Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host ve studiu: Nejlepší instalatéři jsou z Hradce Králové! Zvítězili v mezinárodní soutěži odborných dovedností

Host ve studiu: Nejlepší instalatéři jsou z Hradce Králové! Zvítězili v mezinárodní soutěži odborných dovedností

4. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná zkušenost probíhala i během MasterChefa

Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná zkušenost probíhala i během MasterChefa

4. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Mezi paneláky v Ostravě-Hrabůvce je nové přírodní jezírko

Křížem krajem: Mezi paneláky v Ostravě-Hrabůvce je nové přírodní jezírko

4. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Conductors: What the heck is going on there?

Conductors: What the heck is going on there?

4. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kdyby Putin „odešel“, vyvolá to u Rusů obavy a strach, myslí si historik Kocian

Osobnost Plus: Kdyby Putin „odešel“, vyvolá to u Rusů obavy a strach, myslí si historik Kocian

4. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Příprava zahradního bazénu na letní sezónu

Příprava zahradního bazénu na letní sezónu

4. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Na Vysočině roste i vzácná houba čaga sibiřská. Najdete ji na jedné z tisíce bříz

Na Vysočině roste i vzácná houba čaga sibiřská. Najdete ji na jedné z tisíce bříz

4. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Díl 19: Midsommar aneb oslava slunovratu

Díl 19: Midsommar aneb oslava slunovratu

4. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody Vizitka: Grafička a autorka knih Lenka Blažejová: Je pro mě úlevné, když můžu říct, že jsem cíťa

Vizitka: Grafička a autorka knih Lenka Blažejová: Je pro mě úlevné, když můžu říct, že jsem cíťa

4. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Grafička a autorka knih Lenka Blažejová: Je pro mě úlevné, když můžu říct, že jsem cíťa

Vizitka: Grafička a autorka knih Lenka Blažejová: Je pro mě úlevné, když můžu říct, že jsem cíťa

4. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody Grafička a autorka knih Lenka Blažejová: Je pro mě úlevné, když můžu říct, že jsem cíťa

Grafička a autorka knih Lenka Blažejová: Je pro mě úlevné, když můžu říct, že jsem cíťa

4. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Černomořský vetřelec v českých vodách se jmenuje hlaváč černoústý. Umí sebrat návnady a mručet

Hobby magazín: Černomořský vetřelec v českých vodách se jmenuje hlaváč černoústý. Umí sebrat návnady a mručet

4. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Černomořský vetřelec v českých vodách se jmenuje hlaváč černoústý. Umí sebrat návnady a mručet

Hobby magazín: Černomořský vetřelec v českých vodách se jmenuje hlaváč černoústý. Umí sebrat návnady a mručet

4. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Šídlo, Bázlerová a Janebová o volební apatii. Proč tu eurovolby skoro nikoho nezajímají?

Šídlo, Bázlerová a Janebová o volební apatii. Proč tu eurovolby skoro nikoho nezajímají?

4. 6. 2024

1 hod 42 min

Obrázek epizody #74 Smrt nanečisto aneb nejsem takovej minimalista, jak jsem si myslel

#74 Smrt nanečisto aneb nejsem takovej minimalista, jak jsem si myslel

4. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Podcast roka

Podcast roka

4. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Babiš si chce v Bruselu otevřít autobazar a bojovat proti greendealu, který sám vyjednal

Babiš si chce v Bruselu otevřít autobazar a bojovat proti greendealu, který sám vyjednal

4. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody Pro a proti: Garantuje literární cena kvalitu?

Pro a proti: Garantuje literární cena kvalitu?

4. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Ypsilonka se ptá: Tentokrát Juraje Nvoty

Ypsilonka se ptá: Tentokrát Juraje Nvoty

4. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody Doba internetová 13: O seniorech a médiích s Jaroslavem Valůchem

Doba internetová 13: O seniorech a médiích s Jaroslavem Valůchem

4. 6. 2024

56 min

Obrázek epizody Mozaika: Ňadro Philipa Rotha zahajuje kafkovské léto na Vltavě

Mozaika: Ňadro Philipa Rotha zahajuje kafkovské léto na Vltavě

4. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Jánom Figeľom: Naša politika upadá už 20 rokov, lebo volíme krikľúňov

NA ROVINU s Jánom Figeľom: Naša politika upadá už 20 rokov, lebo volíme krikľúňov

4. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody #25 Díky těžkému dětství jsem teď silnější člověk

#25 Díky těžkému dětství jsem teď silnější člověk

4. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Z Japonska k nám dorazila nově vyšlechtěná okrasná ryba Goshiki Shigure

Hobby magazín speciál: Z Japonska k nám dorazila nově vyšlechtěná okrasná ryba Goshiki Shigure

4. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka Dolanská: Cestovní ruch by měl být luxus. Vstupné do měst je nejjednodušší způsob regulace

Jak to vidí...: Expertka Dolanská: Cestovní ruch by měl být luxus. Vstupné do měst je nejjednodušší způsob regulace

4. 6. 2024

28 min