh Miloše Fomana,“ přiznává scenáristka Daniela Sodomová

Blízká setkání: „Překvapilo mě, jak úžasný je životní příběh Miloše Fomana,“ přiznává scenáristka Daniela Sodomová

27. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Překvapilo mě, jak úžasný je životní příběh Miloše Fomana,“ přiznává scenáristka Daniela Sodomová

Blízká setkání: „Překvapilo mě, jak úžasný je životní příběh Miloše Fomana,“ přiznává scenáristka Daniela Sodomová

27. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Dochutit špagety benzínem nebo do pizzy lepidlo. Co všechnu umí poradit chatbot?

Antivirus: Antivirus: Dochutit špagety benzínem nebo do pizzy lepidlo. Co všechnu umí poradit chatbot?

27. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody „Náměty si léčitel vybíral z filmů.“ Autoři podcastové série otevírají příběh kutnohorské sekty

„Náměty si léčitel vybíral z filmů.“ Autoři podcastové série otevírají příběh kutnohorské sekty

27. 5. 2024

34 min