Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: O čtvrtinu víc studentů. Na výuku silnějších ročníků chybí vysokým školám 10 miliard, tvrdí Plaga

Dvacet minut Radiožurnálu: O čtvrtinu víc studentů. Na výuku silnějších ročníků chybí vysokým školám 10 miliard, tvrdí Plaga

4. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Taylor Swift a Mikýř. Fenomény popkultury, které jdou mimo nás (115)

Taylor Swift a Mikýř. Fenomény popkultury, které jdou mimo nás (115)

4. 6. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Akcent: Badatele už do rukavic nenutíme. Bez pláště se neobejdeme, říká archivářka

Akcent: Badatele už do rukavic nenutíme. Bez pláště se neobejdeme, říká archivářka

4. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody #78 “Tvůj hlas je tvoje ozvěna” říká sopranistka Dária Pavlová-Nemešová

#78 “Tvůj hlas je tvoje ozvěna” říká sopranistka Dária Pavlová-Nemešová

4. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Dermatoveneroložka Hercogová: Péče o kůži? Někdy méně znamená více

Dermatoveneroložka Hercogová: Péče o kůži? Někdy méně znamená více

4. 6. 2024

43 min

Obrázek epizody “S roztroušenou sklerózou nemusí člověk skončit na invalidním vozíku”, říká Kateřina Bémová z Nadačního fondu Impuls.

“S roztroušenou sklerózou nemusí člověk skončit na invalidním vozíku”, říká Kateřina Bémová z Nadačního fondu Impuls.

4. 6. 2024

33 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Na otázky o dětech, sexuální orientaci ani náboženském vyznání u pohovoru odpovídat nemusíte

Dobré dopoledne: Na otázky o dětech, sexuální orientaci ani náboženském vyznání u pohovoru odpovídat nemusíte

4. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Podcast Radia Prostor: Invent Arena - jediná soutěžní výstava patentů a vynálezů svého druhu v České republice (2.díl)

Podcast Radia Prostor: Invent Arena - jediná soutěžní výstava patentů a vynálezů svého druhu v České republice (2.díl)

4. 6. 2024

54 min

Obrázek epizody Alex a host: Ztratila jsem lásku k práci. Najednou přišla Jedna rodina a já byla šťastná, říká Alice Bendová

Alex a host: Ztratila jsem lásku k práci. Najednou přišla Jedna rodina a já byla šťastná, říká Alice Bendová

4. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Podcast s Ivanom Korčokom #3 | hostka: Monika Podhorány Masariková

Podcast s Ivanom Korčokom #3 | hostka: Monika Podhorány Masariková

4. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cukrářka Petra Burianová: Proudu, ve kterém plavu, se už nebráním. Ale je to jízda

Blízká setkání: Cukrářka Petra Burianová: Proudu, ve kterém plavu, se už nebráním. Ale je to jízda

4. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cukrářka Petra Burianová: Proudu, ve kterém plavu, se už nebráním. Ale je to jízda

Blízká setkání: Cukrářka Petra Burianová: Proudu, ve kterém plavu, se už nebráním. Ale je to jízda

4. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Cukrářka Petra Burianová: Proudu, ve kterém plavu, se už nebráním. Ale je to jízda

Cukrářka Petra Burianová: Proudu, ve kterém plavu, se už nebráním. Ale je to jízda

4. 6. 2024

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co by nemělo chybět v lékárničce, kterou si berete na dovolenou? Poradí vám magistra Ivana Lánová

Radioporadna: Co by nemělo chybět v lékárničce, kterou si berete na dovolenou? Poradí vám magistra Ivana Lánová

4. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody GARMIN SIE BITTE (JAGAVÁ EPIZÓDA ft. Šam Sejkspír)

GARMIN SIE BITTE (JAGAVÁ EPIZÓDA ft. Šam Sejkspír)

4. 6. 2024

54 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jsem samotář a sólista. Zemřel divadelník a zakladatel a ředitel Studia Ypsilon Jan Schmid

Host Radiožurnálu: Jsem samotář a sólista. Zemřel divadelník a zakladatel a ředitel Studia Ypsilon Jan Schmid

4. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Jsem samotář a sólista. Zemřel divadelník a zakladatel a ředitel Studia Ypsilon Jan Schmid

Jsem samotář a sólista. Zemřel divadelník a zakladatel a ředitel Studia Ypsilon Jan Schmid

4. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 919

Savage Lovecast Episode 919

4. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Kdejací blbové prokopávají podlahy.“ Hašek bránil lipnický hrad před lovci legend, říká kastelán

Host Lucie Výborné: „Kdejací blbové prokopávají podlahy.“ Hašek bránil lipnický hrad před lovci legend, říká kastelán

4. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody „Kdejací blbové prokopávají podlahy.“ Hašek bránil lipnický hrad před lovci legend, říká kastelán

„Kdejací blbové prokopávají podlahy.“ Hašek bránil lipnický hrad před lovci legend, říká kastelán

4. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Kdejací blbové prokopávají podlahy.“ Hašek bránil lipnický hrad před lovci legend, říká kastelán

Host Lucie Výborné: „Kdejací blbové prokopávají podlahy.“ Hašek bránil lipnický hrad před lovci legend, říká kastelán

4. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Trenduj: Uspět v K-popu je dřina. Stačí křivý kotník a končíte, říká fanynka

Trenduj: Uspět v K-popu je dřina. Stačí křivý kotník a končíte, říká fanynka

4. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody Interview Plus: Amerikanistka: V Mexiku si ve volbách politici koledují o smrt. Nová prezidentka to chce změnit

Interview Plus: Amerikanistka: V Mexiku si ve volbách politici koledují o smrt. Nová prezidentka to chce změnit

4. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nejlepší instalatéři jsou z Hradce Králové! Zvítězili v mezinárodní soutěži odborných dovedností

Host ve studiu: Nejlepší instalatéři jsou z Hradce Králové! Zvítězili v mezinárodní soutěži odborných dovedností

4. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná zkušenost probíhala i během MasterChefa

Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná zkušenost probíhala i během MasterChefa

4. 6. 2024

40 min