Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hovory: Když dítě zvládne své tělo, rozkvete i jeho sebedůvěra, říká trenér

Hovory: Když dítě zvládne své tělo, rozkvete i jeho sebedůvěra, říká trenér

17. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Čeština se hodila i v UNIDO | Světoběžnice Věra Gregorová

Čeština se hodila i v UNIDO | Světoběžnice Věra Gregorová

17. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Kriminálka: Kriminálka Mirka Vaňury – rozhlasový fenomén. Speciální rozhovor o úspěšném podcastu

Kriminálka: Kriminálka Mirka Vaňury – rozhlasový fenomén. Speciální rozhovor o úspěšném podcastu

17. 6. 2024

35 min

Obrázek epizody 50 zajímavostí z Rodu draka, o kterých jste pravděpodobně nevěděli

50 zajímavostí z Rodu draka, o kterých jste pravděpodobně nevěděli

17. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Od tance k houslím

Od tance k houslím

17. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Vraždění na FF UK: Stále více otazníků. Vzpoura je možná!

Vraždění na FF UK: Stále více otazníků. Vzpoura je možná!

17. 6. 2024

52 min

Obrázek epizody Jan Kareš: Jak udělat 1226 shybů za hodinu?

Jan Kareš: Jak udělat 1226 shybů za hodinu?

17. 6. 2024

1 hod 29 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Neúspěch Pirátů? Liberální voliči buď nepřišli, nebo je přitáhli konzervativci, míní Gregorová

Dvacet minut Radiožurnálu: Neúspěch Pirátů? Liberální voliči buď nepřišli, nebo je přitáhli konzervativci, míní Gregorová

17. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody (Vý)letový režim #10: Izrael - země košer Coly a telefonů

(Vý)letový režim #10: Izrael - země košer Coly a telefonů

17. 6. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody #6: Martina Marková - Tohle je můj život a budu ho žít podle sebe

#6: Martina Marková - Tohle je můj život a budu ho žít podle sebe

17. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Velvyslanec v SR: Rozdíl mezi Čaputovou a Pellegrinim? Nový prezident je zkušenějším politikem, nebude jen symbolem

Velvyslanec v SR: Rozdíl mezi Čaputovou a Pellegrinim? Nový prezident je zkušenějším politikem, nebude jen symbolem

17. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Švejk není mamlas, ale rebel s příčinou

Buchty: Buchty čtou: Švejk není mamlas, ale rebel s příčinou

17. 6. 2024

58 min

Obrázek epizody How to spot authoritarianism — and choose democracy | Ian Bassin

How to spot authoritarianism — and choose democracy | Ian Bassin

17. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Člověk v tísni

Co vás zajímá: Člověk v tísni

17. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Hergot!: Hodil by se nový mírumilovný Mahdí. O zapomenuté súdánské válce s publicistou Filipem Brychtou

Hergot!: Hodil by se nový mírumilovný Mahdí. O zapomenuté súdánské válce s publicistou Filipem Brychtou

17. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Hergot!: Hodil by se nový mírumilovný Mahdí. O zapomenuté súdánské válce s publicistou Filipem Brychtou

Hergot!: Hodil by se nový mírumilovný Mahdí. O zapomenuté súdánské válce s publicistou Filipem Brychtou

17. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody „Mám filtr na negativitu.“ Jak modelka Bára Zavadilová překonala svá traumata, a co tě může naučit?

„Mám filtr na negativitu.“ Jak modelka Bára Zavadilová překonala svá traumata, a co tě může naučit?

17. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody TOHLE se stalo, když jsem PŘESTAL HULIT!

TOHLE se stalo, když jsem PŘESTAL HULIT!

17. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody 3/3 10 let majdanové kocoviny: Oděský masakr a síť amerických biolaboratoří. ? Hitchcockovi ptáci ?

3/3 10 let majdanové kocoviny: Oděský masakr a síť amerických biolaboratoří. ? Hitchcockovi ptáci ?

17. 6. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Akcent: Česká architektura potřebuje velkorysé klienty, důvěru i experiment, říkají odborníci

Akcent: Česká architektura potřebuje velkorysé klienty, důvěru i experiment, říkají odborníci

17. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #41

Olga Richterová osobně #41

17. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Mrazivý příběh Vilmy Cibulkové: Dcera kvůli drogám skončila na ulici, já sama tajně pila

Mrazivý příběh Vilmy Cibulkové: Dcera kvůli drogám skončila na ulici, já sama tajně pila

17. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Vlna: Doma děláme spoustu neplacené práce. Jak se od ní osvobodit? Dějiny domácnosti s Nickem Srnickem

Vlna: Doma děláme spoustu neplacené práce. Jak se od ní osvobodit? Dějiny domácnosti s Nickem Srnickem

17. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Vlna: Doma děláme spoustu neplacené práce. Jak se od ní osvobodit? Dějiny domácnosti s Nickem Srnickem

Vlna: Doma děláme spoustu neplacené práce. Jak se od ní osvobodit? Dějiny domácnosti s Nickem Srnickem

17. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Svět jedná o míru na Ukrajině. Bez Putina a klíčové Číny

Svět jedná o míru na Ukrajině. Bez Putina a klíčové Číny

17. 6. 2024

41 min