Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Co vás zajímá: 17. všesokolský slet se blíží

Co vás zajímá: 17. všesokolský slet se blíží

13. 6. 2024

13 min

Obrázek epizody 29: Prázdniny za dveřmi. ☀️ Jaké jsme byly ve škole? 📖📐

29: Prázdniny za dveřmi. ☀️ Jaké jsme byly ve škole? 📖📐

13. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody Investigativní novinář MAREK WOLLNER: "Antidepresiva už neberu."

Investigativní novinář MAREK WOLLNER: "Antidepresiva už neberu."

13. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Petr Dvořák: Naučil jsem se nepropadat sentimentu

Petr Dvořák: Naučil jsem se nepropadat sentimentu

13. 6. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Why AI needs a "nutrition label" | Kasia Chmielinski

Why AI needs a "nutrition label" | Kasia Chmielinski

13. 6. 2024

15 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Nová místnost ostravské galerie Plato s názvem Klíčová dírka je multifunkčním prostorem

Odpolední interview: Nová místnost ostravské galerie Plato s názvem Klíčová dírka je multifunkčním prostorem

13. 6. 2024

10 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Síkela: Mezi ministry EU patřím k těm nejznámějším. Kandidaturu na eurokomisaře řeším neformálně

Dvacet minut Radiožurnálu: Síkela: Mezi ministry EU patřím k těm nejznámějším. Kandidaturu na eurokomisaře řeším neformálně

13. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Co s blátem na botách?

Co s blátem na botách?

13. 6. 2024

18 sec

Obrázek epizody Proč Apple chybí mezi špičkami umělé inteligence

Proč Apple chybí mezi špičkami umělé inteligence

13. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Akcent: Kasárna Karlín jako oběť systému? Nepasují do žádné škatulky města ani státu, říká šéf IPRu

Akcent: Kasárna Karlín jako oběť systému? Nepasují do žádné škatulky města ani státu, říká šéf IPRu

13. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Ptáci, Muklové, Banáni, Rafani… Známe nejkrásnější české knihy roku 2023

Mozaika: Ptáci, Muklové, Banáni, Rafani… Známe nejkrásnější české knihy roku 2023

13. 6. 2024

15 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #12: Ministerstvo dopravy ukončí nedostatek řidičů

METROBUS EXPRES #12: Ministerstvo dopravy ukončí nedostatek řidičů

13. 6. 2024

6 min

Obrázek epizody Věřte nevěřte 2: Katolíci mě přijali. Nikdo nepátral, jestli chodím do kostela

Věřte nevěřte 2: Katolíci mě přijali. Nikdo nepátral, jestli chodím do kostela

13. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 13.06.2024.

České slovo (češki) - 13.06.2024.

13. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Při stavbě vysokorychlostní dráhy bude vždy někdo nespokojen, jde ale o tu úroveň, myslí si kritici

Při stavbě vysokorychlostní dráhy bude vždy někdo nespokojen, jde ale o tu úroveň, myslí si kritici

13. 6. 2024

17 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Ivana Veselková: Vlastní loket si neolízneš

Brambora s vejcem: Ivana Veselková: Vlastní loket si neolízneš

13. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Český start Tour v roce 2028? Není to nesplnitelné, prozrazuje ředitel projektu L'Etape

Kilometry Jiřího Ježka: Český start Tour v roce 2028? Není to nesplnitelné, prozrazuje ředitel projektu L'Etape

13. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Chtěla bych mít někdy v hlavě ticho. Ale to prostě nejde, svěřuje se Radůza

Chtěla bych mít někdy v hlavě ticho. Ale to prostě nejde, svěřuje se Radůza

13. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Chtěla bych mít někdy v hlavě ticho. Ale to prostě nejde, svěřuje se Radůza

Blízká setkání: Chtěla bych mít někdy v hlavě ticho. Ale to prostě nejde, svěřuje se Radůza

13. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Uhodnete, čím kromě ponožek v sandálech poutají Češi pozornost? Návrhář Osmany Laffita slaví dvacet let na scéně

Uhodnete, čím kromě ponožek v sandálech poutají Češi pozornost? Návrhář Osmany Laffita slaví dvacet let na scéně

13. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Uršula Kluková si s účesem hlavu neláme: Lidi si občas myslí, že mám paruku a tahají mě za vlasy

Alex a host: Uršula Kluková si s účesem hlavu neláme: Lidi si občas myslí, že mám paruku a tahají mě za vlasy

13. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Co může EU udělat pro to, aby naše ekonomika zůstala silná?

Co může EU udělat pro to, aby naše ekonomika zůstala silná?

13. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V seriálu hraje Ivetu. „Pochopení pro její bolest a sebevraždu jsem nenašla,“ říká herečka Fialová

Host Lucie Výborné: V seriálu hraje Ivetu. „Pochopení pro její bolest a sebevraždu jsem nenašla,“ říká herečka Fialová

13. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody Proč je český Survivor horší než originál

Proč je český Survivor horší než originál

13. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rychlost a nepozornost. Fenomén moderní doby a odraz společnosti na silnicích, říká dopravní expert

Radioporadna: Rychlost a nepozornost. Fenomén moderní doby a odraz společnosti na silnicích, říká dopravní expert

13. 6. 2024

23 min