Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Velvyslanec v SR: Rozdíl mezi Čaputovou a Pellegrinim? Nový prezident je zkušenějším politikem, nebude jen symbolem

Velvyslanec v SR: Rozdíl mezi Čaputovou a Pellegrinim? Nový prezident je zkušenějším politikem, nebude jen symbolem

17. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Švejk není mamlas, ale rebel s příčinou

Buchty: Buchty čtou: Švejk není mamlas, ale rebel s příčinou

17. 6. 2024

58 min

Obrázek epizody How to spot authoritarianism — and choose democracy | Ian Bassin

How to spot authoritarianism — and choose democracy | Ian Bassin

17. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Člověk v tísni

Co vás zajímá: Člověk v tísni

17. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Hergot!: Hodil by se nový mírumilovný Mahdí. O zapomenuté súdánské válce s publicistou Filipem Brychtou

Hergot!: Hodil by se nový mírumilovný Mahdí. O zapomenuté súdánské válce s publicistou Filipem Brychtou

17. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Hergot!: Hodil by se nový mírumilovný Mahdí. O zapomenuté súdánské válce s publicistou Filipem Brychtou

Hergot!: Hodil by se nový mírumilovný Mahdí. O zapomenuté súdánské válce s publicistou Filipem Brychtou

17. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody „Mám filtr na negativitu.“ Jak modelka Bára Zavadilová překonala svá traumata, a co tě může naučit?

„Mám filtr na negativitu.“ Jak modelka Bára Zavadilová překonala svá traumata, a co tě může naučit?

17. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody TOHLE se stalo, když jsem PŘESTAL HULIT!

TOHLE se stalo, když jsem PŘESTAL HULIT!

17. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody 3/3 10 let majdanové kocoviny: Oděský masakr a síť amerických biolaboratoří. ? Hitchcockovi ptáci ?

3/3 10 let majdanové kocoviny: Oděský masakr a síť amerických biolaboratoří. ? Hitchcockovi ptáci ?

17. 6. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Akcent: Česká architektura potřebuje velkorysé klienty, důvěru i experiment, říkají odborníci

Akcent: Česká architektura potřebuje velkorysé klienty, důvěru i experiment, říkají odborníci

17. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #41

Olga Richterová osobně #41

17. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Mrazivý příběh Vilmy Cibulkové: Dcera kvůli drogám skončila na ulici, já sama tajně pila

Mrazivý příběh Vilmy Cibulkové: Dcera kvůli drogám skončila na ulici, já sama tajně pila

17. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Vlna: Doma děláme spoustu neplacené práce. Jak se od ní osvobodit? Dějiny domácnosti s Nickem Srnickem

Vlna: Doma děláme spoustu neplacené práce. Jak se od ní osvobodit? Dějiny domácnosti s Nickem Srnickem

17. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Vlna: Doma děláme spoustu neplacené práce. Jak se od ní osvobodit? Dějiny domácnosti s Nickem Srnickem

Vlna: Doma děláme spoustu neplacené práce. Jak se od ní osvobodit? Dějiny domácnosti s Nickem Srnickem

17. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Svět jedná o míru na Ukrajině. Bez Putina a klíčové Číny

Svět jedná o míru na Ukrajině. Bez Putina a klíčové Číny

17. 6. 2024

41 min

Obrázek epizody Bez HULENÍ půl roku

Bez HULENÍ půl roku

17. 6. 2024

20 sec

Obrázek epizody Blízká setkání: Je dobré vědět, s kým mám tu čest, tvrdí o umělé inteligenci publicista Josef Holý

Blízká setkání: Je dobré vědět, s kým mám tu čest, tvrdí o umělé inteligenci publicista Josef Holý

17. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Je dobré vědět, s kým mám tu čest, tvrdí o umělé inteligenci publicista Josef Holý

Blízká setkání: Je dobré vědět, s kým mám tu čest, tvrdí o umělé inteligenci publicista Josef Holý

17. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Je dobré vědět, s kým mám tu čest, tvrdí o umělé inteligenci publicista Josef Holý

Je dobré vědět, s kým mám tu čest, tvrdí o umělé inteligenci publicista Josef Holý

17. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Neřešený tenisový loket může vést k tomu, že začne bolet celý člověk. Jaké jsou rady fyzioterapeuta?

Radioporadna: Neřešený tenisový loket může vést k tomu, že začne bolet celý člověk. Jaké jsou rady fyzioterapeuta?

17. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Ženy ve světě investic

Ženy ve světě investic

17. 6. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Dotykový mobil pro děti. Co musí mít, a co by naopak mít neměl?

Antivirus: Antivirus: Dotykový mobil pro děti. Co musí mít, a co by naopak mít neměl?

17. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody 2024-06-12 -70- Sila myšlienky a energie 1. časť.

2024-06-12 -70- Sila myšlienky a energie 1. časť.

17. 6. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody ERIK “Ve výchováku byl trest za onanii zavření na samotku, bylo to jako ve vězení”

ERIK “Ve výchováku byl trest za onanii zavření na samotku, bylo to jako ve vězení”

17. 6. 2024

1 hod 27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Absolutní svoboda. V 80. letech emigrovala loutkářka Muchová do Austrálie, dodnes tam hraje Rusalku

Host Lucie Výborné: Absolutní svoboda. V 80. letech emigrovala loutkářka Muchová do Austrálie, dodnes tam hraje Rusalku

17. 6. 2024

29 min