Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Máme hosty: Hejtman Netolický: Kdybychom v nemocnici postavili parkovací dům, doteď nemáme urgent

Máme hosty: Hejtman Netolický: Kdybychom v nemocnici postavili parkovací dům, doteď nemáme urgent

13. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Diplomatická ofenziva jistě smysl má. To zásadní, co Ukrajina řeší, ale Západu uniká

Jak to vidí...: Analytik: Diplomatická ofenziva jistě smysl má. To zásadní, co Ukrajina řeší, ale Západu uniká

13. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody The Menopause Doctor: This Diet Delays Menopause! They're Lying To You About Menopause! Menopause Is Shrinking Your Brain! - Dr Lisa Mosconi

The Menopause Doctor: This Diet Delays Menopause! They're Lying To You About Menopause! Menopause Is Shrinking Your Brain! - Dr Lisa Mosconi

13. 6. 2024

1 hod 57 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Krocení draka s Jürgenem Moltmannem

Adam Borzič: Krocení draka s Jürgenem Moltmannem

13. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody The Evolutionary Psychology Of Human Morality - Rob Kurzban - #796

The Evolutionary Psychology Of Human Morality - Rob Kurzban - #796

13. 6. 2024

1 hod 48 min

Obrázek epizody #2 (NE)chci být na ŠKOLE, dospělost je děsivá, malovat po městě je můj sen | Alex Griněnková

#2 (NE)chci být na ŠKOLE, dospělost je děsivá, malovat po městě je můj sen | Alex Griněnková

13. 6. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody „Kdybych tlačil Jířu, nikdo se mnou nebude trénovat. Úspěch patří závodníkům“ – Jiří Prskavec st.

„Kdybych tlačil Jířu, nikdo se mnou nebude trénovat. Úspěch patří závodníkům“ – Jiří Prskavec st.

13. 6. 2024

53 min

Obrázek epizody Eva Burešová. Cesta ke štěstí a snaha být dobrý člověk, boj s hejtry i vlastním obrazem, zlomy, pády a otevřenost

Eva Burešová. Cesta ke štěstí a snaha být dobrý člověk, boj s hejtry i vlastním obrazem, zlomy, pády a otevřenost

13. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody 90 - Návrat do reality (3.-12.6. 2024)

90 - Návrat do reality (3.-12.6. 2024)

13. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Jirka Souček: I ti nejlepší obchodníci se bojí. Jak strach ovlivňuje jejich výsledky a co s tím?

Jirka Souček: I ti nejlepší obchodníci se bojí. Jak strach ovlivňuje jejich výsledky a co s tím?

13. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Radim Ochvat | Žijeme v krásné zemi plné chytrých a zručných lidí

Radim Ochvat | Žijeme v krásné zemi plné chytrých a zručných lidí

13. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody 26_Léto na Isladnu

26_Léto na Isladnu

13. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody Naše svatba!

Naše svatba!

13. 6. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody Trailer - Debata s PLOCHOZEMCEM (dostupné na HeroHero)

Trailer - Debata s PLOCHOZEMCEM (dostupné na HeroHero)

13. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Boj o českého eurokomisaře

Vinohradská 12: Boj o českého eurokomisaře

13. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody #95 Dvojité rande o partnerských vztazích - speciál s našimi protějšky - část druhá

#95 Dvojité rande o partnerských vztazích - speciál s našimi protějšky - část druhá

13. 6. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Hovory: Člověk musí mít trochu štěstí a jít za svým snem, říká muzikant a výrobce hudebních nástrojů Čapek

Hovory: Člověk musí mít trochu štěstí a jít za svým snem, říká muzikant a výrobce hudebních nástrojů Čapek

12. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody #169 The Beatles, skejty a cringe zprávy

#169 The Beatles, skejty a cringe zprávy

12. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody POPRASK #5 Martin Bartkovský, Ruža pre nevestu a hlazení sloního penisu - podcast

POPRASK #5 Martin Bartkovský, Ruža pre nevestu a hlazení sloního penisu - podcast

12. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody #43 - Budapešť „Kde je můj langoš?“

#43 - Budapešť „Kde je můj langoš?“

12. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Přehnaný optimismus

Přehnaný optimismus

12. 6. 2024

8 min

Obrázek epizody Třeštění #15 Orion – Ještě jsem všechno neprospal

Třeštění #15 Orion – Ještě jsem všechno neprospal

12. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zpěvačka Elis Mraz v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zpěvačka Elis Mraz v Klubu Rádia Junior

12. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody Buchty: Existuje návod na úspěšné seznamování? Rozhodně si do inzerátu nedávejte fotku s kaprem

Buchty: Existuje návod na úspěšné seznamování? Rozhodně si do inzerátu nedávejte fotku s kaprem

12. 6. 2024

36 min